Nasıl çift çizgi gördün canım koyuymuydu yoksa silikmi
Çok koyu değildi ama silikde değildi durdukça daha da koyulaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl çift çizgi gördün canım koyuymuydu yoksa silikmi
Tekrarlayacağım canım 3 ay önce düşük yapmıştım rabbim bir daha yaşatmaz inşallahDoğrudur canım bi gidelim bakalım doktora ak koyun kara koyun belli olsun :))))
2 gün sonra testi tekrarla 2 katı olmuşsa sorun yok canım :)
Aaa çok kötü ben her zaman derim tek doktorda kalmamak gerek derim. 2 defa rahim filmi çekildim yarım rahim tek kanal var.rahimde 2 boynuz olurya bende tek boynuz var bir kısmı yok .rahim belki bebeği tasimayabilir onu da serklaj ile hallediyorlar.Canım ben 1.5 yıldır 3 düşük yaptım dr hep normal kimyasal falan dedi.Hiç bişey yapmayınca bende dr değiştirdim.rahim filmi çekti hemen polip var dedi onu almak için girdiğinde kanallar daralmış rahim odacık yapmış kese oluşacak yer kalmamış onları temizledi açtı bide pıhtılaşma varmış 3 ay oldu bu ay şükür hamile kaldım sorun kalmadı şükür.Sanada geçmiş olsun canım yarım rahim nasıl oluyor hamileliği etkiliyomu
Yaptın duş . Sıcak su torban varsa onu da karnına koyabilirsin ama sürekli koymaTabi sıcak duş iyi gelebilir
Hadi gözün aydın canım güzel haberler ile gelEşimi ikna ettim kızlar sonunda akşam işten gelince kn vermeye gidicem inşşalh çok heycanlıyım
Amin canım allah razı olsunRabbim bebeğini en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Evet duş aldım canım ama aynen torba iyi geliyor belim acayip agriyo belirtiler başladı sanirimAaa çok kötü ben her zaman derim tek doktorda kalmamak gerek derim. 2 defa rahim filmi çekildim yarım rahim tek kanal var.rahimde 2 boynuz olurya bende tek boynuz var bir kısmı yok .rahim belki bebeği tasimayabilir onu da serklaj ile hallediyorlar.
Yaptın duş . Sıcak su torban varsa onu da karnına koyabilirsin ama sürekli koyma
Hadi gözün aydın canım güzel haberler ile gel
Amin canım allah razı olsun
Çocuk rahim ağzına inmişti kesesi görünüyordu. Müdahale edersek suyu patlar dediler. Kendiliğinden geri gitmesini bekliycez dediler ama gitmedi tabi.serklaj yapmadılar mı canım. bende kadın doğumda çalışıyordum eskiden doktor asistanı olark. serklaj yapılıyordu rahim açılması olunca
Ağrıların olur canım sen kendini sıcak tut ayaklarını özellikle allah yardımcın olsunEvet duş aldım canım ama aynen torba iyi geliyor belim acayip agriyo belirtiler başladı sanirim
Maşallah hayırlı olsun darısı başıma inşAllahKeseyi gördük kızlar
Anladım canım içini ferah tut bu sefer kucağına alacaksın inşallahTekrarlayacağım canım 3 ay önce düşük yapmıştım rabbim bir daha yaşatmaz inşallah
Gözün aydın canım darısı başımıza :)Keseyi gördük kızlar
Bi atsana bize canım. Bence yarın sabah erkenden kan ver sağlık ocağında adetim geçti diyerek. Ne diye boğuşuyorsun testlerle :/Çok koyu değildi ama silikde değildi durdukça daha da koyulaştı
Hoşgeldin aramıza canım :)Selam kizlar bende araniza yeni katildim
adetim 4 gün gecince,dün test yaptim ve cift cizgiyi gördüm kismetse pazartesi günü doktora gidicem ...
Benim bulantim basladi aniden ya. Baya fena oldum.yesem ayri yemesem ayri bulanıyor. Yemesem tokluk hissi oluşuyor yesem de pişman oluyorum.
Canm sende mi kaybettin benmde düşük oldu yani kimyasal canm inş aralık ayı kalırız ben umutluyum ya:)Amin canım allah razı olsun
Ayy çok üzüldüm canım ya . Dur kuzum aralığa kadar beklemene gerek yok benim kürtaj olduğu için uzun sürebilir. Ama kimyasalda hemen kalırsın allahın izni ile ben kimyasalı ekimde yaşadım 29 ocak Ta son reglimi gördümCanm sende mi kaybettin benmde düşük oldu yani kimyasal canm inş aralık ayı kalırız ben umutluyum ya:)
Bende ama üzüldüğünde birşey değişmiyorki bian bile o duyguyu yaşamak güzeldi ama üzülerekte morali bozarakta hayat devam etmiyor pozitif güçlü olmalıyız inş sende kalırsın hemen hamile üzülme kürtajdan snra hamile kalan çok gördüm ben sen sıkma canını. Ama kendimden çok eşime üzüldüm ben ya bana diyor bak hemşireye sor biriside öle yaşamış kalmş hamile keşkr keseyi görmeden demeseydim içim gidiyor Rabbim bizi sınıyor kuvvetli olmalıyız şükretmeliyiz herzamanAyy çok üzüldüm canım ya . Dur kuzum aralığa kadar beklemene gerek yok benim kürtaj olduğu için uzun sürebilir. Ama kimyasalda hemen kalırsın allahın izni ile ben kimyasalı ekimde yaşadım 29 ocak Ta son reglimi gördüm
çok teşekkür ederim inşallah sende görürsün canım :)Maşallah hayırlı olsun darısı başıma inşAllah
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla alalım inşallahAnladım canım içini ferah tut bu sefer kucağına alacaksın inşallah