2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oturabiliyor mu peki? Sadece sağına şöyle bir yelteniyor o kadar. Tam dönme yok. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Biraz tembel çıktılar galiba
Oturunca devriliyor benim hatun ama devrilme süresi uzamaya başladı. Yatmaktan nefret ediyor. Dönme olayını çözeli baya oldu yürüteç alsammı almasammı karmaşası yaşıyorum

Bebeğin kaç aylık cnm, uyumamak için işi çözmüş :) kızım da tamtur dönmüyor
Aynen canım uyumasın da.. Benimki hiç dönmüyor.. Sadece sağa doğru poposu çeviriyor, sola doğru çeviriyor beyfendi ..

Aynen oğlum da gece çabalıyor sadece. Haziran doğumlu ama 4 temmuz olacaktı tamamlasaydi. Çok kustugu için karnının üzerine pek yatirmiyordum onun eksikliği sanırım bu
Bizde de reflü vardı.. Zaten bitmeyen gaz ve alerji derken kucaktan bırakamadım ki.. Annem arada yatırırdı ses etmezdi.. Annem gidince ben pek koymadın, unuttu tabi.. Şimdi hemen basıyor çığlığı.. Birde oturırken yüz üstü düştüğü için devamlı, onla da bağdaştırıyor olabilir

Ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğine.. Haftalar ilerlesin bende denemek isterim.. Buzluğa attıklarını nasıl vereceksin peki? Süt gibi mi?
Evet canım, soğuduğu gibi buzluğa attim, vereceğim zaman sabah çıkartıp öğlen de benmari usulü işitir veririm diye düşünüyorum, miktarlar az zaten taz3 taze ısınır hemen. Burda genelde fazla yapıp dondurucuya atıyorlar, dışarı gezmeye falan da gitsek yanımıza ativeriyoruz hemen .

Benim kız da sırt üstünden yüz üstü dönüyor ama yüz üstünden sırt üstü dönemiyor ama kolları yere koyarak baya bi dikiliyor koldan destekle, dizleri kaldırmaya çalışıyor zaten onu da yapsa emekleyecek. Bir de dönüyor çok yatağa yatırınca bir sonraki uyanışına kafası ters yerde oluyor oturma işi de günden güne ilerliyor sanki, oturuyor ama bir kaç sn sonra yana devralıyor çok komik, bir de benim kız zilli olacak gibi, bi emeklese ayaklansa yandım ben galiba, eller kollar gözler fildir fildir. Geçen cam kenarında oturuyorum masada , kız da kucağımda cama dönük, sen git cam önünde çiçek açmış orkidemin dalını kir hiç te farketmedim kucağımda, aylardır bekliyordum ciceklerin çıkmasını kızdım bir de şakadan tabi, gülüyor eşşek sıpası

Ay ne guzel anlattın gidip yapasım geldi ama bizim bıdık hasta bi iyileşin öyle baslayim diyorum ama bir türlü iyilestigi yok ...Bugün kv gelmiş seninde çocuklar hep hasta bi duzeldikleri yok bakamıyosun diyo oda torununa bakıyo bak benimki hiç hasta olmuyor ben herşeyi veriyorum diyor offf offf...kızda süt alerjisi var bi baktım kızima sütlü cikolatali tatlı veriyor ne yapiyosun anne dedim onun alerjisi var ben vermiyorum sen böyle yaparsan Ohoo ben torunuma herşeyi veriyorum herseyden tatdiriyorum diyor gelde delirme anlatamiyorum ben bu millete başına gelmeyen bilmez ...

Canım çok teşekkür ederim hakikaten çok zor ve yorucu bide benimkilerin ikiside hasta ateşli son bir aydır mahvoldum valla tam iyilestiler diyorum geri tekrarlıyor anlamadım ben bu isi antibiyotikte kullandım ikisinede ama nafile ne olur bu işin sonu hiç biliyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım. .

Sekercikiz cok gecmis olsun ne dedi dun doktor.ben gecmisi yeni okuyabildim Allah sifa versin yavrukusa
Canım benim teşekkür ederim görünüşte bişey yok tahlil yapalım yeni antibiyotik kullandik dedi bende istemedim damarları çok ince bulamıyorlar diye oda pazartesiye kadar ateş devam ederse kan idrar ve kaka tahlili isteyelim dedi pazartesiyi bekliyoruz işte ateş inip inip çıkıyor hiç tadı yok sürekli ağlıyor kuzum ya

Kizlar benim oglan mama mi seciyor napiyor anlamadim. Sma mama aldik verdimmi aninda kusuyor.oncesinde doktorun verdigi smilac mamayida istemio.eskiden icerdi 90 cc.smdi onu ictigi zamanda aninda cikariyo.bikac gecedir pirinc unu veriyorum vala napim;(

Biz smilac kullanıyoruz 5.aydn sonra bir ara hiç içmedi şimdi zorla 90 içirmeye çalışıyorum ama tadı kötü ben pekmezle veriyorum canım doktor biraz içine pekmez at demişti ona rağmen burun kıvırıyor bakalım nolcak halimiz Allah kolaylık versin sana da canım

Haklisin canım maalesef büyükler hiç umursamıyor bizim söylediklerimizi, b3beklerin yememeleri gereken şeyleri vs. , ağızlarında hep biz veriyorduklar vs. Valla ben zararlı olan ne varsa uzak tutmaya çalışıyorum

Bebelac gold kullanan warmi bu arada???6.aydan itibaren olani?

ben ikizlerim için hemen hemen tüm mamaları alıp denedim, farklı tatlara alışsınlar ve hepsinin içeriğinden faydalansınlar diye. bebelac ve baby goat çok kötü çıktı. çözünmeleri çok zor. onların yarısını ek gıdalara katıp verdim yarısını attım.

aldıklarım içinde severek içtikleri aptamil, sma ve hip. golden goat'ı ise biri sevdii biri sevmedi.

kızlar kızım verdiğim şeyi ağzında tutuyor biriktiriyor yutmak istemiyor tadlari gayet iyi dünden beri bi de bunu öğrendi var mi böyle olan

kızlar kızım verdiğim şeyi ağzında tutuyor biriktiriyor yutmak istemiyor tadlari gayet iyi dünden beri bi de bunu öğrendi var mi böyle olan

evet benimkilerden biri öyle yapıyor. bir de süt içmeyi reddetmeye başladı. gece uyurken veriyordum bu gece onu da almadı. çok endişe edyorum hiç yemek istemiyor. siz gece kaç saatte bir yediriyorsunuz. ben 4 saatte bir veriyordum doktor gece 3 saatte bir ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…