- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.301
meraba cnm benim masalah sizeKizlar merhaba nasilsnz Biz tam 6 bucuk aylik oldk Bebegim ilk disini cikardi Ikinciside yoldaEk gidayada basladk yapiyorm ona sebze corbalari Ama kendim cok kilo verdm. Eski kiloma dondm Sizde durumlar nasil?
Ayyy okurken bile öyle üzüldüm ki.. İçim parçalandı cidden.. Allahım hiç bir bebeği annelerinden, anneleri yavrularından ayırmasın inşallah.. Bu yüzden bu acının bir adı yok.. Babası olmayın, annesi olmayanın adı var öksüz ve yetim diye.. Evladını kaybedene verilen bir isim yok, bu acının tarifi yok cidden.. Benimde aklımda xra yazdığından beri bebeğini kaybeden kadın var.. Evladımı sevdikçe aklıma geliyor.. Şimdi birde senin izlediğin video da beni etkiledi.. Allahım bizleri bunlarla imtihan etmesin.. Amin..Ben bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecenama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.
Kizlar bende soyle bi korku olustu acayip huzunlu yapiyor bu beni her annede var mi normal mi diye sorucam.bebegime smdi gosterdigim asiri sevgi sefkat ilgiden bebeğim cok memnun guldurdugumde cok egleniyorum ben de.sonra huzunleniyorum bana bisi olsa Allah korusun bu cocuga kimse benim gösterdiğim kadar sevgi ilgi sabir gostermez itilir kakilir eksik buyurse diye benden sonra neler olur senaryosu icimi parçalıyor kafayi mi yiyorum bi bebegin annesiz buyumesi beni cok uzmeye basladi.gecen gun yaninda olen annesinin memesini acip emen bebegin videosunu izledigimden beri kat kat artti bu korku eskiden ölüm umrumda değildi smdi bebegim buyumeden bana bisi olursa eksik buyuyecek diye asiri gereksiz ve cozumsuz bi derdim oldu
Doğumdan sonra ölüm riskin var denilen biri olarak bu duyguyu benden daha iyi anlayan biri yoktur heralde. Bacağımdaki pıhtı dağılana kadar uyumayan kız uyuduğu anda başında ağlamaya başlıyordum. Annemlere vasiyetimi söyledim kaç kez çocuğu babasına bırakmayacaksınız o tekrar evlensin çocuk sizde kalacak diye, eşime defalarca kez söyledim bana birşey olursa kızı annenlere vermeye kalkarsan hakkımı helal etmem dedim. Herkes deli muamelesi yapıyordu ama ben hala aynı seyi düşünüyorum.Ben bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecenama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.
Kizlar bende soyle bi korku olustu acayip huzunlu yapiyor bu beni her annede var mi normal mi diye sorucam.bebegime smdi gosterdigim asiri sevgi sefkat ilgiden bebeğim cok memnun guldurdugumde cok egleniyorum ben de.sonra huzunleniyorum bana bisi olsa Allah korusun bu cocuga kimse benim gösterdiğim kadar sevgi ilgi sabir gostermez itilir kakilir eksik buyurse diye benden sonra neler olur senaryosu icimi parçalıyor kafayi mi yiyorum bi bebegin annesiz buyumesi beni cok uzmeye basladi.gecen gun yaninda olen annesinin memesini acip emen bebegin videosunu izledigimden beri kat kat artti bu korku eskiden ölüm umrumda değildi smdi bebegim buyumeden bana bisi olursa eksik buyuyecek diye asiri gereksiz ve cozumsuz bi derdim oldu
Ay bdv de Cennet Kokulum diye bir konuyu okudum.. BirdeBen bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecenama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.
Hayırlısıyla sağ salim gidip dönersiniz inşallah canımAy bdv de Cennet Kokulum diye bir konuyu okudum.. Birdekronik_unutkan ın yazdığı, tuz biber oldu.. Çok kötü oldum.. Bende eşime sen evlenirsen evlen, ne yaparsan yap ama oğlum annemlerde kalacak, sakın alıp annenlere götürmeye kalkma demiştim.. Galiba hepimizde oluyor bu hisler..
Eşimin anneannesi vefat etmiş, yola çıktık çocukla.. Allahım korusun, her yer nasıl kar.. Bende hüzünlüyüm.. Herkes sanacak anneanneye dertlendim..
Ayyy okurken bile öyle üzüldüm ki.. İçim parçalandı cidden.. Allahım hiç bir bebeği annelerinden, anneleri yavrularından ayırmasın inşallah.. Bu yüzden bu acının bir adı yok.. Babası olmayın, annesi olmayanın adı var öksüz ve yetim diye.. Evladını kaybedene verilen bir isim yok, bu acının tarifi yok cidden.. Benimde aklımda xra yazdığından beri bebeğini kaybeden kadın var.. Evladımı sevdikçe aklıma geliyor.. Şimdi birde senin izlediğin video da beni etkiledi.. Allahım bizleri bunlarla imtihan etmesin.. Amin..
Doğumdan sonra ölüm riskin var denilen biri olarak bu duyguyu benden daha iyi anlayan biri yoktur heralde. Bacağımdaki pıhtı dağılana kadar uyumayan kız uyuduğu anda başında ağlamaya başlıyordum. Annemlere vasiyetimi söyledim kaç kez çocuğu babasına bırakmayacaksınız o tekrar evlensin çocuk sizde kalacak diye, eşime defalarca kez söyledim bana birşey olursa kızı annenlere vermeye kalkarsan hakkımı helal etmem dedim. Herkes deli muamelesi yapıyordu ama ben hala aynı seyi düşünüyorum.
54 kiloyum şu an, göbek gitsin kilo kalsın istiyorum çok mu şey istiyorum :) benim kızım emmeyi bıraktı çok özlüyorum emdiği zamanları şimdi benden bağımsızmış gibş hissediyorumYaa gecmis olsun canm bnde olucam illaki bnde hep sancili oluyordm insallah dogum sonrasi olmam yani azalir:/ Simdi kac kilosuj peki?
Zatn canm azar azar yiyerek alisicaklar.Boyle dolu dolu yemesini bekleme.Bi iki kasik anca , zatn alistikca yiyicek.Bnde cok korkuyodm ek gidaya gecmektn :) ne veririm ya bogazina takilirsa falan.Simdi bebegimi emziriyorm iki elimlede buraya yaziyorm
Hamilelik zamanında bu sorun var mıydı cnm, zor zamanlar atlamışsın cnm allah sağlık versin ,dediğin gibi ben de ilk zamanlar birşey olursa kızım annemlerde kalsın dedim herkes aynı duygudaymış meğer, doktor kontrollerinde kızının uyuma durumu ile ilgili ne diyorlar cnm, artık uyusun minik İncicik :)Doğumdan sonra ölüm riskin var denilen biri olarak bu duyguyu benden daha iyi anlayan biri yoktur heralde. Bacağımdaki pıhtı dağılana kadar uyumayan kız uyuduğu anda başında ağlamaya başlıyordum. Annemlere vasiyetimi söyledim kaç kez çocuğu babasına bırakmayacaksınız o tekrar evlensin çocuk sizde kalacak diye, eşime defalarca kez söyledim bana birşey olursa kızı annenlere vermeye kalkarsan hakkımı helal etmem dedim. Herkes deli muamelesi yapıyordu ama ben hala aynı seyi düşünüyorum.
Hamileliğin başından bu yana kan sulandırıcı kullanıyordum ama 32.hafta gibi bacağım şişti ama doktor ödem demişti. Doğumdan sonra inmeyince yine gittim ödem ancak dağılır dedi ama ben kurtlu olduğum için baska doktora gittim o doppler isteyince anlaşıldı. Doktoru kusuyor ağlıyor ama gelişimi de iyi büyüyor annesi onu artık böyle kabul edeceksin diyorHamilelik zamanında bu sorun var mıydı cnm, zor zamanlar atlamışsın cnm allah sağlık versin ,dediğin gibi ben de ilk zamanlar birşey olursa kızım annemlerde kalsın dedim herkes aynı duygudaymış meğer, doktor kontrollerinde kızının uyuma durumu ile ilgili ne diyorlar cnm, artık uyusun minik İncicik :)
Maalesef dediğim gibi anne olmak çok ama çok zor işte ben bunun icn diyorum.cok geniş düşünerek yaşadığım hislerden dolayı.anne olmak delilik bir nevi.Ben bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecenama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.
Ben öyle hiç düşünmüyorum sadece bana olan masum ve karsiliksiz sevgisi beni benden alıyor.ama ben soyle düşünüyorum çocuklar anne görevini kim ustlenirse anne yokluğunda o kişiye bağlanıyor bu şekilde düşünüyorum.Tabikide Allah korusunBen bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecenama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.
Benimki de gece emiyor bir tek o yüzden sık uyansın da emsin istiyorum daha önce sık uyanıyor diye söyleniyordum, deliriyorum sanırım54 kiloyum şu an, göbek gitsin kilo kalsın istiyorum çok mu şey istiyorum :) benim kızım emmeyi bıraktı çok özlüyorum emdiği zamanları şimdi benden bağımsızmış gibş hissediyorum
Benimki de gece emiyor bir tek o yüzden sık uyansın da emsin istiyorum daha önce sık uyanıyor diye söyleniyordum, deliriyorum sanırımama o his çok güzel bişi napim, inşallah bir süre daha gece emer en azından çok üzülmüştüm bırakınca ama elden bişi gelmiyor, üzülme sen de alacakları bir çok şeyi aldılar en azından
E yok artık amcaya gel, sorulacaklar arasında ilk sırada bu geliyo sanırım adam etraftan duya duya içine işlemişDediğin gibi ben de kendime öyle moral veriyorum bir de çevredeki anne sütü baskıcıları olmasa tam süper olacak ama... Geçen gün amcam bile sordu emiyor dimi,
Aynen cnm yaa, nefret ettim bu sorudan geçen kuzemşm ile konuştum üç aylık bebeği vr ne o bana sordu ne ben ona o malum soruyu sordum yani sormadan da konuşulabiliyormuş , ben bu konuda çok dertliyimE yok artık amcaya gel, sorulacaklar arasında ilk sırada bu geliyo sanırım adam etraftan duya duya içine işlemiş
Ben öyle hiç düşünmüyorum sadece bana olan masum ve karsiliksiz sevgisi beni benden alıyor.ama ben soyle düşünüyorum çocuklar anne görevini kim ustlenirse anne yokluğunda o kişiye bağlanıyor bu şekilde düşünüyorum.Tabikide Allah korusun
Canım yazını gördüm cevap vermek istedim.bu arada herkese merhaba.canım ben hem emziriyorum hem ek gıda veriyorum şahsen mamaya karşıyım.Zamanında verdiğim oldu ama 3 aydır kesmiş durumdayım.4.5 aylıkken başladım katı gıdaya.Çok memnunum mercimek çorbası veriyorum (kerevizli havuçlu) bazen elmalı yoğurt veriyorum.Bebeğin yapısına göre değişiyor,benimki yediklerimize çok meraklı.Hiç birşeyi geri çevirmiyor bende o yüzden erken başladım.Kızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
Ah deme öyle bende veremiyorumkiz kilo alamk daha zor inan 48 kilo oldm buda beni yipratiyorr Yedigim haldde veriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?