• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz en başından beri mama destekli gidiyoruz o yüzden sadece anne sütü alan bebeğin kakası ne kadar sıvı olur bilmiyorum. Ama benim bebeğim su gibi yapmıyor. Biraz sıvı oluyor. Mukuslu olması üşüme belirtisi aynı zamanda. Sıcak havlu falan koy karnına. 15 dk dan fazla tutma ama. Bi kaç kez tekrarla üşüttüyse eğer iyi gelir. İshal diyebilmek için bir günde 7 kez sıvı kaka yapması gerekir diye okumuştum. Aklında olsun.
Çok teşekkür ederim bezin üzerinde pek bişi kalmıyor da ondan telaş yaptım tecrübesizlik Allah razı olsun ,üşüyor olabilir tabi dikkat eder havlu kompres yaparım bilgi için tekrar teşekkür ederim

Yulaf unu ile yapabilirsinz ben yulaf unu ve ezmesini alicam.ama organik tam pirinc unu da satiliyor alabilirim
Kolay bir şekilde bulunuyorsa gerçekten en iyisi :kk77: pirinç unu her ne kadar organik te olsa pirinç pirinctir yani sadece mide dr yer ediyor ama yulaf cesitli vitaminler ve demir içeriyor hem sindirime faydalı :KK9:

10 dk çok değilmi ben 2 dk sonra Altını kapatırım ocağın,bebek için değil henüz başlamadık zaten kendimiz için böyle pişiririm.çok kaynatılan yumurtanın sarısının etrafında yeşillenme oluyor ve o da zararlıymış canım dikkat et çok kaynatma. 2-3 dk yeterli bence kayısı yada çiğ olmuyor tam pişiyor
Yoo yeşerme olmuyor. Tam katı olmuyor hatta. Kayısıdan azıcık katı oluyor. Belki ocaktan ocağa değişiyordur

Çok büyük bi aptallık yaptım. Dişleri yüzünden bulduğuna saldırıyor bizimki burnuma kadar dişledi. Dişlikte kâr etmiyor hemşire bi arkadaşım var havuç soy bölmeden ver eline zaten koparamaz dedi. Bende akıl tutulması verdim yanında da bekliyorum kontrollü olsun diye ağzına verdiğim gibi kopardı dişiyle küçük bi parça ömrümden gitti resmen ağzından almaya çalışıyorum vermedi yere doğru eğdim itmemek için dikkatini dağıtıyorum bi yandan en sonunda aldım. Aklınızda olsun benim yaptığımı yapmayın. Görünümlerinden fazla güçlü bu veletler yarın sadaka vereceğim hatta temmuz annelerinde beze ihtiyacı olan biri konuşulmuş o tarafa doğru gideyim. Ağır salağım gerçekten kendimden nefret ediyorum şu an

Kızlar peki pirinç unu muhallebisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktor akşam yatmadan önce listeye eklemişti ama sonradan iptal etti. Sonra da verebilirsin de vermeyebilirsin de dedi.. Ben de severek yiyecek mi acaba diye düşündüm pirinç unu araştırdım. Çevremdekiler verme pirinç unu falan diyor.. Çocuğa hiçbir yararı yok diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Pirinç gluten içermeyen bir bakliyatmış ve bakliyatlara girişi onunla yapmak gerekirmiş. Tok tuttuğu için doktorun akşam beslenmesine yazmıştır. Gece uyanmaz belki diye :deli:

Kızlar bir derdim var,anne sütü yanında mama veren anneler nolur cevap verin. Oğlumun kilo alımı az diye mamaya başladık .Kakada mukus vardı bir haftadır diyetteyim üç gündür oğlum mama alıyo. sadece anne sütü alırken sıvı kaka yapıyodu,anne sütü alan bebek için normal. Şimdi de oğlum sıvı yapmaya devam ediyo ilk iki gün bir kez baya bol sıvı kaka yaptı, bugün üç kez kaka yaptı normal mi kıvamı biraz daha yoğun mu olmalı,kilosu az olduğu için acaba sindirmeden mi çıkarıyo diye çok korkuyorum ,tecrübeli anneler lütfen cevap
Benim kızım ilk 2 ay mama içti. Kakası anne sütü aldığı zamanlardan daha sıvı ve daha çoktu. Korkma canım

Kizlar selam pirinc unu konusulmus verenler varmi??verilmelimi muamma:)
Cidden tok tutuyomu?gece uyanmadan uyuyormu ?yararlimi??kafamd deli sorular
:işsiz:

Kolay bir şekilde bulunuyorsa gerçekten en iyisi :kk77: pirinç unu her ne kadar organik te olsa pirinç pirinctir yani sadece mide dr yer ediyor ama yulaf cesitli vitaminler ve demir içeriyor hem sindirime faydalı :KK9:

Marketlerde degil ama o bahsettigim bebek icin yiyecek satan firmalarda cok rahat her cesiti var yulafin.hatta kizlar gluten yani bugday da zararli ona bakarsaniz gunumuz bugdayi.siyez unu ve siyezli seyler almaya calisin mutlaka bununla ilgili tvye cikan bi dr vardi youtubeda bi video deney yapmis.normal bugday unu ve siyez unu ile yaptigi hamurlari yikiyor.nisastalar gittikten sonra bugday unundan geriye lastik gibi koparilmasi zor bi sey kaliyor.siyez ise tamamen parcalanan sindirilmesi cok kolay bi besin.genetigi degistirilmemis bin yillar oncenin bugdayi aslinda.bide ruseym alicam insaallah

Çok büyük bi aptallık yaptım. Dişleri yüzünden bulduğuna saldırıyor bizimki burnuma kadar dişledi. Dişlikte kâr etmiyor hemşire bi arkadaşım var havuç soy bölmeden ver eline zaten koparamaz dedi. Bende akıl tutulması verdim yanında da bekliyorum kontrollü olsun diye ağzına verdiğim gibi kopardı dişiyle küçük bi parça ömrümden gitti resmen ağzından almaya çalışıyorum vermedi yere doğru eğdim itmemek için dikkatini dağıtıyorum bi yandan en sonunda aldım. Aklınızda olsun benim yaptığımı yapmayın. Görünümlerinden fazla güçlü bu veletler yarın sadaka vereceğim hatta temmuz annelerinde beze ihtiyacı olan biri konuşulmuş o tarafa doğru gideyim. Ağır salağım gerçekten kendimden nefret ediyorum şu an

Ah canim cook gecmis olsun...bana da diyorlar hep havuc ver pirasa ver diye bende koparir diye korkuma vermiyordum artik hic vermem.aynen sadaka iyidir Allah korumus kendinide suclama acemiyiz biz yonlendirenler tecrubeli bide asil suc onlarin riskli seyleri ne cesaretle tavsiye ediyorlar ben emin olduklarimda bile arastirip destekli tavsiye ederim pess

Sussunlar bence onlar, bir işe yaradıkları yok düzen bozucular. Evdeki sivrisinekleri yok edemiyorum. Lavanta yağı limona karanfil sapla yok raid tablet ne yaptıysam olmadı. Pencere bile açmam bi yemek pişerken mutfak açılıyor bu mevsimde sinek mi olur anlamadım. Eşime gelmiyor sivrisinek kızla benim kan grubum aynı bize geliyor geçen 5 yerinden ısırmış çocuğu 1 hafta geçmedi. Yatmadan elimde sineklik ava çıkıyorum ama maşallah kamuflajda dahiler illaki kaçıyor. En son hastane cibinliginin tülünü çıkardım. Kız uyuduğunda hamağa igneliyorum gece uyanınca sallarken yüzüne kapanmasın diye tabi ise yaramaz kocam ben uyuturken uyuduğu için çok farkında değil. Dün ders çalışası tuttu geç gelmiş yatmaya çocuğun tülü çıkarmış. Gece 3 te kontrol etmeye uyandım tül yok heralde kaydı dedim yerdede yok uyandırdım bunu ne yaptın diye rahatsız olurmuş, o çocukta bi sinek ısırığı olsun bak ne oluyor dedim tekrar tak diyo yattım yatağa kalk kendin tak iğnele işime karışmamayı öğren dedim. Beceriksiz bir tülü evire çevire 15 dk da iğneledi kalktım arkasına düzelttim bide
Hey Allahım.. Sinekliği görünce senin taktığını anlamadı mj acaba :) kız ben yine de kıyamıyorum eşime yaa.. Yanlış aslında.. Oğluma davrandığım gibi davranıyorum..

Yanıma aldım 6 da emerek uyudu 11 de kalktık cin gibiyim valla :KK70:
Benim oğlan 2 buçuk- 3 saat bile uyumaz ardı ardına.. Ne gündüz ne gece..
İnciye aferin..

Yavrum yaaa inşallah daha da azalır güzel uykularınız olur :KK68:
İnşallah canım yaa.. Öyle hasretim ki..
Ben mama vermiyorum ama normaldir herhalde, ishal gibi yapmıyorsa..

Ay yavrum.. Çok geçmiş olsun.. Rabbim korumuş.. Dediğin gibi şaşırtıcı şekilde güçlüler.. Bende birşey alamıyorum elinden.. Geçen yemek yerken maydanoza atıldı.. Babası çekti elinden ama bir parçası kaldı.. Ben onu zor tutuyorum, eline hiç uzanamadım.. Neyse bir kez ağzına götürdü hemen aldık.. Sonra kakada bir baktım, maydanoz.. Allahtan boğazına takılmadı, iki sn de nasıl kopardı, diş olmadan şaşırtıcı.. Bizimki inanılmaz derecede sofraya saldırıda bulunuyor.. Bana yemek yedirmiyor.. Ağzıma ne götürsem elime atılıyor, çaktırmadan da yapamıyorum.. En son dilimli salatalık verdim, dişini kaşır diye.. Öyle emdi ki, ağzından çektiğim an yaygara.. En son bütün vereyim bari dedim.. Cidden emdi baya baya.. Bizimkiler bir ilginç canım.. Benimki battaniyesini sokar ağzına.. Önlüğünü iyice sokmuş ağzına geçen, bir baktım nefes alamıyor.. Lavaboya gittim alt tarafı.. İnsan kendini suçluyor.. Neden gittim bırakıpta diyorum.. Önünü ıslatmasına rağmen önlük takmıyorum artık.. Bu seferde hırka, yelek ne varsa ucundan tutup ağzına kadar kaldırıp, sokuyor.. Bizim ekstra ekstra dikkat etmemiz lazım.. Allah yardımcımız olsun

Kizlar selam pirinc unu konusulmus verenler varmi??verilmelimi muamma:)
Cidden tok tutuyomu?gece uyanmadan uyuyormu ?yararlimi??kafamd deli sorular
:işsiz:
Canım tok tutuyorsa, uyanmayacaksa ben ek gıdaya başlıyorum hemen :)

Bigaripyolcu Bigaripyolcu canım hangi site idi? Mesajını tekrar tekrar okudum ama site adı hangisi anlayamadım yaa :olamaz:

:) uyutmayan bebislerin uyumayan anneleri.canim vitma makarna var ilk soyledigim.site adi vitma sanirim.oteki kirklarelide olanin makarnalutfen! Adı.valla pirinc unu uyutuyorsa ben de hemen baslarim valla:D

Gece 12 de uyudu kız sabah 8 de ağladı. Şaşkınım şu an bende hiç kalkmamışım acaba ağladı duymadım mı desem babası da var odada mamada vermemiştim yatmadan ilginç gerçekten

Ayy masaallahh:nazar::nazar::nazar:sekiz saat mi uyumus deliksiz inanmiyorum senin kiz bunu yaptiysa tamamdir.insaallah bizimkiler de yapar toplasan sekiz saat uyumuyor benimki gece.nasi basardin ya iki saat deliksiz uyusam buyuk gelisme benim icin

Ayy masaallahh:nazar::nazar::nazar:sekiz saat mi uyumus deliksiz inanmiyorum senin kiz bunu yaptiysa tamamdir.insaallah bizimkiler de yapar toplasan sekiz saat uyumuyor benimki gece.nasi basardin ya iki saat deliksiz uyusam buyuk gelisme benim icin
Birşey yapmadımki valla derin düşüncelerdeyim su an hatta dün toplamda az mama yedi 300 cc falan yatmadan 2 saat oldu mama vereli diye vermedim emzirdim gazını çıkardım hafif sallayarak uyudu. Aç diye daha sık uyanır diyodum bide çok acayip

Canım benim bildiğim o dişler kabarıkken veriliyor ama diş çıktıktan sonra gayet kesici yani koparması muhtemel.çok geçmiş olsun gözetimin altındaymış sonuçta kendine bu kadar yüklenme.öyle böyle büyüyecekler inş

8 saat uyuyan bebise masallah biz yarim saatte bir ayaktaydik bende yatmadim dalsam sersem oluyorum birde abimiz hastalandi ateslendi off gece bitsin istedim aksama da misafir var ve ben bitik haldeyim. Eșim sagolsun sabaha karsi aldi bir bucuk saat uyumusum tek kârim bu

Back
X