2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
arkadaşlar merhaba beta hcg değerim yukselmiyor doktor düşük olacak dedi ama ne iğne ne de kürtaj yapmayacağını kendiliğinden düşmesini bekleyeceğini söyledi napabilirim düşük için ağrım kanamam da yok
Geçmiş olsun canım değerin kaç şuan sabitmi kaldı artışımı az bende 3 kez düşük yaşadım kanamayla kendi gitti hep ilaç falan kullanmadım hiç

A

Ayy ya çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattin hayırlısı artık zaten zor hamile kalıyorum ben polikistik over sendromu var hayırlısı artık
Düsükten sonra kolay hamile kalinir derdi bana herkes hic inanmazdm düsügun kici icerde kalir arkasndan hemen gelir derler hatta ama dogruymus insallah bian once sagligina kavusursun sonra tekrardan hamile kalirsin

değerim 3900 çıktı bugun 3799 son değer inşallah kendiliğinden düşer de kürtaja gerek kalmaz
İnşallah canım neden olmuş acaba yüksekmiş değerde benimki en çok 500 lere falan çıkmıştı ama sen yinede 2 güne bir git kontrol ettir allah korusun sana zarar vermesin

kollarım delik deşik gün aşırı kan veriyorum bundan sonrada yukselmez bari gerileyip düşse çok ağrılı mı oluyor acaba düşük doğum gibi diyenler varda

kollarım delik deşik gün aşırı kan veriyorum bundan sonrada yukselmez bari gerileyip düşse çok ağrılı mı oluyor acaba düşük doğum gibi diyenler varda
Yok canım sen gözünü hiç korkutma lütfen tabikide adet sancısı gibi ara ara sancın olacak sabırlı olman gereken bi süreç sadece benim sonuncuda 17 gün kadar kanamam sürmüştü.

Hoşbulduk canım Amin inşallah Rabbim nasip etti sağlıkla taşıyıp doğurmakta nasip etsin ezadan noksansız hayırlı salih evlatlar verain inşallah.. Senin ne kadarlık.
Aminn canım. Benim 4+6 inşallah perşembe günü keseyi görmek için gidicem. Zaman geçmek bilmiyor önceki 2 gebeliğim kimyasaldı o yüzden keseyi görmeden rahat etmeyecek içim

Anladım canım o zaman sen erkenden göreceksin keseyi değerlerin yüksek benim de geç döllenme olabilir geç yumurtluyorum şuan değerlerden de öyle görünüyor
Doğrudur canım bi gidelim bakalım doktora ak koyun kara koyun belli olsun :))))
2 gün sonra testi tekrarla 2 katı olmuşsa sorun yok canım :)

Düna adrt günümdü canım yaptım silik çıktı bugün 1 gün geçmiş oluyo adetim
Canım ben 1 günlük gecikme varken öğrendim. Erken gebelik testi aldım o daha kesin sonuç veriyor galiba. Direk net iki çizgi çıkmıştı. Kan vermen daha iyi olur ama emin olmak istersen birde onu dene

SchonerDuft SchonerDuft @Elakavak geçmiş olsun arkadaşlar sizler sorun yaşadınız zannedersem .Allahım acil şifalar ve sabır versin.Bende 3 kez düşük yaşadım histeroskopi oldum çok iyi anlıyorum sizleri şimdi şükür tekrar nasip etti rabbim inşallah bunu kucağıma sağlıkla alırım.Duacınızım ..
Histereskopi neden oldun. Bende 2015 yılında olmuştum yarım rahimli olduğum için. Sağol canım benim

Reglin geçti mi peki ? Bence acile git devlete karnım ağrıyor de 2 saat sonra çıkar sonuç sağlık ocaklari burda ertesi güne sonuç veriyor . Dün içind e kusura bakma çok hassastım
Yok estafirullah bende geçtim o yolllardan psikolojını biliyorum belki gene geçeceğim belli değil bak yaptığım tüm testler pozitif ama silik gebelik var ama olması gerektiği gibi değil sanki korkuyorum inşşlh geç döllenme olmuştur diyorum allaha sığınıyorum inşşalh yaşamam bidaha aynılarını

Yok estafirullah bende geçtim o yolllardan psikolojını biliyorum belki gene geçeceğim belli değil bak yaptığım tüm testler pozitif ama silik gebelik var ama olması gerektiği gibi değil sanki korkuyorum inşşlh geç döllenme olmuştur diyorum allaha sığınıyorum inşşalh yaşamam bidaha aynılarını
Benim ilk gebelikte idrar da hiç çıkmamıştı. Idrara takılma bence. Kan ver değerlerine iki güne bir baktır ya da 4 güne bir gerisi allaha kalmış zaten

X