2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Öncelikle herkesin kadınlar gününü kutluyorum. Bugün kontrolümüz vardı bizim de 10+3 olmuş bebitom boyu da 3.5 cm civarlarında her şey yolunda görünüyor dedi.... gitmeden önce tsh değerine tekrar baktırdım 2.76 normal sınırlar içinde çok güzel dedi ( bir önceki 3.73tü ) yalnız benim demir değerim çok düşük çıktı kızlar. Doktor bir kan ilacı ve bir de decavit yazdı yarından itibaren özellikle kan ilacına başlaman gerek, decaviti 3 günde bir iç folik asiti de bırak dedi.... bu kadar erken kan ilacına başlayan var mı acaba aramızda cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi ben de sormadım.... daha erken sanırım beklenen doğum tarihim eylülün sonu olduğu için bu başlıktaki geç öğrenenlerden biri olucam heralde Bir de 1.5 kilo vermişim şimdiye kadar bende durumlar böyle

Ne güzel iştahınız açılmış kızlar ya ben 12+3 üm bugün ve bigün full bulantım var bir gün bir iki lokma yiyebiliyorum. Kızımda hiç bu kadar uzun sürmemişti bulantım.
Soğandan tiksindim yine ve karşı komşum her öğlen aşırı soğanlı yemekler yapıyor ağlıyorum resmen o koku direkt bizim eve giriyor ya
Olan iki gram iştahımda uçup gidiyor kusmuorum ama afedersiniz sürekli geyiriyorum
Ne zaman biticek acaba

Gözünaydın canım maşallah:) tiroid ilacını kullanmaya devam edecek misin? Ben de bugün kan verdim yarın alıcam sonucu bakalım düşmüş mü. Cumartesi gitmiştim bende 11+4 tü boyu 5 cm di :)

Bu arada folik asiti bıraktırtım ve doktorum Imom diye omega3 içeren bir multivitamin verdi
Umarım bu benim uykusuzluğuma halsizliğime iştahıma iyi gelir

İştahı açılan arkadaşlar vitamine başladınız demi? Vitamin ilaçları iştah açıyormuş. 4 gün oldu başlayalı mide bulantım olmasına rağmen iyi yemek yiyorum:)

Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?

Benim de çok oluyor ama benim zaten taşikardim var.
Artık kan oranımız da %50 arttığı için kalp fazla çalışıyor da olabilir

Kızlar burda 7 haftalık pek gözükmüyor ama teoriye göre ne oluyor cinsiyet ortada mı duruyor anlamadım

Ne güzel büyüyorlar maşallah senin yavruya daa ben hiç tiroid ilacı kullanmadım canım sadece folik asit kullanıyordum başka ilaç kullanmadım çok şükür . Doktorum " şuan gerek yok, gebeliğin başında bir yükseliş olabiliyor, tekrar test yaptırcz, yine 3ten yüksek çıkarsa ilaç kullanılmalı " demişti bi önceki sefer . Çok şükür de 2.76 çıktı . Bence seninki de düşmüştür büyük bir ihtimalle zaten seninkisi de çok yüksek değildi diye hatırıyorum

Gözünaydın canım maşallah:) tiroid ilacını kullanmaya devam edecek misin? Ben de bugün kan verdim yarın alıcam sonucu bakalım düşmüş mü. Cumartesi gitmiştim bende 11+4 tü boyu 5 cm di :)

O kriteri ben bozdum sanırım, freebhcg 57 çıktı ama oğlum olucak

Bacak arasındaki göbek bagı demi canım bana öyle gibi geldi

Bacaklarını iki yana açmış orda bir toparlaklık var erkek gibi dicem ama bilemedim. Tam karşıdan görünüyor göbek kordonunu ayırt etmek zor canım

16.haftada kesiliyor canım kızımda 16ya kadar mahvolmuştum ama bunda farklı sadece bulantı oldu oda 2haftadır yok cok sukur

Bacaklarını iki yana açmış orda bir toparlaklık var erkek gibi dicem ama bilemedim. Tam karşıdan görünüyor göbek kordonunu ayırt etmek zor canım
Evet banada öyle geldi sanki göbekten inen bişey var bacak arasına ama çok edepsiz bacakları ayırmış resmen

Evet banada öyle geldi sanki göbekten inen bişey var bacak arasına ama çok edepsiz bacakları ayırmış resmen

Aslında böyle duruyosa erkektir
Kızlar bir kapıyor bacaklar ne dürtmeler ne yürüyüşler ne çikiletalar bir işe yaramıyor

Aslında böyle duruyosa erkektir
Kızlar bir kapıyor bacaklar ne dürtmeler ne yürüyüşler ne çikiletalar bir işe yaramıyor
Doğru diyorsun valla benim kız 16da bile bacaklar kapalı doktor zor görmüştü cinsiyeti bide doğrumudur bilmem ama kızlar gerçekten geç sekilleniyo bak bu kızımın 10haftalık ultrasonu aradaki fark bariz belli bu bebeğin 10haftalık fotosunda heryeri belli kızımda bide özele gitmiştim ultrason daha iyiydi

Eklentiler

• F7B93F52-45CE-4E04-AD25-D3A7D4C28C32.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…