- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #46.181
kızlar kulak çekmek diş belirtisimiydi, sağ kulağını çekip çekip duruyor. Yoksa kulağımı ağrıyor anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulağında ağrıyor olabilirkızlar kulak çekmek diş belirtisimiydi, sağ kulağını çekip çekip duruyor. Yoksa kulağımı ağrıyor anlamadım.
İlk doğum yaptığım hafta bayramdır köye falan gezmeye gidemedik evde kızım sıkıldı dışarı bina bahçesine oynamaya indi izin verdik iner oynar hep kız arkadaslariyla.
Neyse resimde hep baktı balkondan bir ara gözden kayboldu selleniyoz yok bakıyor yok eşim.asagiya indi aradı yok soyadından selleniyom ben sürekli cildirdim bebeğimi beşiğe nasıl koydum o ameliyatlı halimle merdivenlerden koşarak feryat Edip kızıma seslendim aşağıya kadar yukardan ses geldi arkadaşıyla evlerine çıkıp top almaya gitmişler çok masumca ama bu bile bize kafayı yedirdi düşünün o an.bayilacaktim nerdeyse onu görünce.
Pijama ameliyatlı halimle merdivenden kostüm annelik işte böyle yüreğin hep onla
Annelik cesaret ister ve delilik gibi bisey
Kulağında ağrıyor olabilir
Benim kızımın geçen kulakları kızarmış boğazına doktor antibiyotik verdi
Şimdi çok rahat yavru
Kulakları çok çabuk kirleniyormu
Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladıve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
Anne olmak işte canından bir parça candan öten oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsinİlk doğum yaptığım hafta bayramdır köye falan gezmeye gidemedik evde kızım sıkıldı dışarı bina bahçesine oynamaya indi izin verdik iner oynar hep kız arkadaslariyla.
Neyse resimde hep baktı balkondan bir ara gözden kayboldu selleniyoz yok bakıyor yok eşim.asagiya indi aradı yok soyadından selleniyom ben sürekli cildirdim bebeğimi beşiğe nasıl koydum o ameliyatlı halimle merdivenlerden koşarak feryat Edip kızıma seslendim aşağıya kadar yukardan ses geldi arkadaşıyla evlerine çıkıp top almaya gitmişler çok masumca ama bu bile bize kafayı yedirdi düşünün o an.bayilacaktim nerdeyse onu görünce.
Pijama ameliyatlı halimle merdivenden kostüm annelik işte böyle yüreğin hep onla
Annelik cesaret ister ve delilik gibi bisey
Evet canım diştir benim oğlan 3 buçuk aylıkken çıkardı hep kulaklarına vuruyordu yavrumkızlar kulak çekmek diş belirtisimiydi, sağ kulağını çekip çekip duruyor. Yoksa kulağımı ağrıyor anlamadım.
Benim oğlan da 15 günde 400 gram almış gece beslemesi toparladı sanırım çok sevindim valla seninki de maşallah iyi almış, ek gıdayı kesmiştim gece beslemede sorun yaşamazsam başlarım tekrardan, ayy tüm bebişler iştahlı olsun sağlıklı olsun inşallah,Kızlar oğlum süt içmiyor diye üzülüyodum ama bu ay maşallah 700 gr almış doyuyor demek ki günlük içmesi gereken sütü gece verip gündüz ek gıdaları 30 cc sütle ıslatcam artık dengeyi böyle sağlarım inşlah
Amin canım aynen iştahlı Bebek daha rahat en azından hazırladığım şeyleri yiyorBenim oğlan da 15 günde 400 gram almış gece beslemesi toparladı sanırım çok sevindim valla seninki de maşallah iyi almış, ek gıdayı kesmiştim gece beslemede sorun yaşamazsam başlarım tekrardan, ayy tüm bebişler iştahlı olsun sağlıklı olsun inşallah,![]()
Bugün dune göre iyi gibi almıyor şuan, ama yine de masaj yapıyorum, inşallah devam etmez.Bizimki de uyanınca bi gözü küçük oluyor ama akma yok bende de şüphe var
Bebeğim 6 aylık, bugün daha iyi gibi sanki. Kızarıklık yok şuan. Insallah değildir ne tıkanıklık ne enfeksiyon.kaç aylık bebeğin?
göz yaşı pınarı tıkanıklığı doğduğu zaman anlaşılıyor. sonradan olmuşsa enfeksiyon olabilir.
benim bebeğimde vardı tıkanıklık. düzenli masajla geçirdik çok şükür.
Zamanla alisacak annesi :) Benim kizim da nefret etmisti hatta agzini kitliyordu yediremiyorduk, simdi kasigi gorunce agzini kocaman aciyor :)Nefret etti diyebilirim o yemedi önlüğü yedi1 tatlı kaşığı belki yemiştir
Bize 5.ayi bitince baslatti doktorumuz cunku yeterli anne sutu almadigi icin mama veriyorduk. Simdi masallah diyeyim ek gidaya alisti artik :) doktorunuz baslatir size de. Ilk haftalar biraz zorluyor ama zamanla alisiyor bidiklar. Süt alerjisi varsa sadece meyve sebzelerle baslarsiniz muhtemelen.Canım biz seninle aynı gün doğum yapmistik masallah ne güzel oturmuşsun ek gıdayı ben daha hiçbir şey başlayamadım bizim bidikta süt alerjisi çıktı neyi nasil başlayacağımı hiç bilmiyorum zaten...Ama seni görünce imrendim valla bu hafta kontrolü var bakalım doktor nasıl yönlendiriçek ...
Gece nasıl besliyorsunuz ya hiç biberın veremiyorum yine 200 gr almış 7 aylık oldu doğum kilosunun 2 katı olamadık dahaBenim oğlan da 15 günde 400 gram almış gece beslemesi toparladı sanırım çok sevindim valla seninki de maşallah iyi almış, ek gıdayı kesmiştim gece beslemede sorun yaşamazsam başlarım tekrardan, ayy tüm bebişler iştahlı olsun sağlıklı olsun inşallah,![]()
Ya bende müzdaripim bu mevzudan.. Neden bu kadar sık uyanıyor? Kendi de dinlenemiyor.. Bu yüzden gündüzleri huysuzlukla geçiyor.. Çok kötü bir kısır döngüdeyiz yaa.. Doktora dedim yorum yapmadı bile.. 4 saat uyuyan anneleri duyunca şaşırıyorum. Benimki iki saat uyutmadı yaa.. Hadi diyorum uyutmayıp uyutmayıp, ayda yılda bir kez uyusa bari.. Neyse yine şükredeyim.. Bu aralar sekiz kez kalkıyorum.. Çok iyiyim şükürler olsun.. Katmerimi, gözlememi yaptım, evimi temizledim..İki gün önce baklava yaptım.. Bugün başka tatlı ve arabaşı yaptım.. Bu kadar uyanmaya rağmen, gündüz de sıfır uyku ile yine de şükrediyorum.. İnşallah daha da azalır canım.. Yorucu bebekler bizim bebekler.. Allah can sağlığı ve uyku versin inşallah..Kızlar bu gece sayısız uyanmalara bi çare arıyorum kendimce.gece bebek bu aylarda artık aç olduğu için uyanmaz alışkanlık sebebiyle uyanır deniyor ya ben birkaç gündür gece saat başı uyansa da emzik pış pış ile geri uyutuyorum 4-5 saatte bir emziriyorum diğer kalktıklarında hiç emzirmiyorum belki buna alışır ve emmek için kalkma sıklığı azalır diye.ancak oğlum 7400 son iki aydır ayda 350 gr alıyor zayıf bi bebek olduğu için acaba kilo alını iyice düşer mi diye de tedirgin oluyorum.yanlış mı yapıyorum bebeğime kötülük etmek istemem ama onun da bi uyku düzeni oluşsun artık diyorum? Çünkü gündüz de gece de çok az uyuyor büyümek için uyku da önemli değil mi?Siz ne dersiniz bu konuda,yorumlarınızı bekliyorum
6aylık erkek bebek için en düşük kilo 5600 gram canım, ortalaması da 7 küsür.. Siz ortalamaya yakınsınız.. Her bebek farklı oluyor..Benim oglum 2600 dogmustu 6 ay 6 gunluk 6600 daha doktor normal diyo acaba az mi besleniyo ya burda sureklo 7 8 kilodan bahsediliyir
Yaşıyoruz canım, o da var bizde.. Ama bizdeki doğumdan beri var.. Şöyle o aralar çok azsı, olur geçerdi.. 3.aydan beri hep akmaya başladı.. Açılmazsa operasyon ile açılacak.. İnşallah açılır.. Sizdeki yeni ise nedeni farklıdır büyük ihtimalle . Allahım şifa versinKızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladıve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
Şimdi nasılsınız canım?Selam kizlar biz hala hastaligi atlatamadik.kizim antibiyotige basladi eve soguk buhar makinesi aldik su maskeli hastanelerde uygulanan onu yapiyoruz ailecek hepimiz hastayiz ama bi tik daha iyilesme yolunda ilerliyoruz.gergedan gribi mi neymis salgin valla gecmek bilmiyor hic bu kadar uzun suren gribal enfeksiyon gecirmemistim.kizim cok alem bebeklere cirkin ol dersin olur ya memlekette onu ogrendi biz demeden yapiyor sirin oldugunu anladi sık sık yapiyor masaallah cok tatli yaasabah kahvalti öğlen yogurt sonrada corba ya da sebzeli muhallebi tarzi bisi yapiyorum sebek oluyorum yesin diye.emmeyi reddetmeye basladi ek gidalar artali ama gece cok sık uyanmalarda bi azalis yok uyanp emmeden uyumuyor.balkabagini seviyor tatli olunca dun irmik yulaf ezmesi ruseymli balkabagi yaptim cok sevdi.tatsiz sebzeleri karistirip corba yapiyorum pek yedigi soylenemez.hele kivamsizsa hic sevmiyor su icmiyor alistirma bardağının icine puff yapiyor suyu da batiriyor.kabizlik basladi.en zoru antibiyotigini icirmek ek gidadan soguyacak diye korkuyorum zaten cok yedigi yok.yani bizde cesit arttikca yogurt ve memeye olan ilgi azaldi malesef.ha bide geceleri her uyanista tekrar uyutmak eziyet saatlerimizi aliyor.en az iki kez saatler suren molasi var.diger her uyanisinda da gozler cin cin ama ucak sesi falan uyutmayi basariyorum onlarda.bi ara emzikle ve suyla geri uykuya döndürmeyi denemistim ama yemiyor benim kiz meme olmadan aslaaa
9 da uyuyor benim oğlan bir kaç kez kalkıyo dalana kadar 11 gibi 90 ya da 60 cc uyanmasa da alıp kucağıma besliyorum aralarda uyansa da emziriyorum, sonra bir de gece 2 ya da 3 de uyanma saatine göre eşimi çaldırıyorum mama hazırlıyor 90 cc, uykusu açılmasın diye ben emziriyorum o sırada o mamayı getirince memeden çekip mamayı veriyorum bazen bitiremiyor uykusu ağır basıyor ama bazen hepsini içiyor mamadan sonra 2 saat uyuyo genelde bana da iyi geliyo kilo alımı az olsaydı üç kez verecektim gece,seninkinin uykusu mu açılıyor neden almıyor bari gece alsın minikGece nasıl besliyorsunuz ya hiç biberın veremiyorum yine 200 gr almış 7 aylık oldu doğum kilosunun 2 katı olamadık daha
Uykudan mı bilmiyorum ama ağzına alıyor 30cc emip bırakıyor. Zorlarsam alıyor. 5 dk ara verip tekrar veriyorum ama 10 cc anca yani çözüm bulamadık gündüz de içmek istemiyor artık 2 haftadır kaşık maması devam ediyorum ama yine 200 gr kabıs gibi9 da uyuyor benim oğlan bir kaç kez kalkıyo dalana kadar 11 gibi 90 ya da 60 cc uyanmasa da alıp kucağıma besliyorum aralarda uyansa da emziriyorum, sonra bir de gece 2 ya da 3 de uyanma saatine göre eşimi çaldırıyorum mama hazırlıyor 90 cc, uykusu açılmasın diye ben emziriyorum o sırada o mamayı getirince memeden çekip mamayı veriyorum bazen bitiremiyor uykusu ağır basıyor ama bazen hepsini içiyor mamadan sonra 2 saat uyuyo genelde bana da iyi geliyo kilo alımı az olsaydı üç kez verecektim gece,seninkinin uykusu mu açılıyor neden almıyor bari gece alsın minik
Kulakta büyük ihtimal kızarıklık enfeksiyon vardır o zaman doktor goster bence.Kirleniyor canım evet, sürekli sarı renk kir oluyor kulağında.