- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #46.421
Canım çok teşekkür ederim hala aynı suratı felan pek bi kötü oldu ...dün kv gittik ben yokken hurma vermiş... bak hurma verdim bi güzel yedi diyor dedim o yüzden mi o kadar arttı bukadar yoktu dedim.... tuturmus ben diğer torunuma veriyorum o herşeyi yiyor diye... dedim o 9 aylık buna daha bişey başlamadım kaldiki alerjisi var dedim.... bisey olmaz ver sen geldigindede vardı diyo bu kadar yoktu ama dedim ...en sonunda delirticek bu kadın beni ...sanki ben istiyorum bu durumları böyle olsun diye isim var benim bundan sonra ..Ay ablacığım Allah yardımcınız olsun.. Çikolata mı dokundu acaba? Fotoğrafını çekip kv ye at, kocana da iyi göster anan yüzünden oldu diye.. Ve sizde muhtemelen süt alerjisi değil çoklu gıda alerjisi var.. Önceden yazmıştım sıkı bir diyet yap bir hafta ardından listene yumurtayı ekleyip deneyebilirsin diye.. Oğluma zararı var diye ucundan bile bakamıyorum hiçbirşeyin tadına.. Evde baklava yaptım, elleyemedim bile.. Sıkı tutmak lazım.. Umarım kv kendince sen görmeden yoğurt, peynir Vs vermemiştir.. Allahım şifa versin
Alerji mamasını da almışsınızdır ama eczacılar bilirler