-
- Konu Sahibi Blackbluee1
benim ilk çocuktan var ama geçen gün bir arkadaş gösterdi yakından da bakmak lazım e-bebek te 800 tlKızlar bebek arabalarını kaça aldınz ben araba almadan almycam ev 4.katta asansör yok arabanın içine koyarım çıkartamam yukarı apartman da güvenilir değil içeri koyamam ben 400e buldum 600 e buldum güzellerdi benetonun
benim ilk çocuktan var ama geçen gün bir arkadaş gösterdi yakından da bakmak lazım e-bebek te 800 tl
Eki Görüntüle 2102743 Eki Görüntüle 2102744
Kızlar bu da bebek arabasına takılıyor mini çanta acil ihtiyaçları koymak için aliexpresten aldım 22 tl ye
uygulaması yüklü canım sanal karttan alış veriş yapıyorum bide ürünlere bakarken ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum biraz geç geliyor ama sorun cikmiyorCanm aliexpressren nasıl sipariş veriyosn ben bi cozemedim
Teşekkür ederim kuzum mağazaların cogunu gezdim hep 1999 lira idi, bi yerde buldum denk geldi 1550 liraya aldım.Icine sinmesi ne guzel canim gule gule binsin bebegin ins.nekadara aldiniz?
uygulaması yüklü canım sanal karttan alış veriş yapıyorum bide ürünlere bakarken ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum biraz geç geliyor ama sorun cikmiyor
kullandigim kredi kartıma bağlı canım internet üzerinden harcayacağım kadar yüklüyorumSanal kart derken .? Bende de uygulama yüklü de hiç sipariş wermedim biraz tedirginim nasıl takip ediyorsun kargoyu
benim ilk çocuktan var ama geçen gün bir arkadaş gösterdi yakından da bakmak lazım e-bebek te 800 tl
Kızlar e bebek mağazasında muze lx travel sistem Bebek arabasını görme fırsatı olan oldu mu
Bastonu benziyor ve travel .ben travel baston düşünüyorum Chicco ,casual , beneto ve bu model var sanırım.fikri olan var mi
Evet baston değilmiş ama pratik ve hafif birseye benziyor baya hoşuma gitti.Canım benim üst komsum da aldi. Dediğin arabayı. Bende onu alacaktım mağaza da yoktu yakından göremedim diye almadım. Bi üst modeli vardı onu aldım. Ama dediğin ara komşumda var güzel o da ama tekerleri biraz küçük.
Ama baston değil
benimkiEvet baston değilmiş ama pratik ve hafif birseye benziyor baya hoşuma gitti.
Sen brisk modelinden mi aldın canim
normal dogum olacaksa gecelik dogum oncesi gidip gelip aciklik kontrol ediyorlar oyuzden gecelik giymeni istiyorlar.dogumdan sonra ustunu dehistiriyorsun sonrasinda pijama giyrbilirsin.dogumdan sonrada doktor kanamayi kontrol ediyor o kontrolden sonra da giyebilirsin.ben bi takim gecelik bi iki takimda pijama almayi dusunuyorum.yedek esofman altida cantada bulunmali kanama yogun uyor ilk saatlarde kirlenebilirKizlar iyi geceler.hastanede gecelikmi giyicekseniz yoksa alt ust pijamamj?
normal dogum olacaksa gecelik dogum oncesi gidip gelip aciklik kontrol ediyorlar oyuzden gecelik giymeni istiyorlar.dogumdan sonra ustunu dehistiriyorsun sonrasinda pijama giyrbilirsin.dogumdan sonrada doktor kanamayi kontrol ediyor o kontrolden sonra da giyebilirsin.ben bi takim gecelik bi iki takimda pijama almayi dusunuyorum.yedek esofman altida cantada bulunmali kanama yogun uyor ilk saatlarde kirlenebilir
Tesekkur ederim
Ya bende yüklü ama ben sadece günlük indirimleri görüyorum. Ileriki günleri nerden bakabilirimKizlar şubat ayında e bebekte her güne özel belli ürünlerde idnirim var takip edin derim e bebek uygulamasını yükleyerek bakabilirsiniz hangi gün nelerin indirimde olduğuna..