2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay ablacığım Allah yardımcınız olsun.. Çikolata mı dokundu acaba? Fotoğrafını çekip kv ye at, kocana da iyi göster anan yüzünden oldu diye.. Ve sizde muhtemelen süt alerjisi değil çoklu gıda alerjisi var.. Önceden yazmıştım sıkı bir diyet yap bir hafta ardından listene yumurtayı ekleyip deneyebilirsin diye.. Oğluma zararı var diye ucundan bile bakamıyorum hiçbirşeyin tadına.. Evde baklava yaptım, elleyemedim bile.. Sıkı tutmak lazım.. Umarım kv kendince sen görmeden yoğurt, peynir Vs vermemiştir.. Allahım şifa versin
Alerji mamasını da almışsınızdır ama eczacılar bilirler
Canım çok teşekkür ederim hala aynı suratı felan pek bi kötü oldu ...dün kv gittik ben yokken hurma vermiş... bak hurma verdim bi güzel yedi diyor dedim o yüzden mi o kadar arttı bukadar yoktu dedim.... tuturmus ben diğer torunuma veriyorum o herşeyi yiyor diye... dedim o 9 aylık buna daha bişey başlamadım kaldiki alerjisi var dedim.... bisey olmaz ver sen geldigindede vardı diyo bu kadar yoktu ama dedim ...en sonunda delirticek bu kadın beni ...sanki ben istiyorum bu durumları böyle olsun diye isim var benim bundan sonra ..

Canım çok teşekkür ederim hala aynı suratı felan pek bi kötü oldu ...dün kv gittik ben yokken hurma vermiş... bak hurma verdim bi güzel yedi diyor dedim o yüzden mi o kadar arttı bukadar yoktu dedim.... tuturmus ben diğer torunuma veriyorum o herşeyi yiyor diye... dedim o 9 aylık buna daha bişey başlamadım kaldiki alerjisi var dedim.... bisey olmaz ver sen geldigindede vardı diyo bu kadar yoktu ama dedim ...en sonunda delirticek bu kadın beni ...sanki ben istiyorum bu durumları böyle olsun diye isim var benim bundan sonra ..

Çok gecmis olsun.kaynanani hedefe koyup vurasim var ya bunlara ne oluyor boyle.alerjik cocuk neyini anlamiyorlar ben otekine veriyorum diyor bide otekiyle bu cocuk ayni mi.hem verseler ellerine ne geciyor çocuk bi anda on kilo alıp zekasi mi firliyor nedir hurmayi tattirsan ne tattirmasan ne suan ne gerek var kendileri tatmin olsun da ne bebek umurlarinda ne siz.Allah sabir versin net bi sekilde konusun bari eskiler anlamiyor ben anneme kiziyordum gittigimde benden habersiz bisi verdiginde sizin yerinizde olsam cildiririm herhalde alerjik degil benimki sukur

Ciğerlerime kadar yanıyorum değil dinlenmek kıçımın üstüne oturamadım. Kanguruda bebek uyutuyorum evde gezerek. Çocuğum perisan oldu sabah beri 20 dk uykuyla

Çok gecmis olsun.kaynanani hedefe koyup vurasim var ya bunlara ne oluyor boyle.alerjik cocuk neyini anlamiyorlar ben otekine veriyorum diyor bide otekiyle bu cocuk ayni mi.hem verseler ellerine ne geciyor çocuk bi anda on kilo alıp zekasi mi firliyor nedir hurmayi tattirsan ne tattirmasan ne suan ne gerek var kendileri tatmin olsun da ne bebek umurlarinda ne siz.Allah sabir versin net bi sekilde konusun bari eskiler anlamiyor ben anneme kiziyordum gittigimde benden habersiz bisi verdiginde sizin yerinizde olsam cildiririm herhalde alerjik degil benimki sukur
Eskileri anlamak zor benim kızıma çay içirdi annem çay ne halta yarıyorsa vitamin olsun diyo birde ne vitamini çayda vitaminmi var deyincede susmuştu. Allahtan durumun farkında artık karışmıyor.

Aaa olamaz. alerjide hurma katille eşdeğer demişti bir arkadaşım.. Bazı pekmezlere de hurma özü konuluyor dikkat etmek gerek.. Şu kv ile de net konuşun.. Küserse küssün.. Eşin birşey demiyor mu ? Bebeğini de acile götürseydiniz.

Bebegimizle ilk yılbaşımız kizlar gecen yil bikac gun onceye kadar hastanede yatiyordum yilbasina hastanede giricem diye korkmustum:) suslemisler fln fakulteyi hastalara moral.sukur taburcu olduk sonra.smdi bebegim kucagim yeni bir yila daha giriyoruz zaman gecip gidiyor.bakalim seneye nerede olcak hayatımız.herkese iyi yillar dilerim her sey gonlunuzce olsun

Ciğerlerime kadar yanıyorum değil dinlenmek kıçımın üstüne oturamadım. Kanguruda bebek uyutuyorum evde gezerek. Çocuğum perisan oldu sabah beri 20 dk uykuyla
Neyi var kuzunun ki şimdi nasıl uyumuştur inşallah birazcık yavrum benim kıyamam ona, sana da tabi Allah güç kuvvet versin ben 1 saati geçince kanguruda gezdirirken eve gelince Pert oluyorum

Neyi var kuzunun ki şimdi nasıl uyumuştur inşallah birazcık yavrum benim kıyamam ona, sana da tabi Allah güç kuvvet versin ben 1 saati geçince kanguruda gezdirirken eve gelince Pert oluyorum
Üst 2 dişi çıkmaya uğraşıyor. Grip oldum sürekli dibimde onunda etkisi olabilir. Birde bugün muz verdim öğleden sonra çok gazı oldu :KK43: gündüz uykusu 2.30 saat toplamda su an. Diger bebekler gibi 9 10 da akşam uykusunada asla geçmez gece 1 de çığlık atarak zorla uyur 2 de uyanır. Vallahi tükendim ya

Üst 2 dişi çıkmaya uğraşıyor. Grip oldum sürekli dibimde onunda etkisi olabilir. Birde bugün muz verdim öğleden sonra çok gazı oldu :KK43: gündüz uykusu 2.30 saat toplamda su an. Diger bebekler gibi 9 10 da akşam uykusunada asla geçmez gece 1 de çığlık atarak zorla uyur 2 de uyanır. Vallahi tükendim ya
Allahım yaa ne çok zorluyor seni bu minik, çok geçmiş olsun canım bu yorgunluğun üstüne bir de hastasın off off Allah güç versin sana valla keşke şuan bir sürpriz yapıp uyumuş olsa sen de dinlensen azcık

Bebegimizle ilk yılbaşımız kizlar gecen yil bikac gun onceye kadar hastanede yatiyordum yilbasina hastanede giricem diye korkmustum:) suslemisler fln fakulteyi hastalara moral.sukur taburcu olduk sonra.smdi bebegim kucagim yeni bir yila daha giriyoruz zaman gecip gidiyor.bakalim seneye nerede olcak hayatımız.herkese iyi yillar dilerim her sey gonlunuzce olsun

Aminnn canm bnimmm cumlemiz insallah saglikli sihatli bebislerimizle hayirli bi sene olurr Tabisiki en onemli olan hastaliksiz gecirmekkk❤❤❤❤

Ağlama yaa zaten iştahsız bebek en çok anneyi üzermiş, elden pek bişi gelmiyor uzun bir süre böyle gidebilir o yüzden kendimizi motive etmeliyiz, bir de bebekler bizi hissediyorlar ne zaman oğluma mama verirken aman neyse içmese de olur diye aklımdan geçirsem çocuk bitiriyor resmen :KK70:

Bende diyim bari oyle icer belki :(

Cok gecmis olsun ben de gribim evcek hastayiz herhangi bir ilac kuklaniyor musunuz gribi atlatmak icin acaba

Günaydın kızlar
Hepinize mutlu yıllar dilerim.
Bugün daha hastayım ya fenalardayim bir de regl oldu.dogumdan sonra regl olurken karnim çok ağrıyor midem bulanıyor ishal oluyorum üstüne gribim 2019 çok güzel
Ben ilaç sadece Parol içiyorum daha içmedim bugün icicem .meyve ıhlamur

Back