2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar kulak çekmek diş belirtisimiydi, sağ kulağını çekip çekip duruyor. Yoksa kulağımı ağrıyor anlamadım.

İlk doğum yaptığım hafta bayramdır köye falan gezmeye gidemedik evde kızım sıkıldı dışarı bina bahçesine oynamaya indi izin verdik iner oynar hep kız arkadaslariyla.
Neyse resimde hep baktı balkondan bir ara gözden kayboldu selleniyoz yok bakıyor yok eşim.asagiya indi aradı yok soyadından selleniyom ben sürekli cildirdim bebeğimi beşiğe nasıl koydum o ameliyatlı halimle merdivenlerden koşarak feryat Edip kızıma seslendim aşağıya kadar yukardan ses geldi arkadaşıyla evlerine çıkıp top almaya gitmişler çok masumca ama bu bile bize kafayı yedirdi düşünün o an.bayilacaktim nerdeyse onu görünce.
Pijama ameliyatlı halimle merdivenden kostüm annelik işte böyle yüreğin hep onla
Annelik cesaret ister ve delilik gibi bisey

Kesinlikle öyle ben de o kazayı yaşadığımız da anladım yani. Bütün gece uyku uyumadım 2 gün boyunca ağlayıp durdum. Hala aklıma gelidkçe içim cız ediyor.

Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladı ve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?

kaç aylık bebeğin?
göz yaşı pınarı tıkanıklığı doğduğu zaman anlaşılıyor. sonradan olmuşsa enfeksiyon olabilir.
benim bebeğimde vardı tıkanıklık. düzenli masajla geçirdik çok şükür.

Anne olmak işte canından bir parça candan öten oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim oğlan da 15 günde 400 gram almış gece beslemesi toparladı sanırım çok sevindim valla seninki de maşallah iyi almış, ek gıdayı kesmiştim gece beslemede sorun yaşamazsam başlarım tekrardan, ayy tüm bebişler iştahlı olsun sağlıklı olsun inşallah,

Amin canım aynen iştahlı Bebek daha rahat en azından hazırladığım şeyleri yiyor

Bizimki de uyanınca bi gözü küçük oluyor ama akma yok bende de şüphe var
Bugün dune göre iyi gibi almıyor şuan, ama yine de masaj yapıyorum, inşallah devam etmez.

Bebeğim 6 aylık, bugün daha iyi gibi sanki. Kızarıklık yok şuan. Insallah değildir ne tıkanıklık ne enfeksiyon.

Bize 5.ayi bitince baslatti doktorumuz cunku yeterli anne sutu almadigi icin mama veriyorduk. Simdi masallah diyeyim ek gidaya alisti artik :) doktorunuz baslatir size de. Ilk haftalar biraz zorluyor ama zamanla alisiyor bidiklar. Süt alerjisi varsa sadece meyve sebzelerle baslarsiniz muhtemelen.

Gece nasıl besliyorsunuz ya hiç biberın veremiyorum yine 200 gr almış 7 aylık oldu doğum kilosunun 2 katı olamadık daha

Ya bende müzdaripim bu mevzudan.. Neden bu kadar sık uyanıyor? Kendi de dinlenemiyor.. Bu yüzden gündüzleri huysuzlukla geçiyor.. Çok kötü bir kısır döngüdeyiz yaa.. Doktora dedim yorum yapmadı bile.. 4 saat uyuyan anneleri duyunca şaşırıyorum. Benimki iki saat uyutmadı yaa.. Hadi diyorum uyutmayıp uyutmayıp, ayda yılda bir kez uyusa bari.. Neyse yine şükredeyim.. Bu aralar sekiz kez kalkıyorum.. Çok iyiyim şükürler olsun.. Katmerimi, gözlememi yaptım, evimi temizledim..İki gün önce baklava yaptım.. Bugün başka tatlı ve arabaşı yaptım.. Bu kadar uyanmaya rağmen, gündüz de sıfır uyku ile yine de şükrediyorum.. İnşallah daha da azalır canım.. Yorucu bebekler bizim bebekler.. Allah can sağlığı ve uyku versin inşallah..

Benim oglum 2600 dogmustu 6 ay 6 gunluk 6600 daha doktor normal diyo acaba az mi besleniyo ya burda sureklo 7 8 kilodan bahsediliyir
6aylık erkek bebek için en düşük kilo 5600 gram canım, ortalaması da 7 küsür.. Siz ortalamaya yakınsınız.. Her bebek farklı oluyor..

Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladı ve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
Yaşıyoruz canım, o da var bizde.. Ama bizdeki doğumdan beri var.. Şöyle o aralar çok azsı, olur geçerdi.. 3.aydan beri hep akmaya başladı.. Açılmazsa operasyon ile açılacak.. İnşallah açılır.. Sizdeki yeni ise nedeni farklıdır büyük ihtimalle . Allahım şifa versin

Şimdi nasılsınız canım?
Yok dertleri açlık değil demek ki.. Hep aç mı diyordum.. Hoş belki de açtı.. Kalka kalka alışkanlık yaptı :) kim bilir.. İnşallah düzene girerler..
Maşallah demek sizin güldüğünüz suratı yapıyor.. Bizim oğlan anca kırk takla ile ceeee yaparsam gülüyor.. Önceden herşeye ağlardı.. Şimdi oyuncakların yanına koyuyorum, beni gördüğü an ağlıyor.. Babasının kucağında yine beni görünce öne atılıyor ve ağlıyor.. Babasına öptürmüyor kendini ama ben öpünce ses etmiyor.. Ayy artık bizi baya baya tanıyorlar yaa.. Alışmadan işe başlamak daha mantıklıymış diyorum şuan..

Gece nasıl besliyorsunuz ya hiç biberın veremiyorum yine 200 gr almış 7 aylık oldu doğum kilosunun 2 katı olamadık daha
9 da uyuyor benim oğlan bir kaç kez kalkıyo dalana kadar 11 gibi 90 ya da 60 cc uyanmasa da alıp kucağıma besliyorum aralarda uyansa da emziriyorum, sonra bir de gece 2 ya da 3 de uyanma saatine göre eşimi çaldırıyorum mama hazırlıyor 90 cc, uykusu açılmasın diye ben emziriyorum o sırada o mamayı getirince memeden çekip mamayı veriyorum bazen bitiremiyor uykusu ağır basıyor ama bazen hepsini içiyor mamadan sonra 2 saat uyuyo genelde bana da iyi geliyo kilo alımı az olsaydı üç kez verecektim gece,seninkinin uykusu mu açılıyor neden almıyor bari gece alsın minik

Uykudan mı bilmiyorum ama ağzına alıyor 30cc emip bırakıyor. Zorlarsam alıyor. 5 dk ara verip tekrar veriyorum ama 10 cc anca yani çözüm bulamadık gündüz de içmek istemiyor artık 2 haftadır kaşık maması devam ediyorum ama yine 200 gr kabıs gibi

Kirleniyor canım evet, sürekli sarı renk kir oluyor kulağında.
Kulakta büyük ihtimal kızarıklık enfeksiyon vardır o zaman doktor goster bence.
O ağrı yapıyordur.benim bebeğinde çok çabuk kirleniyormu oradan suphelenmistim muayene ettikten doktor hemen gördü antibiyotik yazdı günde birkez içti şurup şimdi çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…