- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
teşekkür ederim canım inşallah görürsün sen kaç haftalıksın tam ne zaman gideceksinGözün aydın canım darısı başımıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım inşallah görürsün sen kaç haftalıksın tam ne zaman gideceksinGözün aydın canım darısı başımıza :)
Ayni haftalar ayni anda basliyoruz heralde benim de oyle su icerken susadigimi farkediyorum. Yoksa sudan bile tiksiniyorum. Yemedigimde midem kaziniyor yesem balaniyor. Bir de gece mide yanmalari oluyor. Mide bulantisi da durgun mutsuz bir mod olusturuyor insanda ister istemez.. 6haftamiz kaldi gececek insallah 12-13.haftadan sonra.Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın bugün saat 3 e kadar hiçbirşey yemedim yediklerim de azıcık bişeyler dışardan yemek istedim ağzıma bile süremedim sürekli tokluk hissi var su içsem bile midem bulanıyo ama şükürler olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben razıyım
5 şubattı canım kan vermedim hiç direk doktora gittim kuzumVintageseven canım sat ne zaman imzanına göre benim ki yakın 14 kasım gösteriyor kan testi yaptırdım ilk 32 ikinci 42 çıktı yavaş yükseliyor senin ki nedir kan verdiysen eğer
Canım benim bildiğim kürtajdan hemen sonra hamile kalınıyor rahim yeni olduğu için çabuk tutuyo örnek olarak ben 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştımAyy çok üzüldüm canım ya . Dur kuzum aralığa kadar beklemene gerek yok benim kürtaj olduğu için uzun sürebilir. Ama kimyasalda hemen kalırsın allahın izni ile ben kimyasalı ekimde yaşadım 29 ocak Ta son reglimi gördüm
Ayni haftalar ayni anda basliyoruz heralde benim de oyle su icerken susadigimi farkediyorum. Yoksa sudan bile tiksiniyorum. Yemedigimde midem kaziniyor yesem balaniyor. Bir de gece mide yanmalari oluyor. Mide bulantisi da durgun mutsuz bir mod olusturuyor insanda ister istemez.. 6haftamiz kaldi gececek insallah 12-13.haftadan sonra.
Anladım benim ki 7 şubat iki çizgiyi gördükten sonra gittim kan testi istedi verdim sonucu görünce şaşırdım yarın yine kan vereceğim inşallah ikiye katlanır5 şubattı canım kan vermedim hiç direk doktora gittim kuzum
inşallah ikiye katlanır canım bebişin tutunur inşallah sanaAnladım benim ki 7 şubat iki çizgiyi gördükten sonra gittim kan testi istedi verdim sonucu görünce şaşırdım yarın yine kan vereceğim inşallah ikiye katlanır
Benim eşimde ilk hamile kalıp düşük yaptigimda bana keşke hamile kalmasaydın demişti. Benim moralim şu an çok yerinde yapacak birşey yok ama ilerde içim çok acıyacak diğerinde böyle olmuştu çünkü . Sabrın sonu selamettirBende ama üzüldüğünde birşey değişmiyorki bian bile o duyguyu yaşamak güzeldi ama üzülerekte morali bozarakta hayat devam etmiyor pozitif güçlü olmalıyız inş sende kalırsın hemen hamile üzülme kürtajdan snra hamile kalan çok gördüm ben sen sıkma canını. Ama kendimden çok eşime üzüldüm ben ya bana diyor bak hemşireye sor biriside öle yaşamış kalmş hamile keşkr keseyi görmeden demeseydim içim gidiyor Rabbim bizi sınıyor kuvvetli olmalıyız şükretmeliyiz herzaman
Ne kadar süre korun dicek bilmiyorum ki . Ama bünye hamile kalmaya alıştı bence korunmayı bıraktığım anda hamile kalacam gibi hissediyorumCanım benim bildiğim kürtajdan hemen sonra hamile kalınıyor rahim yeni olduğu için çabuk tutuyo örnek olarak ben 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım
İnşallah canım yeter ki sağlıklı olsun ben razıyım
Gebelikte paroldan başka ağrı kesici kullanılmıyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun Boğaz ağrısına bal süt karabiber karışımı çok iyi geliyor bir deneyin isterseniz biraz yumuşatırKızlar benim boğazım çok sis ve çok ağrıyor inanılmaz basağımda var sadece dünden beri ninoset kullanıyorum baş ağrım için mecburen çok üzülüyorum ne yapabilirim ya gözlerimi açamıyorum ağrıdan
Bi atsana bize canım. Bence yarın sabah erkenden kan ver sağlık ocağında adetim geçti diyerek. Ne diye boğuşuyorsun testlerle :/
Ctesi tam 5 haftalık olcak kısmetse canım o güne randevu aldık :)teşekkür ederim canım inşallah görürsün sen kaç haftalıksın tam ne zaman gideceksin
Ben anlamıyorum erkekleri moral verceklerine daha kötü ediyorlar benimkide ilkinde sitem etti sonra yanındayım üzülme diyor şimdide araştırma yapıyor bak ben inanıyorum hamile kalcaz inanıyorum :)Benim eşimde ilk hamile kalıp düşük yaptigimda bana keşke hamile kalmasaydın demişti. Benim moralim şu an çok yerinde yapacak birşey yok ama ilerde içim çok acıyacak diğerinde böyle olmuştu çünkü . Sabrın sonu selamettir
5+2 yim ama hic bulantim yok cok sukur :)Kızlar nasılsınız bulantıları başlayan varmı ?
Bence de bi liste yapılsa süper olur :)Baya kalabalık olduk :) keşke listemiz olsa ordan takip yapabilsek kimde ne gelişme olduğunu :) böyle akılda tutmak çok zor oluyor :)