2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Annelik ne zor ya her seyin fazlasi zarar iste fazla sevgiden kafayi yemesek bari:))

Son zamanlarda pekmezin süt ürünleriyle karistirilmasinin demir emilimini çok az oranda azalttığını gösteren kanıtlanmış araştırmalar var yoğurdu sevmiyor arada bir katıyorum . Meyveyle denedim kız tadı çok güzel olsa da yüzünü burusturuyo kayısı ve bal kabağı favorisi

tatlım onun seçimleri var işte.Demek senin kız tatlıcı olacakBak aklıma ne geldi yoğurdu kaç lt ye kaç kaşıkla mayalıyorsun, ekşi diye yemiyor olmasın,olabilir mi?Ben 3lt sütü bir yemek kaşığı(silme) yoğurt ile mayalıyorum.
Kayısı iyi ama kakasını rahat yapar.

Iki litreye bi kaşık ekşi değil hiç . Sultana tattirmadan ben tadıyorum :)

selam anneler, bugün benim kiza karışık sebze püresi verdim ama bizim bile yiyeceğimiz lezzette oldu, tuzsuz olduğu halde. Benim kız yedi, size de çeşit olsun. Tarifi vereyim , yarım havuç rendesi, yarım tatlı patates ( normal patates veya balkabağı da olur ) bir ufak boy kabak, çay kaşığı ucu ile soğan tozu ( dogal) yada 1 çay kaşığı soğan rendesi, 1 yemek kaşığı da domates rendesi, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı. Hepsini rendeleyip az kavurdum, yarım çay bardağı da su ekleyip kapağı kapalı yumuşayana kadar pişirdim, sonra rondodan geçirdim. Benim kız kaseyi yedi, diğerlerini buzluğa attım.

Eklentiler

• 20181229_132445.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 36
Oturabiliyor mu peki? Sadece sağına şöyle bir yelteniyor o kadar. Tam dönme yok. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Biraz tembel çıktılar galiba
Evet tamtur dönmüyor yarım dönüyor, yüz üstü fok balığı gibi hareket ediyor :) oturmaya yeni başladı ama kısa süreli yine de yastıkla destekliyorum

Ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğine.. Haftalar ilerlesin bende denemek isterim.. Buzluğa attıklarını nasıl vereceksin peki? Süt gibi mi?

Aman canim dikkatli saglikla gidin gelin insaallah kar lastiginiz vardir eminim dimi.seni de huzunlendirdim durduk yere.bu arada basiniz sagolsun[/QUOTE]
Aynen canım bizde yaz kış, kış lastiği var.. Kar azaldı buralara gelince ama ilk karı buralarda görmüş olduk.. Çok teşekkür ederim

Bebeğin kaç aylık cnm, uyumamak için işi çözmüş :) kızım da tamtur dönmüyor

Aynen oğlum da gece çabalıyor sadece. Haziran doğumlu ama 4 temmuz olacaktı tamamlasaydi. Çok kustugu için karnının üzerine pek yatirmiyordum onun eksikliği sanırım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…