2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Canım sşimdi gördüm sabah yoktu yeni yüklenmiş :)
Evet canım %28 de az değil yani.
Bu ay birkaç parca alabilsem ne güzel olur eksiklerimiz;
süt pompası
beşiğin içine yatak.
Sevi bebenin bel koruyucusu
havlu ve küvet seti.
Bunlar ilk ve önemli olanlar bizim için

Ya bende de yüklü bildirim geliyor, tıklayınca açmıyor.. Hep aynısı olunca sinir oluyorum.. O ama ekranda olan, reklamlar varya, alışveriş yap yazıyor tıklıyorum onları da açmıyor.. Uygulamayı geliştirseler iyi olacak..

Evet uygulama biraz sıkıntılı resimde yüklenmiyor

Kizlar şubat ayında e bebekte her güne özel belli ürünlerde idnirim var takip edin derim e bebek uygulamasını yükleyerek bakabilirsiniz hangi gün nelerin indirimde olduğuna..
Canim bu sadece internet indirimi mi yoksa mağazalarda da geçerli mi aynı indirim? Öyleyse gidip mağazasından görerek alırım çok yakın çünkü onun için sordum

Kızlar ama konuya da yazdım suwen de indirim var lohusa pijama takımı ve sabahlık aldım toplam 85 tl ye gecelik kalmamış maalesef krem rengi bedenime göre. 2 gecelik almak kaldı.

Evet kizlar bendebpark yatak almaya karar werdim besigi.ama internetten almaaya cekiniyorum biraz ne bileyim.nasi gelceni bilmiyorum.birde bebek icin netten alisveris yapmadim hic.onerdiginiz alisveris siteleri hangileri???

Mağaza ve online da diyor canım..

Kızlar göğüs pompasını manuel mi elektrikli mi almayı düşünüyorsunuz?
ben ilk bebegimde aventin elektrikli olanı ni kullanmıştım
şimdi tekrar aventin elektriklisinin yenisini aldım araya 6 sene koyunca parçaları sararmış durduğu yerde lekeler oluşmuş. kesinlikle elektrikli almani öneririm canım

Screenshot_20180131-184449.png Screenshot_20180131-184500.png Screenshot_20180131-184455.png

bende bunu alacağım galiba kızlar trendyolda 129 tl ydi bu sıralar göremiyorum ama indirime girince sipariş edecegim

Evet kizlar bendebpark yatak almaya karar werdim besigi.ama internetten almaaya cekiniyorum biraz ne bileyim.nasi gelceni bilmiyorum.birde bebek icin netten alisveris yapmadim hic.onerdiginiz alisveris siteleri hangileri???
Canım ben de park yatak alacağım. E bebekte Kraft vardı inceledim. Gayet güzel kumaşı var. Bazıları naylon gibi oluyor.

Evde olup ,çoğunlukla emziririm diyen anneler için manuel avent öneririm ama çalışacağım işte sagarim derseniz medela elektrikli.

X