2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu sabah aldık daha bu ultrasonu :) doktoruma sormak istemedim çok erken diye tepki verebilir düşüncesi ile ama çok merak ediyorumm
Nub olarak belli değil bu haftalarda olmuyor ama erken şekillenirse erkek diyorlar ve baya kafası ayakları belli ben erkek diyorum naçizane

Çok teşekkür ediyorum daha erken olduğunun bende farkındayım ama merakıma yenik düşüyorum elimde değil :)
Benimde son ultrason fotografım 10+2 buraya atmıştım biraz önce 2-3 sayfa geride canım bakabilrisin insan merakta kalıyor gerçekten benim 11 aylık bir kızım var Allah gönlümüze göre versin bu süpriz oldu bize beklemiyorduk

Slm kızlar bende ara ara girebilen takipcilerdenim masallma cinsiyetler belli olmaya başlamış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim kontrol geçen haftaydi 2li testide verdim sonucu bekliyorum Dr bir tahmin verdi ama çok erken ama erkek gibi sanki dedi bir oğlum var goblumden kız geçiyordu ama hayirlisi bakalim daha net değil dedi

Ayyy bilmişiim ben artık anlıyorum bu işten eve geçince benimkinide atıcam bunu görünce bizimki kesin kız dedim artık alışverişe başlıcam
Kız sen hissediyonmu ne bende ultrason en son 8. Haftada cekildi pazartesi randevum,bana da bişe hissediyomusun ki

Bizim daha ilk bebeğimiz olucak Allah'ın izniyle çok ama çok farklı bir hismiş içinde olduğunu anlamaya başladığın ilk andan itibaren... ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…