2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
merhabalar tekrar geldim hepimize geçmiş olsun inşAllah sağ salim kucağımıza almasyı nasip eylesin geriye mesajları okuyamadım vaktim yoktu...
geçen cuma günü kan verdim değeri 32 pazartesi 42 çıktı doktorum yavaş yükseliyor tabii henüz belli değil yine yarın kan verecekmişim içim rahat değil hakkımızda hayırlısı olsun sizde var mı hormon yavaş yükselen?

Kızlar bebeğimin kalp atislarini duyduk bugün.Yalniz bebeğim ultrason ölçümde 6+2 haftalık çıktı.Son adet tarihine uygun değil ama geç döllenme mi acaba
çok şükür gözün aydın uyumlu değilse geç döllenme olabilir doktor ne dediyse o olur takip edin sağlıkla hayırlıyla kucağına alırsın inşallah içini ferah tutun

geçmiş olsun kesesi görünüyorsa sıkıntı yok bence değeri kaç benim ki yavaş yükseliyor ilk 32 2 gün sonra 42 yükseldi tekrar kan vereceğim perşembe doktora gideceğim korkuyorum
geçmiş olsun kesesi görünüyorsa sıkıntı yok bence değeri kaç benim ki yavaş yükseliyor ilk 32 2 gün sonra 42 yükseldi tekrar kan vereceğim perşembe doktora gideceğim korkuyorum
canım bende ilk 38 değerle öğrendim sonra kan değerlerimin yükselişi çok güzeldi 210 1200 ve 3000di sonra bi anda yukselmemeye başladı doktor gelişmiyor sağlıksız bir gebelik demekki diyor

bende geçn cumartesi kesemi gördüm ucunda beyaz nokta vardı kesenin bu bebek gelişicek dedi kese haftaya uyumlu dedi bu cumartesi kalp atışlarını duyarız inş dedi çağırdı ama çok korkuyorum aksilik çıkacak diye ilk çocuğumdan sonra 14 yıl ara geçti ilk defa kaldım kendiliğinden Hepsi rabbime emanet

canım bende ilk 38 değerle öğrendim sonra kan değerlerimin yükselişi çok güzeldi 210 1200 ve 3000di sonra bi anda yukselmemeye başladı doktor gelişmiyor sağlıksız bir gebelik demekki diyor
çok geçmiş olsun inşallah değildir canım sonraki kontrolünde yükselir moralini yüksel tut bende hala moral yüksek tutmaya çalışıyorum yavaş yükselmesi sebebi stresten bağlıyorum işten dolayı stres yaşıyorum ama inanın hiç değmiyor hepimizde hayırlısı neyse o olsun

bende geçn cumartesi kesemi gördüm ucunda beyaz nokta vardı kesenin bu bebek gelişicek dedi kese haftaya uyumlu dedi bu cumartesi kalp atışlarını duyarız inş dedi çağırdı ama çok korkuyorum aksilik çıkacak diye ilk çocuğumdan sonra 14 yıl ara geçti ilk defa kaldım kendiliğinden Hepsi rabbime emanet
hayırlı olsun çok sevindim adınıza Allah sağlıklı hayırlıyla kucağına almayı nasip eylesin korkmayın stres olmayın etkiliyor hayırlı haberi alırsın inşallah

hayırlı olsun çok sevindim adınıza Allah sağlıklı hayırlıyla kucağına almayı nasip eylesin korkmayın stres olmayın etkiliyor hayırlı haberi alırsın inşallah
teşekkür ederim umarım sizde bir an önc hayırlı haberler alırsınız rabiim isteyen her kadına nasip etsin bu duyguyu

Kimyasalda bende de öyle oldu. Bu belli değil doktor sonuca göre korunmayı bırakın diyecek bakalım

Kimyasal değil bu canım pataloji belirleyecek sonucu kromozom sorunu da olabilir başka şeylerde birşey olmayabilirde

10 gün kadar sürer çıkması canım
Aynen canım 1 saattir kasıgımda bı ağrı oluştu hayırlısı artık

@SchonerDuft Elakavak Elakavak geçmiş olsun arkadaşlar sizler sorun yaşadınız zannedersem .Allahım acil şifalar ve sabır versin.Bende 3 kez düşük yaşadım histeroskopi oldum çok iyi anlıyorum sizleri şimdi şükür tekrar nasip etti rabbim inşallah bunu kucağıma sağlıkla alırım.Duacınızım ..
Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Düsükten sonra kolay hamile kalinir derdi bana herkes hic inanmazdm düsügun kici icerde kalir arkasndan hemen gelir derler hatta ama dogruymus insallah bian once sagligina kavusursun sonra tekrardan hamile kalirsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim sağlıklı evlatlar versin insallah

kollarım delik deşik gün aşırı kan veriyorum bundan sonrada yukselmez bari gerileyip düşse çok ağrılı mı oluyor acaba düşük doğum gibi diyenler varda
Erken haftalarda okadar değil ama 12 haftaları görünce daha zor oluyomuş inşşalh kürtaja gerek
kese görünüyor hatta büyüyor 8.4mm fakat kan degerim yukselmiyor
allah allah yaaaa rabbbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım inşşalh

kollarım delik deşik gün aşırı kan veriyorum bundan sonrada yukselmez bari gerileyip düşse çok ağrılı mı oluyor acaba düşük doğum gibi diyenler varda
Canım Doğum gibi diyenler ileri haftalardaki düşükler. Benim gibi mesela. Ben 16 haftalık düşük yaptım 24 saat Doğum sancısı çektim hastanede kıvrana kıvrana düşürdüm. Ama kürtaj falan olmadım normal Doğumla kendiliğinden geldi herşeyi. Rabbim ileri yada geri farketmez hiç kimseye yaşatmasın çok zor çünkü.

Canım Doğum gibi diyenler ileri haftalardaki düşükler. Benim gibi mesela. Ben 16 haftalık düşük yaptım 24 saat Doğum sancısı çektim hastanede kıvrana kıvrana düşürdüm. Ama kürtaj falan olmadım normal Doğumla kendiliğinden geldi herşeyi. Rabbim ileri yada geri farketmez hiç kimseye yaşatmasın çok zor çünkü.
Nasıl geldi peki 16 haftalık baya büyük çnki allah sabır versin rabbim yaşatmasın bidaha

Allah sabır versin canm inşallah simdiki bebeğin sağlıkla kucağına gelsin zormuş gerçekten

X