2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kesinlikle öyle ben de o kazayı yaşadığımız da anladım yani. Bütün gece uyku uyumadım 2 gün boyunca ağlayıp durdum. Hala aklıma gelidkçe içim cız ediyor.
Ben kızim kulağını kapıya çarptı kulağı mosmor oldu kepce kısmı.kulagina bişey oldu mu diye o gece ben ağladım yattım yatağa ateşim bir yükseldi titreme geldi.esim beni acile zor yetiştirdi.sabaha kadar titredim korkumdan atesim cikmis.ben kafaya çok takarım huyum bu kendimi parçalarım.allahim esirgesin rabbim.tum herkesin evladını.inana sokaktaki çocuklara bile dikkat ederim ben.uzulurum ağlaması ama dayanamam.ben çok duygusal in.annelik cokkk zor işte .sorumluluk çok zor yoksa ben ona bakımını yaparım.gece gündüz uyumam yediririm oynatırim ama ama sorumluluk yükü daha agir

Kirleniyor canım evet, sürekli sarı renk kir oluyor kulağında.
Muhtemelen diştir canım.. Bizde de hep bir kir oluyor.. Önceden temizlerdim.. Doktor sen alma, zarar verirsin atar kulağı dedi.. Cidden belli bir zaman almamıştım dün kendi atmış.. Bizimde hep kaşır.. İltihap mı diye gidiyorum doktor birşeyi yok diyor.. Ekstra huzursuzluk yapmıyorsa ağrısı yoktur bence

Kızlar günaydın kızım dün 6aylik oldu onun şerefine herhalde dün gece ayaktaydi.emmiyorda memeyi ağzında tutuyor yani emzirince geri uyuyordu ama yok olmadı nedense kucağımda ve meme agzonda durmak istedi hep .bırakınca ağladı.derdi ne çözemedim.insallah distir de bir sebebi vardir

Bende kulak ağrısı olduğunu düşünüyorum arada bir çekiyor çünkü hep eli orda değil. Diş içinde bakıorumda hiçbir belirti yok damaklarda bakalım ne zaman çıkıcak.

Bende kulak ağrısı olduğunu düşünüyorum arada bir çekiyor çünkü hep eli orda değil. Diş içinde bakıorumda hiçbir belirti yok damaklarda bakalım ne zaman çıkıcak.
Bizde de üçüncü aydan beri kulağını çekiştirme var, çıktı çıkıyor çıkacak.. Daha çıkmadı.. Doktor kabarmış dedi.. Kararması böyle ise dedim.. Allah sağlık versin canım

6 ayda düzelir diyorlardı benim hatun iyice coştu. Sabaha kadar ağladı resmen

Kızlar ;
Bu baklava ve şerbeti arasındaki bağı bilen var mı? Hangisi sıcak olacak yaa? Her site bişey yazmış..
Birde mozaik pastam var buzlukta.. Yumuşayınca mı kesmek lazım? İnşallah kötü olmamıştır..

Günaydın kızlar. 6.ay aşımızı olduk bu sabah. Çok ağladı kızım Bir dahaki izlem 9.ayda olacakmış. Menenjit aşısı özelmiş isterseniz yapılır dedi. Ben yaptırmayı düşünüyorum. Bir de 9.ay hastanede kan değerlerine bakılacakmış. Kanı damardan mı alacaklar acaba biliyor musunuz?

Bildiğim kadarıyla baklava soğuyacak, şerbetini sıcak koyacaksın :) Mozaik pastayı da sertken kesmelisin yumuşadığında dağılır.

Off bu 6. Ay aşısı yok mu? Oğlumda baya ağlamıştı, nefesi kesilmişti en son.. Yalnız bize izlem 8.ayda dediler.. Menenjiti de doktor 7.ayda yaparız demişti.. Bende yaptırayım diyorum, iyi mi yapıyoruz bilemiyorum.. Yine bizde kan değerlerine bakılacak ve evet koldan alıyorlar
Tatlılar için yazan cevabın için teşekkür ederim canım, mozaik kesilmedi bir türlü, zorlayınca çikolatalar elime bulaştı filan

Elinin üzerinden alıyorlar. 6. Ay kontrolünde verdik sonuçları güzel çıktı kan damlası kullanmayacak. D ve b12 vitaminine de bakıldı onlarda iyiydi

Evet canim baya adam seciyorlar.benim icin evde günler cok yorucu geciyor dinlenemiyorm devamli hastayiz o yuzden.kizim suan benden daha iyi antibiyotik baya iyi geldi hiriltisi tum vucudundaydi asagi inmisti yani smdi gecti sukur ama ben daha tam iyi degilm sukur bu halime kizim iyi olsun da.uyku duzeni berbatti daha da berbat oldu.bolunmus uyku uyku degildir diye bi atasozu cikariyorum suan tutar bence:)))

Offf damardan mı alınıyor ömrümden ömür gitmişti bir keresinde damardan aldıklarında.. Damarı bulamadılar falan kavga etmiştim hastanede.. Aslında mozaik pastayı streçliyken kesersen daha rahat olur. Kestikten sonra kenarlarından streçini açıp çıkarırdın daha kolay o şekilde

Mozaik pastayi sertken kesmek zor oluyor biraz yumusayinca kesebilirsin cok kendini salmadan.benim de dolapta hep var bittikce yapiyorum kotu olmuyor

Kronik'ler kan vermişler elden alınmış.. Belki damar bulunamayacağı içindir bilemiyorum.. Her türlü kan alınması sıkıntı..
Sağol canım baş edemedim dolaba attım tekrar.. Birde öyle deneyeyim.

Mozaik pastayi sertken kesmek zor oluyor biraz yumusayinca kesebilirsin cok kendini salmadan.benim de dolapta hep var bittikce yapiyorum kotu olmuyor
İnşallah ikinizde hemen düzeltirsin canım.. Atasözünü bende tuttu bile :) Cidden o uyku uyku değil.. Şimdi şöyle 3 saat uyusam bomba gibi olurum diyorum.. Önceden beş saat uyusam uykusuzluktan ölüyorum derdim.. Ne nankörmüşüm :)
Valla tarif mi kötü ben mi yapamadım bilemiyorum.. İçime sinmedi :) ben yiyemiyorum, tadını merak ediyorum nasıl diye.. Bakalım eşime tadım yaptırayım da rezil olmayayım

O zman uykusu ağır basıyor bazen benimkinde de oluyo dürtüyorum ama 60 rahat içiyor 90 için bazen uyuyakalıyor, napabilirsin ki hızlı akan bir biberon belki çözüm olur çok hava yutabilir ama çıkarırsın, başka bişi gelmedi aklıma

Canım, uykusu fazla ise genzine kaçmasın bebeğin..

Kızlaarr giremiyorum eskisi gibi yaa. İşe başladığımdan beri çok yorgunum, uykusuzum. Geçmişi hiç okuyamadım canım benim ek gıdaya epey oldu başlayalı. İyi gidiyor öok şükür. Zaten benim ki oburiks resmen.
Biz önce meyve ile başladık, sonra sebze püreleri. Şimdi de kahvaltıda yumurta peynir veriyorum. Yani annem veriyor. Doyumluk veriyoruz artık. Bir öğün püre yiyorsa bir öğün süt ya da mama veriyoruz.
Miktar da bir kahve fincanı bitiyor :)

Herkes ayrı yapıyor canım, ben de baklava sıcak, serbet soğuk yapıyorum. Mozaikte buzluktan çıkar çıkmaz kesmek zor olur hafif yumusadimi kesersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…