2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar merhaba nasilsnz Biz tam 6 bucuk aylik oldk Bebegim ilk disini cikardi Ikinciside yoldaEk gidayada basladk yapiyorm ona sebze corbalariAma kendim cok kilo verdm. Eski kiloma dondm Sizde durumlar nasil?
meraba cnm benim masalah size biz ek gidaya gecdik hipp organik tahilli princli veriyorm ama hic tadi olmadigi icin biraz pekmez ekliyorm. organik cici bebe ye muz yogurt ekliyorum bazen sebze meyve pureleri flan. ama kizim cok huysuz herzmanki gbi ne uyku bilir ne bisey gunde 100 defa evi turluyoz balkona cikyoz cogu zaman sirf yrulsunda uysun diye disarda bi turluyom gelince uyuyo. simdi havalar soguk tabi cikamiyoz birazda hasta oldu... dis cikarmadi daha okadar aksi bi bebekki dis cikarsa nolur nasi olur dusunemiyorum bile her goren ben bole bebek gormedim diyo hicbiseyden memnun olmuyor ya herseyden sikiliyor bir yerde durma rekoru 3 dkdir heral 6 ayliktada duzelmedi simdi yasinda duzelir diye umuyorum ama eminim duzelmiycegne bide kilo verdin diye uzulyonmu kiz 54 bende yapisdi kaldi nerde o 47 48 li fit halimm simdi gobek kaldi gitmiyor halbuki aksama kdar ayaktayim cogu zaman 2 de 3den one kahvalti bile yapiyorum ama yok kilo gitmiyor cok sevdi yerini erimiyoo

Ayyy okurken bile öyle üzüldüm ki.. İçim parçalandı cidden.. Allahım hiç bir bebeği annelerinden, anneleri yavrularından ayırmasın inşallah.. Bu yüzden bu acının bir adı yok.. Babası olmayın, annesi olmayanın adı var öksüz ve yetim diye.. Evladını kaybedene verilen bir isim yok, bu acının tarifi yok cidden.. Benimde aklımda xra yazdığından beri bebeğini kaybeden kadın var.. Evladımı sevdikçe aklıma geliyor.. Şimdi birde senin izlediğin video da beni etkiledi.. Allahım bizleri bunlarla imtihan etmesin.. Amin..

Doğumdan sonra ölüm riskin var denilen biri olarak bu duyguyu benden daha iyi anlayan biri yoktur heralde. Bacağımdaki pıhtı dağılana kadar uyumayan kız uyuduğu anda başında ağlamaya başlıyordum. Annemlere vasiyetimi söyledim kaç kez çocuğu babasına bırakmayacaksınız o tekrar evlensin çocuk sizde kalacak diye, eşime defalarca kez söyledim bana birşey olursa kızı annenlere vermeye kalkarsan hakkımı helal etmem dedim. Herkes deli muamelesi yapıyordu ama ben hala aynı seyi düşünüyorum.

Ay bdv de Cennet Kokulum diye bir konuyu okudum.. Birde kronik_unutkan ın yazdığı, tuz biber oldu.. Çok kötü oldum.. Bende eşime sen evlenirsen evlen, ne yaparsan yap ama oğlum annemlerde kalacak, sakın alıp annenlere götürmeye kalkma demiştim.. Galiba hepimizde oluyor bu hisler..
Eşimin anneannesi vefat etmiş, yola çıktık çocukla.. Allahım korusun, her yer nasıl kar.. Bende hüzünlüyüm.. Herkes sanacak anneanneye dertlendim..

Hayırlısıyla sağ salim gidip dönersiniz inşallah canım

Canim ya seni de uzmusum hakkini helal et.ben herkeste var mi ben mi anormalim diye merakta kaldim ve sizler iyiki varsiniz kimseye soramadigim diyemedigim seyleri burda sizinle paylasiyorum icimi dokuyorum aile gibi olduk cidden ismimizi bile bilmeden bi cok seyimizi biliyoruz. Sen de mi izledin o videoyu ya cok huzunlu...bebegimi kaybetmeye takarsam bide kafayi yandim

Ah canim ne berbat bi korku imis.sukur seni evladina bagislamis Rabbim.babadan da ayrilmamali evlatlar hem annesiz hem babasiz buyumemeli ama uvey anne!meselesi olursa o evde buyumesindense anneanne dedeyi tercih ederim ben de ama bizimkiler ayri ildeler sizinki gibi yakin degiller esim kizindan ayrilmaz sanirim.o zaman vasiyet edeyim de kizim buyuyene kadar evlenmesin:))

QUOTE="aeengineer, post: 58363778, member: 602855"]Ay bdv de Cennet Kokulum diye bir konuyu okudum.. Birde kronik_unutkan ın yazdığı, tuz biber oldu.. Çok kötü oldum.. Bende eşime sen evlenirsen evlen, ne yaparsan yap ama oğlum annemlerde kalacak, sakın alıp annenlere götürmeye kalkma demiştim.. Galiba hepimizde oluyor bu hisler..
Eşimin anneannesi vefat etmiş, yola çıktık çocukla.. Allahım korusun, her yer nasıl kar.. Bende hüzünlüyüm.. Herkes sanacak anneanneye dertlendim..[/QUOTE]

Aman canim dikkatli saglikla gidin gelin insaallah kar lastiginiz vardir eminim dimi.seni de huzunlendirdim durduk yere.bu arada basiniz sagolsun

54 kiloyum şu an, göbek gitsin kilo kalsın istiyorum çok mu şey istiyorum :) benim kızım emmeyi bıraktı çok özlüyorum emdiği zamanları şimdi benden bağımsızmış gibş hissediyorum

Hamilelik zamanında bu sorun var mıydı cnm, zor zamanlar atlamışsın cnm allah sağlık versin ,dediğin gibi ben de ilk zamanlar birşey olursa kızım annemlerde kalsın dedim herkes aynı duygudaymış meğer, doktor kontrollerinde kızının uyuma durumu ile ilgili ne diyorlar cnm, artık uyusun minik İncicik :)

Hamileliğin başından bu yana kan sulandırıcı kullanıyordum ama 32.hafta gibi bacağım şişti ama doktor ödem demişti. Doğumdan sonra inmeyince yine gittim ödem ancak dağılır dedi ama ben kurtlu olduğum için baska doktora gittim o doppler isteyince anlaşıldı. Doktoru kusuyor ağlıyor ama gelişimi de iyi büyüyor annesi onu artık böyle kabul edeceksin diyor

Maalesef dediğim gibi anne olmak çok ama çok zor işte ben bunun icn diyorum.cok geniş düşünerek yaşadığım hislerden dolayı.anne olmak delilik bir nevi.
Yüce Rabbim bizlere gönül ferahlığı versin.beynimize sağlık versin.
Sizler daha yeni annesiniz şimdiden böyle düşünüyorsunuz daha bebekleriniz büyüyünce görün insan dahada bağlanıyor ve zorluklar artıyor.onu dışarıdaki tehlikelerden korumak paranoya bağlamak.birde senin dediğin gibi ölmek bize bişey olursa onun sonunu hiç bilemeyiz. İşte hep deniyor ya Allah ANALİ BABALİ BUYUTSUN DİYE.İNSALH BUYUYUP EVLENDİKLERİ GUNLERİ görürüz.
Bunları kafandan sil at ve ana bırak kendini ben bunu yapmayı tecrübeyle öğrendim.kizimin beni hep iyi bir anne olarak hatırlamasını isterim o yüzden her zaman ona saygı duydum onu gönülden sevdim.olursemde gözüm arkada gitmez çünkü kızım beni anladi.beni karşılıksız seviyor.allah diğer evladimlada bu bağı kurdursun.
Birde şunu eklemek isterim ki
Biz eşimle çok sıkıntı yaşadık ama para yüzünden maddi konulardan
Fakat ölürsem eşim çocuklarıma baksın isterim çünkü benim kadar iyi bakacağına eminim o konuda güveniyorum.herzaman evladımızia iyi davrandı ona çok bağlı.ailemden birinin bakmasını asla istemem hemde asla.

Ben öyle hiç düşünmüyorum sadece bana olan masum ve karsiliksiz sevgisi beni benden alıyor.ama ben soyle düşünüyorum çocuklar anne görevini kim ustlenirse anne yokluğunda o kişiye bağlanıyor bu şekilde düşünüyorum.Tabikide Allah korusun

54 kiloyum şu an, göbek gitsin kilo kalsın istiyorum çok mu şey istiyorum :) benim kızım emmeyi bıraktı çok özlüyorum emdiği zamanları şimdi benden bağımsızmış gibş hissediyorum
Benimki de gece emiyor bir tek o yüzden sık uyansın da emsin istiyorum daha önce sık uyanıyor diye söyleniyordum, deliriyorum sanırım ama o his çok güzel bişi napim, inşallah bir süre daha gece emer en azından çok üzülmüştüm bırakınca ama elden bişi gelmiyor, üzülme sen de alacakları bir çok şeyi aldılar en azından

Dediğin gibi ben de kendime öyle moral veriyorum bir de çevredeki anne sütü baskıcıları olmasa tam süper olacak ama... Geçen gün amcam bile sordu emiyor dimi ,

Dediğin gibi ben de kendime öyle moral veriyorum bir de çevredeki anne sütü baskıcıları olmasa tam süper olacak ama... Geçen gün amcam bile sordu emiyor dimi ,
E yok artık amcaya gel, sorulacaklar arasında ilk sırada bu geliyo sanırım adam etraftan duya duya içine işlemiş

E yok artık amcaya gel, sorulacaklar arasında ilk sırada bu geliyo sanırım adam etraftan duya duya içine işlemiş
Aynen cnm yaa, nefret ettim bu sorudan geçen kuzemşm ile konuştum üç aylık bebeği vr ne o bana sordu ne ben ona o malum soruyu sordum yani sormadan da konuşulabiliyormuş , ben bu konuda çok dertliyim

Bebekler ihtiyaclarini karsilayan kisilere baglaniyor evet ama benim yani annenin verdigi sefkat ve diger guzellikleri baska kimsenin layikiyla verecegini düşünmüyorum.ben yigenim oksuz kalsa tabiki alir bakarim sevgimi ilgimi esirgemem ama kizimla bir tutabilir miyim ayrim yapar miyim annesinin eksikligini hissettirmem mi bilemem illa hisseder ben elimden geleni yapsam da hisseder.hele simdi bebegim sut kuzusu benim kokum emmek sadece rahatlatiyor agladiginda onu.babasi bile yetersiz, benden sonra en cok bakan babasina gidince bile beni istiyor keyifsizse.ama bunlari dusunmenin bi yarari yok tabi...

Kızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
Canım yazını gördüm cevap vermek istedim.bu arada herkese merhaba.canım ben hem emziriyorum hem ek gıda veriyorum şahsen mamaya karşıyım.Zamanında verdiğim oldu ama 3 aydır kesmiş durumdayım.4.5 aylıkken başladım katı gıdaya.Çok memnunum mercimek çorbası veriyorum (kerevizli havuçlu) bazen elmalı yoğurt veriyorum.Bebeğin yapısına göre değişiyor,benimki yediklerimize çok meraklı.Hiç birşeyi geri çevirmiyor bende o yüzden erken başladım.

Selam kızlar bi sorum olucakti biz çarşamba 4 gibi 6.aylık aşımızı olduk o gece ve gunduz rahat geçti tamam dedim atlattik ama bu gece bebeğimin sol tarafı ateşlendi sağ tarafta bişey yoktu sabahta 38.2 görünce ateş düşürücü verdim biraz düştü tekrar çıktı .. sol baçağına iki tane aşı yapılmıştı bugün bi baktım çok kizarmis ve ve alev alev yanıyor bacağı sizede bu tarz bi sorun oldumu ...aceba asidan mi yoksa hastami oldu yine daha pazartesi bıraktım antibiyotigini bronşit olmuştu ..doktora mı götürsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…