- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.361
Oturunca devriliyor benim hatun ama devrilme süresi uzamaya başladı. Yatmaktan nefret ediyor. Dönme olayını çözeli baya oldu yürüteç alsammı almasammı karmaşası yaşıyorumOturabiliyor mu peki? Sadece sağına şöyle bir yelteniyor o kadar. Tam dönme yok. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Biraz tembel çıktılar galiba
benim ikizlerimden biri hala dönemiyorBebeği hala dönmeyen kaldı mı bizim gibi
Aynen canım uyumasın da.. Benimki hiç dönmüyor.. Sadece sağa doğru poposu çeviriyor, sola doğru çeviriyor beyfendi ..Bebeğin kaç aylık cnm, uyumamak için işi çözmüş :) kızım da tamtur dönmüyor
Bizde de reflü vardı.. Zaten bitmeyen gaz ve alerji derken kucaktan bırakamadım ki.. Annem arada yatırırdı ses etmezdi.. Annem gidince ben pek koymadın, unuttu tabi.. Şimdi hemen basıyor çığlığı.. Birde oturırken yüz üstü düştüğü için devamlı, onla da bağdaştırıyor olabilirAynen oğlum da gece çabalıyor sadece. Haziran doğumlu ama 4 temmuz olacaktı tamamlasaydi. Çok kustugu için karnının üzerine pek yatirmiyordum onun eksikliği sanırım bu
Evet canım, soğuduğu gibi buzluğa attim, vereceğim zaman sabah çıkartıp öğlen de benmari usulü işitir veririm diye düşünüyorum, miktarlar az zaten taz3 taze ısınır hemen. Burda genelde fazla yapıp dondurucuya atıyorlar, dışarı gezmeye falan da gitsek yanımıza ativeriyoruz hemen .Ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğine.. Haftalar ilerlesin bende denemek isterim.. Buzluğa attıklarını nasıl vereceksin peki? Süt gibi mi?
Ay ne guzel anlattın gidip yapasım geldi ama bizim bıdık hasta bi iyileşin öyle baslayim diyorum ama bir türlü iyilestigi yok ...Bugün kv gelmiş seninde çocuklar hep hasta bi duzeldikleri yok bakamıyosun diyo oda torununa bakıyo bak benimki hiç hasta olmuyor ben herşeyi veriyorum diyor offf offf...kızda süt alerjisi var bi baktım kızima sütlü cikolatali tatlı veriyor ne yapiyosun anne dedim onun alerjisi var ben vermiyorum sen böyle yaparsan Ohoo ben torunuma herşeyi veriyorum herseyden tatdiriyorum diyor gelde delirme anlatamiyorum ben bu millete başına gelmeyen bilmez ...Aslında her zaman tek verme taraftarıyım ama biraz 6. Ayı yarılayım ayrı ayrı önüne sunacağım. Bir de çok karıştırmayı sevmiyorum ben mama- kahvaltı pekmez vs bir arada. Bugün yumurta sarışını beyaz peynir ile karıştırıp, çeyrek avokado ile de krema kıvamına getirdim. Yarın da peynir ve yumurtayı karıştırıp, avokadoyu ayrı sunarım. Işte böyle böyle şeyleroğlumda yaptığım gibi gideyim diyorum, ona ayrı verdim hep.
Canım çok teşekkür ederim hakikaten çok zor ve yorucu bide benimkilerin ikiside hasta ateşli son bir aydır mahvoldum valla tam iyilestiler diyorum geri tekrarlıyor anlamadım ben bu isi antibiyotikte kullandım ikisinede ama nafile ne olur bu işin sonu hiç biliyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım. .kuzucuklar annelerini tanıyor,olur gider ya bizde ilk baş çok zorlanmışız katı gıdaya geçerken ama sonra acı kısırları bile yiyormuşum 1 yaşındayken.Yoğurda elma doğrayınca da sevebilir gerçi belki denemişindir..Aklında olsun bide pekmezi süt ürünüyle aynı anda verme canım(belki vermiyorsundur da yine hatırlatayım dedim)
Süt için yapmıyorum işin aslı bir ara ne çok uğraşıyordum sonra kendi haline bıraktım daha iyi oldu.çok aşırı su içiyorum dün 4 lt içtim mesela ama zorla değil.belki o neden oluyor olabilir.ha emiyorsa süt var demek işte ne güzel,zaten he zaman dolu dolu olacak diye bir kural yokmuş,benimde her zaman taş gibi olmuyor.
Zumba konusunda haklısın çok işe yarıyor,kız helal olsun ne güzel eski kilona dönmüşsün benim 3.5 kilom var daha.Göbek için hareketler yapmalısın diyeceğm ama zaten zumba da o tarz oluyor onunda bel çevresini eritmesi gerekir.
Sekercikiz canım size de çok geçmiş olsun.Ateş işi zor iş,anne babayı en çok yoran ve korkutan şey, Allah acil şifalar versin bebeğimize.
Teşekkür ederim cnm gecicek insallahÇok iyi yapmışsın cnm hadi hayırlısı bakalım
Annelik ne zor ya her seyin fazlasi zarar iste fazla sevgiden kafayi yemesek bari:))
Canım benim teşekkür ederim görünüşte bişey yok tahlil yapalım yeni antibiyotik kullandik dedi bende istemedim damarları çok ince bulamıyorlar diye oda pazartesiye kadar ateş devam ederse kan idrar ve kaka tahlili isteyelim dedi pazartesiyi bekliyoruz işte ateş inip inip çıkıyor hiç tadı yok sürekli ağlıyor kuzum yaSekercikiz cok gecmis olsun ne dedi dun doktor.ben gecmisi yeni okuyabildim Allah sifa versin yavrukusa
Ben benBebeği hala dönmeyen kaldı mı bizim gibi
Biz smilac kullanıyoruz 5.aydn sonra bir ara hiç içmedi şimdi zorla 90 içirmeye çalışıyorum ama tadı kötü ben pekmezle veriyorum canım doktor biraz içine pekmez at demişti ona rağmen burun kıvırıyor bakalım nolcak halimiz Allah kolaylık versin sana da canımKizlar benim oglan mama mi seciyor napiyor anlamadim. Sma mama aldik verdimmi aninda kusuyor.oncesinde doktorun verdigi smilac mamayida istemio.eskiden icerdi 90 cc.smdi onu ictigi zamanda aninda cikariyo.bikac gecedir pirinc unu veriyorum vala napim;(
Haklisin canım maalesef büyükler hiç umursamıyor bizim söylediklerimizi, b3beklerin yememeleri gereken şeyleri vs. , ağızlarında hep biz veriyorduklar vs. Valla ben zararlı olan ne varsa uzak tutmaya çalışıyorumAy ne guzel anlattın gidip yapasım geldi ama bizim bıdık hasta bi iyileşin öyle baslayim diyorum ama bir türlü iyilestigi yok ...Bugün kv gelmiş seninde çocuklar hep hasta bi duzeldikleri yok bakamıyosun diyo oda torununa bakıyo bak benimki hiç hasta olmuyor ben herşeyi veriyorum diyor offf offf...kızda süt alerjisi var bi baktım kızima sütlü cikolatali tatlı veriyor ne yapiyosun anne dedim onun alerjisi var ben vermiyorum sen böyle yaparsan Ohoo ben torunuma herşeyi veriyorum herseyden tatdiriyorum diyor gelde delirme anlatamiyorum ben bu millete başına gelmeyen bilmez ...
Bebelac gold kullanan warmi bu arada???6.aydan itibaren olani?
kızlar kızım verdiğim şeyi ağzında tutuyor biriktiriyor yutmak istemiyor tadlari gayet iyi dünden beri bi de bunu öğrendivar mi böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?