• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hipp kaşık mama kullanan arkadaşlar, formül süt ile nasıl hazırlıyorsunux, yapılışını okudum ama kafam karıştı nedense

Kızlar bu arada bisey soracağım, özellikle tek memeden emziren ya da birinde daha fazla süt olan anneler, benim göğüslerim normalde de ufak ama bu son zamanlar da sağ göğüsüm sola göre daha ufak duruyor hem de gözle görülür derecede , yani soldan daha çok emiyor , sağ bitti gibi sütü . Acaba ondan mi ? Emzirme olayı tamamen bitince yine eşit olurlar mi ?
Canım sürekli bir memeden emziren arkadaşım vardı kızı üç yaşında ve bir göğsü diğerinden küçükmüş

Canım sordum da yokmuş malesef doktora söyledim o kadarcıktan bişey olmaz dedi sen diğerlerine dikkat et dedi ama düzelen bişey yok bide ilk defe bütün göğüs ve göbek kısmı egzama olmuş 2 haftadır gecmiyorda bebeğim kaşımak istiyor huzursuzlaniyor iyice sinirlerim bozuldu valla
Kıyamam :(

Canım gece 3 kez 150 cc yapıyorum içiyor sabah gözünü açınca hiç içmiyor yani ek gıda vermeden bekletiyorum gene içmiyor en sonunda ek gıda veriyorum mesela sonda uykuya dalarken anca içiyor oda zorla ama kaşıkla verince içiyor biberonla içmek istemiyor
Canım instagramda okumuştum eğer gündüz yemek istemiyorsa gece çok beslenmiş olabilir diye .bence gece beslenmesini azaltmalisin

benim tek yumurta ikizlerim var. 7.5 aylık olmak üzereler. kilo farkları sürekli açıldı. büyük olanın maşallahı var ama küçük olan beni gerçekten çok zorluyor. küçüğü 7 kilo bile olamadı. zaten 1.5 kilo doğmuştu
Çok zor işin canım Allah yardımcın olsun tek çocuk bile beni nasıl yoruyor iki tane düşünemiyorum şuan

Biz de aynıyız. Hatta mama içmediği için ek gıdayı bıraktık yine olmadı. Artık öğünlerinin içine 2 kaşık mama karıştırıyoruz. Ya da belki günde 1 kez 90 falan içiyor. Me yaptıysak olmadı. Kilo da çok az alıyor. Yatın kontrolü var. 2 haftadır öğünlerini arttırıp içine mama koyuyoruz fark ettimi bilmiyorum
Ya bu bıdışların hepsi mi aynı olur sizin ki kaç aylık aynen gündüz içmiyor

Y
Canım instagramda okumuştum eğer gündüz yemek istemiyorsa gece çok beslenmiş olabilir diye .bence gece beslenmesini azaltmalisin
ya canım gece çok uyanıyor mama içtiği halde her saat başı uyanıyor uyandığı zaman vermezsem bu sefer ağlıyor uykuya dalamıyor bende napcamı şaşırdım

Hipp kaşık mama kullanan arkadaşlar, formül süt ile nasıl hazırlıyorsunux, yapılışını okudum ama kafam karıştı nedense
Ben küçük bir kasede hazırlıyorum yediği kadar göz kararı. Suyunu koyunca 2 kaşık mama koyuyorum sonra kaşık mamasını ilave ediyorum ölçü ile yapmıyorum

Ek gıdaya 6.ayda geçmek zorundamıyız. 1 ay daha beklesem ne olurki gece 1 den 3 e kadar gaz krizindeydi. Yatay tutup zıplamaktan helak oldum uykusuzluktan ölüyorum. Yediği 1 tatlı kaşığı kadar olmayan balkabağı

aslında 6.ayı bitirip öyle başlatan da çok dr.var

Kızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım

Benim sadece süt ve ek gıda alıyor canım. Mama hiç vermedik. Sütün yetiyorsa gerek yokki mama ya artık ek gıdaya da başladı zaten.

Back