- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.241
Kızlar bebekleriniz gündüz 3uyku mu 2 uyku mu yapiyir
Maşallah cnm insallah başlıycaz bizde yarın itibariyle ama benim için korkulu rüya oldu bu ek gıda işiBize 5.ayi bitince baslatti doktorumuz cunku yeterli anne sutu almadigi icin mama veriyorduk. Simdi masallah diyeyim ek gidaya alisti artik :) doktorunuz baslatir size de. Ilk haftalar biraz zorluyor ama zamanla alisiyor bidiklar. Süt alerjisi varsa sadece meyve sebzelerle baslarsiniz muhtemelen.
Bazen 3 bazen 2Kızlar bebekleriniz gündüz 3uyku mu 2 uyku mu yapiyir
3 kez uyuyordu ama 1 haftadır 2 ye düştü , o da 1 buçuk 2 saat uyuyor maşallah. 2. Uykusunu saat 17.00 den önce uyumasına özen gösteriyorum çünkü saat 20.00 de akşam uykusuna geçiyor.Kızlar bebekleriniz gündüz 3uyku mu 2 uyku mu yapiyir
Canım hiç eksik gedik bir şeyin yok senin gittiği yere kadar emzirecegiz . Sakın bunları kendine dert etme elinden gelenin fazlasını bile yapıyorsun . Inşallah bu bıdıklar kiymetimizi bilirler ilerde bana ne yaptın sanki diyen evlatlardan olmazlarBizim kızın hiç emmek istemediği olmadı şimdiye kadar keşke sütüm yeterli olsaydı. İşyeri çok yoğun sağım yapamıyorum olan az birseyde kesilip gidecek bu tempoda çok üzülüyorum. Bazen iyi bir anne değilmişim gibi geliyor. Zaten geceleri uyumuyor bir yerden sonra tükenip yanıma alıyorum emerek uyuyor korkuyorum zarar veririm diye dalmasını bekleyip yerine alayım diyorum. Ya yerine koyarken uyanıp ağlıyor ya da ben yorgunluktan dalıyorum. Uyuduğum az zamanlarda kendimi yokluyorum hatırlamaya çalışıyorum en son nerdeydi yanımda mı acaba hangi tarafta diye uyurken kaskatı oluyorum kol yukarda üzerini örtemebugün çıkamadım yataktan elini boynuma dolamış ben kalkmaya çalıştıkça sarıldı işe geç kalıyordum yerine koydum ağlamaya başladı salladım daldı anneme emanet ettim. Servise yetismek için depara kalktım resmen sabah soğuk hava ciğerlerime kadar doldu saat 10 da hala öksürüyordum. Aman neyse dertliyim dostlar öyle işte
Gecmis olsun canim ..Bizde bugün olduk ne ağladı kuzum insallah ateş yapmaz zaten abisi ateşli iki gündür bide o olursa zor olucak ...bende yaptiricam menenjit aşısını ...bizede haftaya gelin kan alinicak dedi bide bir ay sonra tekrar kontrole gitirin dedi sağlık ocağı ben bugüne kadarki aşılarını hastanede yaptırmıştım ilk defa sağlık ocağına gidiyorum süreç nasıl işliyor onuda bilmiyorum ...kanida elinin üstündeki damardan alıyorlar ama çok uğraşıyorlar insallah sorun olmadan alırlar benimde korkulu rüyam vallaGünaydın kızlar. 6.ay aşımızı olduk bu sabah. Çok ağladı kızımBir dahaki izlem 9.ayda olacakmış. Menenjit aşısı özelmiş isterseniz yapılır dedi. Ben yaptırmayı düşünüyorum. Bir de 9.ay hastanede kan değerlerine bakılacakmış. Kanı damardan mı alacaklar acaba biliyor musunuz?
Kizlar yawrum hic anlamadim bi andan cok kotu oksurmeye basladihirilti yok burnu akmiyo kuru öksürük diyim yani Emmeyi azaltti emmekten cok kemiriyo beni saclarimi cok yoluyo tepeden topuzum hic acilmaz oldu artik. Cok zor olyomus iki cocuk buyuk garez yapar gibi kardesimi ozledim diyip kucugu benden gizli uyandiryo cok uzuluyorum herseyi unutmusum ek gidayi ne werim ne yapim nasil olyodu hep gitmis aklimdan meywe puresi weryorum corba weryorum az az daha cesitlendirmedim daha neler wereyim menulerimizi paylasalim lutfen
Fena bizim bu ogluslar canim. Esim diyo bu bizi dowcek herhalde donmeleri cok guzellesti. Ama uyumaya cok zor gecyo. Hele uyku bolundumu hic uyumak istemiyo. Yapmaz mi buyuk ilgi cok ister oldu bu ara ne istekleri bitiyo ne aglamasi.Beni sewmiyosun opmuyosun bana sunu almiyosun bunu almiyosun. diyo bende diyorum annem soruyorum istediklerini surekli degistirirsen ben bilemem ki hanqisini dha cok istediqini diyorum. uyandiryo opyo sewiyo kiskancliktan olmadiqinida bilyorum ama uyandiqinda uyumadigini anlatmama ragmen hep opyo dokunyo uyandiryo ;(Sorma ya bizde de war burun akiyo oksuruk war bide uzeerine balgam war.evden adim atmiom nasil oluyo anlamadim.uzerini devamli degistirrim teri sogumasin die.evet bizimkide yolmaya basladi saclarimi.pat diye geciriyo elini yuzumeqaaaa ne diosun uyandiriyomu ya tuh.
3 kez 2 saatte bir uyuyo ama uzun değil malesef uykuları 45 dk. Bazen yarım saat çok nadir 1 saati geçiyorKızlar bebekleriniz gündüz 3uyku mu 2 uyku mu yapiyir
Bizim de uzun zamandır aynı canım.. Resmen uyumamak için direniyor çok zorluyorYa bi bebek niye direnir uykuya yaa delircem yaaaaaa.gunduz uyumadi doru duzgun hala direniyor yaa
Canım ayni soruyu bende sorucaktim 6 aylık oldumu artık gece beslenmesini kesmek lazımmış en geç 9 da karanlikta yatırıp büyüme hormonu salgılanmasını desteklemek gerekiyormuş uyuyan bebeği beslemek için kesinlikle uyandırmamak gerekmiş hemde reflu gelisiyomus bebekte ....aranızda gece beslenmesini kesen varmı kızlar ? ???
KIZLAR bebeğiniz günde kaç çay bardağı ek gıda yiyor ? On gündür kızım aynı kiloda gerçi birden alıyor bazen durup durup ama ne bileyim günlük menulerimizi mi paylassak bugün ne verdiniz mesela ? 6-9 ay arası ek gıda iki çay bardağı olmalı yazıyor bizim kesinlikle okadar yemek istemiyor kilitli ağzı o yüzden zorlamıyorum nefret etmesin diye
Kızlaarr giremiyorum eskisi gibi yaa. İşe başladığımdan beri çok yorgunum, uykusuzum. Geçmişi hiç okuyamadımcanım benim ek gıdaya epey oldu başlayalı. İyi gidiyor öok şükür. Zaten benim ki oburiks resmen.
Biz önce meyve ile başladık, sonra sebze püreleri. Şimdi de kahvaltıda yumurta peynir veriyorum. Yani annem veriyor. Doyumluk veriyoruz artık. Bir öğün püre yiyorsa bir öğün süt ya da mama veriyoruz.
Miktar da bir kahve fincanı bitiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?