2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar merhaba nasilsnz Biz tam 6 bucuk aylik oldk Bebegim ilk disini cikardi Ikinciside yolda:KK36::halay:Ek gidayada basladk yapiyorm ona sebze corbalari:dondurma:Ama kendim cok kilo verdm.:KK43: Eski kiloma dondm Sizde durumlar nasil?
Dişi hayırlı olsun benin kızım altı aylık henüz yok, havuç çorbası yaptım blenderden geçirdiğim halde sevmedi süzgeçten geçirdim o şeklinde yedi, tarhana çorbası veriyorum, meyve pürelerini de sevmiyor. Kilo durumumda pek değişiklik yok :)

Bende elime sesleniyorum hep kurtarsın diye.. Ooooğlummm bırak annenin saçını, aaa ne ayıp diyor, tabi kahkaha atarak.. Çok yerden çektiklerinin acısı bir yere kadar da önden yanaklara ve alına yakın yerden çekince acayip acıtıyor.. Birde ağzına götürmeye çalışıyor.. Dediğin gibi baya baya güçlüler canım
Aynen iki tel saçım kaldı oda kızın sayesinde gidecek, birde yeni bir huyu var eliyle yüzümü sever gibi yapıyor hani makas alırsın ya elleriyle yanağımı top gibi yapıp tam ortasına dişleriyle dalıyor :olamaz:

Dişi hayırlı olsun benin kızım altı aylık henüz yok, havuç çorbası yaptım blenderden geçirdiğim halde sevmedi süzgeçten geçirdim o şeklinde yedi, tarhana çorbası veriyorum, meyve pürelerini de sevmiyor. Kilo durumumda pek değişiklik yok :)

Sagol canim.Bizimkide yogurt sevmiyor Patates havuc corbasi yapiyorm ayni sekilde blendrden geciryorm Dun balkabagi pirinc havuc corbasi yaptm bide icine 1 tatli kasigi pekmez kattim Icti.:)

Biz de aynıyız. Hatta mama içmediği için ek gıdayı bıraktık yine olmadı. Artık öğünlerinin içine 2 kaşık mama karıştırıyoruz. Ya da belki günde 1 kez 90 falan içiyor. Me yaptıysak olmadı. Kilo da çok az alıyor. Yatın kontrolü var. 2 haftadır öğünlerini arttırıp içine mama koyuyoruz fark ettimi bilmiyorum
Benim kızımda ek gıdayı pek sevmiyor. Öğünlerinin içine nasıl mama koyuyorsun. Çorbaya direk mama mı karıştırıyorsun yoksa suyla hazırlayıp içine mi katıyorsun. Birde bir öğünde ne kadar çorba içiyor bebeğin canım.

bebek gece uyanıyorsa beslemek lazım ama hiç uyanmadan uyuyorsa vermeye gerek yok dediğin gibi 6.aydan sonra gece uykusu daha önemli.. benim oğlum acayip uykusuz ya 11-12-1 gibi uyur gece yine uyanır sabah da 8-9 gibi uyanır gündüz uykusu da az bu çocuk neden böyle uykusuz :KK43: abisi de aynı uykusuz valla artık benim gücüm kalmadı sızıp kalacağım bir yerlerde bunlar enerjiyi nasıl buluyor anlamadım ben
Herkes aynı galiba bi okuyorum uykusuzluk ortak preblemde galiba ...bende aynıyım canım ya uykusuzluktan göz kapaklarım kapanıyor bide bi şeyleri algilamada zorlanıyorum artık esim catal istemis ben ona makas goturmusum bu ne diyor bana sen istedim dedim ben catal istedim hatun sende durumlar vahim diye bide guluyor ...iki gecedir sabah 6 da uyudum oda iki saat düşün artık dedim :63:

Kizlar merhaba nasilsnz Biz tam 6 bucuk aylik oldk Bebegim ilk disini cikardi Ikinciside yolda:KK36::halay:Ek gidayada basladk yapiyorm ona sebze corbalari:dondurma:Ama kendim cok kilo verdm.:KK43: Eski kiloma dondm Sizde durumlar nasil?

ben 3. ayın sonunda eski kiloma dönmüştüm. şimdi 1.5 kilo daha indim ama göbek korkunç şekilde duruyor gitmiyor bi türlü. neyse ki devasa göğüslerim normale yaklaştı. eski sutyenlerimi kullanabiliyorum. ah bi regl olabilsem sanki daha rahatlamış olacağım.

Benim kızımda ek gıdayı pek sevmiyor. Öğünlerinin içine nasıl mama koyuyorsun. Çorbaya direk mama mı karıştırıyorsun yoksa suyla hazırlayıp içine mi katıyorsun. Birde bir öğünde ne kadar çorba içiyor bebeğin canım.
Hazır kaşık maması var öğününde mamayı suya karıştırmadan önce 2 kaşık koyuyırum eritiyorum sonra kaşık mamasını karıştırıyorum. TOz halde. Çorbasına genelde katöıyorum ama katabilirsin bir kaç kez katmıştım. Ama yine 200 gr almış. Ben tabi bunları ayınson iki haftası denedim. Ondan önceki hafta resmen oruçlu gibiydi.

Ay ne guzel masallah imrendim valla ben dogum kilomun üstüne 13 kilo aldım süt olsun diye göbek aldı başını gidiyor bende durumlar vahim buda benim sinirlerimi yıpratan ayrı bi konu zaten offf offf

Bizimki gece 12 1 lerden önce asla uyumaz. Baya nefessiz kalana kadar ağlıyor. Eskiden emzirir uyuturdum onunda yolunu buldu direkt ısırıyor. Diş jeli ise yaramadı yine mızmız saatlerdir ağlıyordu kanguruda zorla uyuttum. Tam uyudu babam geldi gayet yüksek sesle napiyosun çocuğa dedi uyandı. Babamlada kavga ettik sanki ağlarken bakıyorlar. Zorla uyudu 20 dk sonra kalkar. Yarın tam gün çalışacağım umarım bi yerlerde yığılıp kalmam bu gecede uyuyacağını düşünmüyorum. Arkadas uyumasın ama sussun yok sürekli mızmız kıyametleri koparıyor
Ayyyy.. Aynı eşim.. Özellikle erkek sesine hem uyanıyorlar hem korkuyorlar.. Tüh, yarın neden tam gün canım? İnşallah bu gece ve tüm geceler uyurlar.. İnşallah dinlenirsin.. Allahımda onların ağrılarını dindirsin inşallah

Benim oğlan da yüzüme eğilip, ellerinin arasına alıyor, sevmek istiyor.. Geçen babasından bana doğru atıldı, yüzümü yaklaştırdım istiyor diye.. Önce çizip sonra ağzını dayadı, şaşırdım baya.. Kim bilir öpseler, anne deseler ne güzel olacak :KK68:

Ayyyy.. Aynı eşim.. Özellikle erkek sesine hem uyanıyorlar hem korkuyorlar.. Tüh, yarın neden tam gün canım? İnşallah bu gece ve tüm geceler uyurlar.. İnşallah dinlenirsin.. Allahımda onların ağrılarını dindirsin inşallah

Benim oğlan da yüzüme eğilip, ellerinin arasına alıyor, sevmek istiyor.. Geçen babasından bana doğru atıldı, yüzümü yaklaştırdım istiyor diye.. Önce çizip sonra ağzını dayadı, şaşırdım baya.. Kim bilir öpseler, anne deseler ne güzel olacak :KK68:
Pazartesinin yarım gününü çalışacağım. Salı resmi tatil arayı bağlayıp en azından 4 gün evimde kalacağım salı akşamı göçerim yine :) anne diyeceği zamanı bende çok merak ediyorum. Bilinçsiz sekilde diyor ama dolu dolu demesi muhteşem bir duygu olur eminim :KK68:

Pazartesinin yarım gününü çalışacağım. Salı resmi tatil arayı bağlayıp en azından 4 gün evimde kalacağım salı akşamı göçerim yine :) anne diyeceği zamanı bende çok merak ediyorum. Bilinçsiz sekilde diyor ama dolu dolu demesi muhteşem bir duygu olur eminim :KK68:
Değil mi yaa, bazen diyorlar.. Annemlere dedim birkaç kez, anne dedi duydunuz mu diye "hee, dışarı çıkıp oyun oynamak istiyormuş Vs" deyip güldüler.. Ama ben hissediyorum, sesleniyor bana
4 gün evinizde olursunuz canım.. Artık büyüdükleri için hissediyorlar resmen.. İnci'ye de iyi gelir

ben 3. ayın sonunda eski kiloma dönmüştüm. şimdi 1.5 kilo daha indim ama göbek korkunç şekilde duruyor gitmiyor bi türlü. neyse ki devasa göğüslerim normale yaklaştı. eski sutyenlerimi kullanabiliyorum. ah bi regl olabilsem sanki daha rahatlamış olacağım.

Bnde bu gidisle hepsini vericem kilomun.Gobegimde kalamdi.Bnde daha rgl olmadimm :) Ama bizde irsii yani annem 1 yila kadar olmamisti ablamda Aman olmuyumda boyle rahatim :D

Ay ne guzel masallah imrendim valla ben dogum kilomun üstüne 13 kilo aldım süt olsun diye göbek aldı başını gidiyor bende durumlar vahim buda benim sinirlerimi yıpratan ayrı bi konu zaten offf offf

kiz kilo alamk daha zor inan 48 kilo oldm buda beni yipratiyorr Yedigim haldde veriyorm :(

kiz kilo alamk daha zor inan 48 kilo oldm buda beni yipratiyorr Yedigim haldde veriyorm :KK43:

Ben geçtiğimiz günlerde ilk adetimi oldum, altı ay sonra, biraz hüzünlendim adetlerim hep çok sancılı geçer böyle rahattım diye ayrıca kilo konusunda sana katılıyorum ben de hamilelik başlangıcında 47 kiloydum şimdi hiç vermek istemiyorum, kilo almak zor. Bi de benim kızım meyve pürelerini direkt çıkarıyor nasıl alışacak bilemedim

Ben bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecen:KK70: ama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.

Kizlar bende soyle bi korku olustu acayip huzunlu yapiyor bu beni her annede var mi normal mi diye sorucam.bebegime smdi gosterdigim asiri sevgi sefkat ilgiden bebeğim cok memnun guldurdugumde cok egleniyorum ben de.sonra huzunleniyorum bana bisi olsa Allah korusun bu cocuga kimse benim gösterdiğim kadar sevgi ilgi sabir gostermez itilir kakilir eksik buyurse diye benden sonra neler olur senaryosu icimi parçalıyor kafayi mi yiyorum bi bebegin annesiz buyumesi beni cok uzmeye basladi.gecen gun yaninda olen annesinin memesini acip emen bebegin videosunu izledigimden beri kat kat artti bu korku eskiden ölüm umrumda değildi smdi bebegim buyumeden bana bisi olursa eksik buyuyecek diye asiri gereksiz ve cozumsuz bi derdim oldu

Ben geçtiğimiz günlerde ilk adetimi oldum, altı ay sonra, biraz hüzünlendim adetlerim hep çok sancılı geçer böyle rahattım diye ayrıca kilo konusunda sana katılıyorum ben de hamilelik başlangıcında 47 kiloydum şimdi hiç vermek istemiyorum, kilo almak zor. Bi de benim kızım meyve pürelerini direkt çıkarıyor nasıl alışacak bilemedim

Yaa gecmis olsun canm bnde olucam illaki bnde hep sancili oluyordm insallah dogum sonrasi olmam yani azalir:/ Simdi kac kilosuj peki?

Zatn canm azar azar yiyerek alisicaklar.Boyle dolu dolu yemesini bekleme.Bi iki kasik anca , zatn alistikca yiyicek.Bnde cok korkuyodm ek gidaya gecmektn :) ne veririm ya bogazina takilirsa falan :D.Simdi bebegimi emziriyorm iki elimlede buraya yaziyorm :D

Ben bilincli soylediklerini dusunuyorum.beni gorunce veya ben gidince arkamdan bana sesleniyor nnneee diye.bazen dsha belirgin anne diyor telefondan esim bile duyup anlayip anne diyor hep hic baba demiyor diyordu gecen:KK70: ama tabiki daha belirgin net hitap etseler eriyip gideriz sanirim iyiki varlar.

Kizlar bende soyle bi korku olustu acayip huzunlu yapiyor bu beni her annede var mi normal mi diye sorucam.bebegime smdi gosterdigim asiri sevgi sefkat ilgiden bebeğim cok memnun guldurdugumde cok egleniyorum ben de.sonra huzunleniyorum bana bisi olsa Allah korusun bu cocuga kimse benim gösterdiğim kadar sevgi ilgi sabir gostermez itilir kakilir eksik buyurse diye benden sonra neler olur senaryosu icimi parçalıyor kafayi mi yiyorum bi bebegin annesiz buyumesi beni cok uzmeye basladi.gecen gun yaninda olen annesinin memesini acip emen bebegin videosunu izledigimden beri kat kat artti bu korku eskiden ölüm umrumda değildi smdi bebegim buyumeden bana bisi olursa eksik buyuyecek diye asiri gereksiz ve cozumsuz bi derdim oldu

Canimm sakin oyle dusunme Allah korusun.Bu etrafinda olan olan yuzunden oluyoe ve izledigin video yuzundn Boyle seyleri cikart at kafamdan Bndede tam tersi oluyor Ya bebegimi kaybedersem :( O da neden oluyor Bi iki ay once Bi arkadasim bebegini kaybetti simidide bi akrabamizin kizi yogun bakimda daha 4 yasinda :( onlardan etkileniyorm Yani ister istemez oluyor En iyisi boyle seyleri aklimiza pek takmamak Rabbim kimseye evlat acisi ve kimseyi anne babasiz birakmasin Amin:dua::KK200:

Canimm sakin oyle dusunme Allah korusun.Bu etrafinda olan olan yuzunden oluyoe ve izledigin video yuzundn Boyle seyleri cikart at kafamdan Bndede tam tersi oluyor Ya bebegimi kaybedersem :KK43: O da neden oluyor Bi iki ay once Bi arkadasim bebegini kaybetti simidide bi akrabamizin kizi yogun bakimda daha 4 yasinda :KK43: onlardan etkileniyorm Yani ister istemez oluyor En iyisi boyle seyleri aklimiza pek takmamak Rabbim kimseye evlat acisi ve kimseyi anne babasiz birakmasin Amin:dua::KK200:

:( Bebegimi kaybederim korkusu hep var icimde ama bu korku onun onune gecti son zamanlarda.dedigin gibi canim cok takmamak dusunmemek lazim aslinda ama evde kizimla basbasayim gun boyu ve kafamdaki dusunceleri engelleyemiyorum.aminn bu arada duana Allah bizi birbirimizden ayirmasin onlari bize bizi onlara bagislasin kendilerini kurtarana kadar en azindan

Back