2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

benim ilk çocuktan var ama geçen gün bir arkadaş gösterdi yakından da bakmak lazım e-bebek te 800 tl

Eklentiler

• Screenshot_20180129-160917.png
    124,8 KB · Görüntüleme: 54
uygulaması yüklü canım sanal karttan alış veriş yapıyorum bide ürünlere bakarken ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum biraz geç geliyor ama sorun cikmiyor

Sanal kart derken .? Bende de uygulama yüklü de hiç sipariş wermedim biraz tedirginim nasıl takip ediyorsun kargoyu

ben de dün avm ye gidince e bebek e uğradım bir koli pamuk aldım 15 taneydi 60 tl ilk zamanlarda bir süre gider gibime geliyor.ilk 4 ay pamuk düşünüyorum bir kaç kolu daha gider. kızımda sebamed ürünleri kullandım. yıne sebamed şampuan aldım sabuna gerek yok sabun cildi kurutuyor. bebe yağı yerine zeytınyagı kullanırım diye düşündüm ıslak mendil yerine de e bebekten ıslak pamuk aldım. en azından pamuğu kullanamadığım yerde ıslak mendile ihtiyacım olacak. bir kaç tane beyaz kolsuz zıbın aldım.

500 luk şampuanlar aylarca gidiyor sakın stok yapayım demeyın yaz bebeği olacaklar her gün yıkayacağız ama her gün şampuan sürmeye gerek yok pişik kremi olarak sudocream den memnun kalmıştım yıne sudocream alıcam.hala evde bulundururum büyük bir kutu daha alırım o da uzun süre gidiyor.

benim ilk çocuktan var ama geçen gün bir arkadaş gösterdi yakından da bakmak lazım e-bebek te 800 tl

Canım bu arabayı bende çok beğenmiştim e bebeğe gittim dedi ki personel bu sadece internet üzerinden satılıyor ve hiçbir mağazada olmaz dedi. Üstelik bunun böyle güzel göründüğüne bakmayın ben tavsiye etmem size dedi. Bizde vazgeçtik

Kızlar e bebek mağazasında muze lx travel sistem Bebek arabasını görme fırsatı olan oldu mu
Bastonu benziyor ve travel .ben travel baston düşünüyorum Chicco ,casual , beneto ve bu model var sanırım.fikri olan var mi

Canım benim üst komsum da aldi. Dediğin arabayı. Bende onu alacaktım mağaza da yoktu yakından göremedim diye almadım. Bi üst modeli vardı onu aldım. Ama dediğin ara komşumda var güzel o da ama tekerleri biraz küçük.
Ama baston değil

Evet baston değilmiş ama pratik ve hafif birseye benziyor baya hoşuma gitti.
Sen brisk modelinden mi aldın canim

Kizlar iyi geceler.hastanede gecelikmi giyicekseniz yoksa alt ust pijamamj?
normal dogum olacaksa gecelik dogum oncesi gidip gelip aciklik kontrol ediyorlar oyuzden gecelik giymeni istiyorlar.dogumdan sonra ustunu dehistiriyorsun sonrasinda pijama giyrbilirsin.dogumdan sonrada doktor kanamayi kontrol ediyor o kontrolden sonra da giyebilirsin.ben bi takim gecelik bi iki takimda pijama almayi dusunuyorum.yedek esofman altida cantada bulunmali kanama yogun uyor ilk saatlarde kirlenebilir

Aynen bitane gecelik iki tane pijama goturmeli alt ust ne olcani bilemeyiz cnim.herkesin kanamasi farkli

Kizlar şubat ayında e bebekte her güne özel belli ürünlerde idnirim var takip edin derim e bebek uygulamasını yükleyerek bakabilirsiniz hangi gün nelerin indirimde olduğuna..
Ya bende yüklü ama ben sadece günlük indirimleri görüyorum. Ileriki günleri nerden bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…