- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Rahim açılması oldu çocuk rahim ağzına indi bi süre yatış yaptım ama olacağı varsa elden bişey gelmiyor maalesef. Düşükle sonuçlandıNasıl geldi peki 16 haftalık baya büyük çnki allah sabır versin rabbim yaşatmasın bidaha
Maşallah benimde 4+5 bugün dün keseyi gördük şükür benimde 3 kez keseyi bile göremeden düştü rabbim bunları bağışlasın bize bende aynı kalp atımını bi duysammAminn canım. Benim 4+6 inşallah perşembe günü keseyi görmek için gidicem. Zaman geçmek bilmiyor önceki 2 gebeliğim kimyasaldı o yüzden keseyi görmeden rahat etmeyecek içim
Sıcak duş alsan kasların rahatlar aslındaAynen canım 1 saattir kasıgımda bı ağrı oluştu hayırlısı artık
Günün ne kadar geçti,?İşlerimi bi ayarlıyamadın ayarlasam vericemde
Allahtan hayırlısı canım elden ne gelir inşallah hemen ardına olur bidahahakkımızda hayırlısı olsun 12 sene üstüne aşılama ile olmuştu oda düşüyor
inşallah canım inşallahAllahtan hayırlısı canım elden ne gelir inşallah hemen ardına olur bidaha
Canım ben 1.5 yıldır 3 düşük yaptım dr hep normal kimyasal falan dedi.Hiç bişey yapmayınca bende dr değiştirdim.rahim filmi çekti hemen polip var dedi onu almak için girdiğinde kanallar daralmış rahim odacık yapmış kese oluşacak yer kalmamış onları temizledi açtı bide pıhtılaşma varmış 3 ay oldu bu ay şükür hamile kaldım sorun kalmadı şükür.Sanada geçmiş olsun canım yarım rahim nasıl oluyor hamileliği etkiliyomuHistereskopi neden oldun. Bende 2015 yılında olmuştum yarım rahimli olduğum için. Sağol canım benim
Gözün aydın maşallah bi ömür sağlıkla atsın kalbi inşallah darısı bizlereKızlar bebeğimin kalp atislarini duyduk bugün.Yalniz bebeğim ultrason ölçümde 6+2 haftalık çıktı.Son adet tarihine uygun değil ama geç döllenme mi acaba
Sebebi neymiş peki canım soylemedimi keseyi gördunmu kaç haftalık suancanım kan değerlerim yukselmiyor doktor düşmesini bekleyelm dedi
Tabi sıcak duş iyi gelebilirSıcak duş alsan kasların rahatlar aslında
Günün ne kadar geçti,?
Sıcak duş alsan kasların rahatlar aslında
1 gün geçti
Günün ne kadar geçti,?
Nasıl çift çizgi gördün canım koyuymuydu yoksa silikmiHerkese merhaba bende aranıza katıldım dün adetimin ilk günüydü ama ben 3 gün önceden çift çizgiyi görmüştüm dün kan testinde hcg 107 gördüm ama kasımda kimyasal düşük yaptım o yüzden endişeliyim hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Rahim açılması oldu çocuk rahim ağzına indi bi süre yatış yaptım ama olacağı varsa elden bişey gelmiyor maalesef. Düşükle sonuçlandı
Rabbim bebeğini en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenim düşük olmadı bu sefer gelişimi 6 haftalık değildi. Kürtaj oldum. Birinci gebeligim de kimyasal yani erken düşük oldu. Onda da kan değerim düştü öncesinde de kanama ile pıhtı düşmüştü
Boş gebeliği nasıl anladıTeşekkür ederim canım benimki boş gebelik cikti progestan kullaniyordum içme duşsun dedi ama henüz bişey yok
İnsallah canimGözün aydın maşallah bi ömür sağlıkla atsın kalbi inşallah darısı bizlere
Kalp atışı duyulmasi gerekiyordu duyulmadı embriyo görülmedi 2 hafta önce 6+5di ultrasonda dün tekrar muayene oldum 6+6 çıktı kesenin boyutu aynı 2 haftadır gelişmemişBoş gebeliği nasıl anladı