• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
IMG_20181123_090852.jpg buda gecen yaptığım ev yoğurdum bugün çıkardım bebeğime yedirecegim

Eki Görüntüle 2217764 buda gecen yaptığım ev yoğurdum bugün çıkardım bebeğime yedirecegim
Yoğurdu da onun için küçük kavanoz da mayaladim.kucuk kavanozdan ilkkez yaptığım için cıvık oldu.birdaha büyük bir yerde mayalayip öyle döneceğim kavanoza ablam öyle yap dedi kıvamı daha iyi oluyormus

Patatesle başlayacağım su an buharda pişiyor. Tek denemeye karar verdim acaba nasıl tepki verecek:)
Evet ilk verilirken tek tek başladık bizde. Ama öğün olarak başladık dediğim gibi tadım yapmadık. İlk bir iki gün bal kabağı, sonrasında yine bir iki gün bal kabağı içine minik patates ekleyerek.. Sonra brokoli.. havuç.. şeklinde çeşitlendirdik. Arada bir çorba gibi biraz daha sulu yapıp içine biraz irmik ekliyoruz. İnşallah ek gıdayı sever minnoşun :)

Eki Görüntüle 2217762
Kızlar bu meyve püre emziği içine meyveyi köyün dün kızım nasıl sömürdüğü içindekini emmidi bitirdi ezip yedirmenize gerek yok meyveyi böyle yer
Geçen gün eşim almış ama daha kullanmadım yarın meyve tadimlarina başlayınca kullanacagim şimdilik kızım dişlerini kaşımak icin kullanıyor :)

Evet ilk verilirken tek tek başladık bizde. Ama öğün olarak başladık dediğim gibi tadım yapmadık. İlk bir iki gün bal kabağı, sonrasında yine bir iki gün bal kabağı içine minik patates ekleyerek.. Sonra brokoli.. havuç.. şeklinde çeşitlendirdik. Arada bir çorba gibi biraz daha sulu yapıp içine biraz irmik ekliyoruz. İnşallah ek gıdayı sever minnoşun :)
Nefret etti diyebilirim o yemedi önlüğü yedi :D 1 tatlı kaşığı belki yemiştir

Çorba dediğim aslında sebze çorbası yani sebzeleri haşlıyorum rondodan geçiriyorum. Meyveleri cam rendeden geçince yemiyor öğürüyor sanırım pütürtülü şeyleri yutamıyor, katı meyve sıkacağında suyunu sıkınca biraz yiyor. Normal mi canım sence. Ha birde yoğurt hiç hoşlanmıyor pekmezle mi denesem acaba
Normal canım, ben de oğlumda cam rende kullanıyordum o da yemiyordu :işsiz: şimdi armutu blendirdan geçiriyorum, elmayı buharda haşlayıp eziyorum. Yoğurt benim kız da pek gönüllü değil yemeye, ilk bir kaç kasık alıyor ama sonra istemiyor. Zorlamıyorum, benim doktor vermesinde olur diyor yoğurdu o yüzden ben üstünde durmuyorum. Pekmez falan düşündüm ama öyle de alışsın istemiyorum ben, meyve ile bi dene canım muzlu yoğurt güzel oluyor .

Kızlar bebeğim 6.5 aylık 5 haziran doğumlu ne yoğurt ne patates bunlara ağzını açmıyor kaşıkla su veriyorum onda bile aynı ne yapıcam çok üzülüyorum

Kizlar benim oglumda yogurtla peyniri sevmicek galiba yaa:KK43: cok yararlilar halbuki.ama cicibebeye geldimi guzel yiyor beyfendi:KK66:))smdi tarhana yedirdim Allahtan yiyor corba tarzini

Normal canım, ben de oğlumda cam rende kullanıyordum o da yemiyordu :işsiz: şimdi armutu blendirdan geçiriyorum, elmayı buharda haşlayıp eziyorum. Yoğurt benim kız da pek gönüllü değil yemeye, ilk bir kaç kasık alıyor ama sonra istemiyor. Zorlamıyorum, benim doktor vermesinde olur diyor yoğurdu o yüzden ben üstünde durmuyorum. Pekmez falan düşündüm ama öyle de alışsın istemiyorum ben, meyve ile bi dene canım muzlu yoğurt güzel oluyor .
Birde öyle deneyim teşekkür ederim canım

Kızlar bebeklere kayısı püresi veriyormusunuz? Yani kuru kayısıyı nasıl püre yapıyorsunuz? Ya da kuru kayısıdan püre verilir mi ? Böyle böyle sorular kafamda :halay::işsiz::ukala:

Back