- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.401
Evet canım ek gıda almasa da olur süt önemli olan bir yaşa kadar ama bizim kimsütün tadını seçmiyor resmenHemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz yaa ne diyim ki canım çok zor gerçekten bişileri zorla yedirmek hayır ek gıda olsa takmam ama şuan ana besini anne sütü ya da devam sütü hani ihtiyacı var bunlara, allah büyük bakalım ım inşallah geçip gider bu günler de. Kilosu gayet iyi yeni 6 aylık olmuş zaten sıkma canını elinden geleni yap artık napalm bizimkiler de böyle sağlıklı olsunlar önemli olan bu. Ek gıdaya da iyi adapte olmuş maşallah
Ne kadar zor işin Allah kolaylık versin iştah versin bebeğine, sağlığı ile ilgili bişi yok di mi bebeğinin, gözden kaçırdığın hiç bir mamayı almaması üzücü gerçekten insanı çaresiz bırakıyor, uzun süredir mi böyle keyfi nasıl peki gün içindeYahuuu kizlar bu cocugum benim niye mamayi kusuyor delircem yahuuu.bugunde bebelac gold aldirdim burun kivirdi ve sorasinda kustu aninda.yediremiyom hicbi mamayi.napcam ya ben
Ne kadar zor işin Allah kolaylık versin iştah versin bebeğine, sağlığı ile ilgili bişi yok di mi bebeğinin, gözden kaçırdığın hiç bir mamayı almaması üzücü gerçekten insanı çaresiz bırakıyor, uzun süredir mi böyle keyfi nasıl peki gün içinde
lolita555 H Happymumandson @serapguney kızlar sanırım hepimizin ortak özelliği bebekleriniz mama içmeyi sevmiyor ben de kaç gündür buna uğraşıyorum Bugün en sonunda annemin eski usulü de denedim o da başarılı olmadı kaç saat aç bırakıyorum süt içmiyor ek gıda yiyor ama doktorlar günlük 500 cc süt içmeli diyor gece bile bazen mamayı veriyorum mamayı içmiyor su içmek istiyor su veriyorum aç gibi curk curk su içiyor karnını doyuruyor resmen ne yapsan bilmedim sma kullanıyordum bu bebelac denemiştim bide annem cici bebeyle karıştır tadı güzel olur içer belki dedi sırf onun içingirrim biberon aldım ağzı geniş gene sonuç hüsran nasıl içecek bu bebekler sütü zaten emmeyi bırakmıştı şimdi mama içmeyi de bıraktı kilo da bu aylarda az alıyorlar çok kafaya takıyşrum ya
Reflu olabilirmi canım benim oglumda vardı bir yasina kadar içtiği yedigi her lolmayı kustu 1 yaşında tık diye kesildi ama hala yemek yemeyi sevmez 5 yaşında bide inek sütü alerjisi de sürekli kusturuyomus onuda göz önünde bulundur cnmHic sorma cnm ya vala uzuluyorum cok.icerdi mamayi nolduysa bi anda tiksinti geldi cocuma kusuyo ne marka mama verirsem.niye yapio bi bilsem cok snirliyim suan basima agri grdi
Ay ablacığım Allah yardımcınız olsun.. Çikolata mı dokundu acaba? Fotoğrafını çekip kv ye at, kocana da iyi göster anan yüzünden oldu diye.. Ve sizde muhtemelen süt alerjisi değil çoklu gıda alerjisi var.. Önceden yazmıştım sıkı bir diyet yap bir hafta ardından listene yumurtayı ekleyip deneyebilirsin diye.. Oğluma zararı var diye ucundan bile bakamıyorum hiçbirşeyin tadına.. Evde baklava yaptım, elleyemedim bile.. Sıkı tutmak lazım.. Umarım kv kendince sen görmeden yoğurt, peynir Vs vermemiştir.. Allahım şifa versinSalam kızlar sabahtan beri bebeğimin bütün vücudu kabardı simdi dahada aryiyor emzirdikce ....sadece emziriyorum ek gıda başlamadım daha benim yediğim bişey dokundu galiba kızımda süt alerjisi var doktor bize mama vermedi şimdi ben bu gece emzirmek istemiyorum dahada artar diye aceba aranızda süt alerjisi olanlar hangi mamaları kullanıyorlar bende alıp bu gece onu vereyim aç kalmasın yavrum yarinda cildiyeye goturucem çocuk alerji bölümlerinin hepsi doluymus yer bulamıyorum bir haftadır deliricem ...İstanbulda nereye götürüyorsunuz bebeklerinizi onuda yazarmisiniz kızlar
Canım senin oğlanada normal mama dokunuyor olabilir.. Sana doktorun alerji maması vermişti.. Alerjisi var mı yok mu bunu iyi gözlemlemen lazım... Aslında sen labne, yoğurt Vs de veriyorsun..Yahuuu kizlar bu cocugum benim niye mamayi kusuyor delircem yahuuu.bugunde bebelac gold aldirdim burun kivirdi ve sorasinda kustu aninda.yediremiyom hicbi mamayi.napcam ya ben
Canım ek gıdanın içine süt katsan.. Muhallebilere, meyve pürelerine Vs.. Çoğu tarifte süt ve formül mama katılıyor.. Belki öyle yerEvet canım ek gıda almasa da olur süt önemli olan bir yaşa kadar ama bizim kimsütün tadını seçmiyor resmen
Kız diş çıkarıyor ben ölüyorum uykusuzluktan yaCanım senin oğlanada normal mama dokunuyor olabilir.. Sana doktorun alerji maması vermişti.. Alerjisi var mı yok mu bunu iyi gözlemlemen lazım... Aslında sen labne, yoğurt Vs de veriyorsun..
Valla bende buraya soğuk algınlığında ilaç kullanabiliyor muyuz yazacaktım.. Nette bol c vitamini diyor birde gargara.. C vitaminini bol yedim ama yine de oldum.. Şu kv nin bana hep zararı oluyor.. Hastalığı bulaştırdı.. Gripten serum yemiş, yatak döşek yatıyormuş.. Üstüne cenaze.. Sonra oğlumu indirmedi kucağından.. Geldi dibime.. Nasıl geçecek şimdi bizim illet?? Sen birde işe gideceksin çarşamba.. İnşallah hemen toplanırsın canım.. Şu dişinde hepsi mi eziyet yaa? Bizimki de elini ağzına götürüp bağırıyor devamlı.. Soğan verdim tadından dolayı almadı.. Biraz sürse idi diş etlerine iyi gelirdi belkiKız diş çıkarıyor ben ölüyorum uykusuzluktan yageceleri kalkmaktan hasta oldum grip ilacı kullanamıyoruz dimi tüm hücrelerim ağrıyor
Benim kız önceden sevdiği şeylere de öyle yapmaya başladı bu günlerde çok ağlıyor diş diye düşünüyorumTadını sevmediği şeyleri verirsem benimki de öyle yapıyor mesela patates püresini hiç sevmedi bizimki onu verince ağzında tutuyor ardından da üflüyor.sonra ben de bırakıyorum
Ağlama yaa zaten iştahsız bebek en çok anneyi üzermiş, elden pek bişi gelmiyor uzun bir süre böyle gidebilir o yüzden kendimizi motive etmeliyiz, bir de bebekler bizi hissediyorlar ne zaman oğluma mama verirken aman neyse içmese de olur diye aklımdan geçirsem çocuk bitiriyor resmenGercekten cok zor isim saolasin.hayir sagligi iyi skur daha gecen gun gttik doktora oksuruyor ve balgam var ama sukur onemli bisi deil dedi doktor.dismi diorum ama daha oda yok.bilemedim cok uzgunum suan snirimden agliyorum
Kız diş çıkarıyor ben ölüyorum uykusuzluktan yageceleri kalkmaktan hasta oldum grip ilacı kullanamıyoruz dimi tüm hücrelerim ağrıyor
Ateşi gece 38.1 e kadar yükseldi. Aynen hepsi eziyet birbirinden farkı yok hatta en kolay çıkan ön kesicilermis yanlar ve arka daha zor sen birsey görmedin diyorlar bana. Gece 2 kez pastil kullandım ondada birsey yoktur heralde öksürmekten ciğerlerim sökülüyor. 2 kezde parol plus aldım. Kız çok zorluyor beni emmek istiyor ama acayip deli ısırıyor yeni diş gelecegi zaman ısırmaları artarmışValla bende buraya soğuk algınlığında ilaç kullanabiliyor muyuz yazacaktım.. Nette bol c vitamini diyor birde gargara.. C vitaminini bol yedim ama yine de oldum.. Şu kv nin bana hep zararı oluyor.. Hastalığı bulaştırdı.. Gripten serum yemiş, yatak döşek yatıyormuş.. Üstüne cenaze.. Sonra oğlumu indirmedi kucağından.. Geldi dibime.. Nasıl geçecek şimdi bizim illet?? Sen birde işe gideceksin çarşamba.. İnşallah hemen toplanırsın canım.. Şu dişinde hepsi mi eziyet yaa? Bizimki de elini ağzına götürüp bağırıyor devamlı.. Soğan verdim tadından dolayı almadı.. Biraz sürse idi diş etlerine iyi gelirdi belki
Ayva siparis verdim şimdi ıhlamur gece içmiştim daha kahvaltı edemedim kız ağlayıp duruyor firsat bulursam tekrar içeyimGecmis olsun hasta olan anneler biz uc kez agir grip ve ates atlatmis anne kiz olarak tavsiyelerim evet biz emziren anneler grip ilaci vs kullanamiyoruz sadece parol minoset.eger ates cikarsa bir bucuk tane alin bu haplari.ihlamur bagisiklik sistemini arttiriyor her gun ihlamur demleyip icin bebise de icirin mumkunse.ayva kaynayip suyunu icin balgam sokuyor yumusatiyor bogazi hem bebise de iyi gelir.burun bogaz spreyleri kullaniliyor eczaciya sorarak alabilirsinz ben cok tercih etmedim tuzlu kabobonatli suyu burnuma cektim bol bol rahatlatıyor.aksama kadar ilik suya bal limon surekli ictim bogazim icin.Allah acil şifalar versin hem bebek hem hastalik bir arada cok zzor hele bebis de hastaysa
amin canım inşallah canımCanım çok teşekkür ederim inşallah gecicek bunlar rabbim beterinden korusun ne diyim yavrularimizı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?