- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.541
11 ve 14. Haftalar arası gitmelisin canım ne erken ne geç
Sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ve 14. Haftalar arası gitmelisin canım ne erken ne geç
Ne guzel haberlerle geldin masallah canim. Ben 12+6 da gittigimde oglum ziplayip kendini kaydirip duruyordu surekli degisik hareketler yapiyordu hic durmadan yine de yakalayip erkege benzedigini soylemisti doktor eltimde de 12. Haftada gityigimizde dedigin gibi oturuyordu ellerini falan hareket ettiriyordu sadece yuzde 90 kiz dedi gosterdi bize. Bende daha az hareketli olanlar kiz oluyor. Kalbinden gecen olur insallah :)Günaydın hayırlı nurlu Cumalar
Dün çok şükür bebeğimizi gördük kıpır kıpır durmak bilmiyor yeğenim dans eden Bebek koydu adına. Eşim çok mutlu oldu görünce onun mutluluğu bi kat daha sevindirdi beni bacağının birini karnına çekmiş diğerini uzatmış aynı benim gibi yatıyor dedim herkesi bir gülme aldı.Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir duygu ayağını kıvırdığı için cinsiyet net görünmedi haftaya bir daha bakayım dedi doktorum heyecanla gideceğim cinsiyet çok önemli değil de onu izlemek için koşa koşa giderim
![]()
ilk zamanlar değilde karnın şiştiğinde belki yapılmaz ama suan bence bir sorun teşkil etmezx
turşu sağlıklıdır ama tuza dıkkat et ödem yapmasın
şükürler olsun iyiym işteyken bir şey yok eve gidince ev kötü kokuyor gibi geliyor yemek yapıyorum o arada bulantım oluyor sonra yaptğım yemeği de yiyemiyorum akşamları açım iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım da istemiyor
İnşallah canım beniminsallah tatlim. hayirli haberlerlr gelmeyi cok istiyorum :/
Kızlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyormusunuz?
Kızlar acil SOS
ben sabah uyku sersemi çok süper on numara gerindim karnımıda baya baya sağlam kastım
Eşşeğim eşşek biliyorum
Gerinmek zararlıdır diye net bi tıbbi bilgi yok mill sporcuların maraton koşup halter kaldırdığını balerinlerin baleye devam ettiğini büyüklerimizin tarlada 9 ay boyunca çalışmaya devam ettiğini vs düşünürsek zaten bilimsel olmuyor.
Ama benim için çok fena büyğkler gerinme derler
Sizin bu konuda kendi yaptığıunız duyduğunuz bildipiniz ne
Bugun dr kontrolum var zaten dr ye gidicem onun dışında direk şahsi uygulamanızı ve bildijlerinizi söler misiniz
Bende 3 gündür turşu yiyorum yemezsem krize giriyorumKızlar ben sürekli turşu yiyorum sürekli ona aşeriyorumçıldırıciiğiim artık
![]()
ıhlamur diye biliyorum ama ben az az ne istersem içiyorum
bişey olmaz :) hamilelikte bu bilinçsizce sürekli olmuştu bana da.
Ah beniim Başak hanım h.sonları çalışmıyormuş ya, hatta o hastanede hangi Dr.sorsam çalışmıyor h.sonu çok saçma değil mi özel hastane için, bari cumartesi çalışmaları gerekirdi. Kadınlardan Fatma Nur çalışıyormuş ona da taa Ocak ayına rand.veriyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Çok sağol canım ben clexane kullanıyordum.Enox bugün ilk kez yaptım emin olamadım. Sendede çok morarma oldumu doktorum damara denk getirdiğimi söylüyor. Ben baya morardım.Ben enox kullaniyorum benim esim yapiyor. Clexane de kullandim. Esim ignenin icindeki bitince igneyi cikarip pistonu oyle attiriyor ici bos oluyor nadiren icinde biraz kalmos oluyor ondan da birsey olmaz bence
İlk çocuk olacağı için cinsiyet konusunda nötrüm rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemizeNe guzel haberlerle geldin masallah canim. Ben 12+6 da gittigimde oglum ziplayip kendini kaydirip duruyordu surekli degisik hareketler yapiyordu hic durmadan yine de yakalayip erkege benzedigini soylemisti doktor eltimde de 12. Haftada gityigimizde dedigin gibi oturuyordu ellerini falan hareket ettiriyordu sadece yuzde 90 kiz dedi gosterdi bize. Bende daha az hareketli olanlar kiz oluyor. Kalbinden gecen olur insallah :)
Benim yanında çalıştığım eski doktorum lokman hekimin demetevler şubesinde dr. Suzan Türkherkesgibiyim canım ankaradaymışsın hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun ?
Benim yanında çalıştığım eski doktorum lokman hekimin demetevler şubesinde dr. Suzan Türkçok severim kendisini fakt Doğum yaptırmıyor tavsiyesine uyarım sanırım
bende folbiol kullanıyorum.@Ausencia
Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.
Sizin kullandığınız folik asitin adi ne?![]()
bende çok gazlıyım canım midem gaz yapıyor. 10 haftalık gebeyimKızlar yardım edin....10+1 deyim.ama çok karnım siş ve hazım. Var nefes alamıyorum. Bugün sadece ıspanak ve havuç yedim yoğurtlu. Gaz yapacak birşey yemedim.ay napalm. Bilmiyorum .yaşayan var mı ya da napmaliyimm
hadi yailk hamileliğimde çalışıyordu aslında saçma olmuş hsonu çalışmaması. hafta içi gidemiyor musun?