- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Canım eğer az az süt kesiği gibi kusuyorlarsa korkma fazla mamayı atıyorlardır. Ama çok fazla kusuyorlarsa ve sıvı haldeyse O zaman sıkıntı olabilir. Belki midesini üşütmüştür.Kızlar 1 hafta önce mamamızı değiştirdik gaz problemimiz kalmadı ama devamlı kusuyorlar ben mamaya bağlıyorum ama mama kyllanıp benim yaşadığım sorunu yaşayan varmı.yoksa bebekler bu kadar kusuyormu.şimdi anne sütünüde kusuyorlar ara ara anlam veremedim
Canım her öğünde anne sütü veriyorum önce emzirip sonra mama yapıyorum, geceleri zor oluyor ama bi şekilde yoluna oturtmaya çalışıyorum.. Her gün bolca dereotu yiyorum su içiyorum malt içeceği tüketiyorum. Kendimi kampa aldım anlayacağın :))Nasıl bir emzirme kampiymis o jeliboni???
Sağol canım ikram olarak tavuk pilav yoğurt ve tatlı vardı lokum dağıttım magnet yaptırmıştım onları hediye olarak verdim lohusa şerbeti ikram edildi bideAllah kabul etsin canım neler hazırladın peki bende önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum da
söyledim zaten artık sizde kalmasını istemiyorum dedim ama ben istersen alırım kimse karışamaz sen sadece doğurdun taşımakti senin görevin o benim oğlum falan dedi bu laflardan sonra anladım ki insan laftan anlamıyosa ne dersen de önemli değil eşim destek olsa keşke bu konulardaCok ayip etmis.. bence bidaha yatili falan yollama.. hatta mümkünse sadece kayinvalden gelsin size görmek eglendirmek icin .. öyle sey olurmu ya destegin böylesine gerek yok.. daha zorlastirio herseyi.. sen oglunun dibinden ayirma.. biliorum bazen onunda parka disariya gitme ihtiyaci var ama bunu esin yapsin veya hep beraber cikin..üzme sen kendini birlikte olunca daha düzelir..
canım hiç çıktın mi dışarı dolaşmaya ben çıkmak istiyorum ama hem oğlum hem ikizler idare edebilir miyim diye düşünüyorum bide bebek arabasi aldın mi tavsiyen var mıCanim aglayinca panikleme.. aglqmayan bebek yok sonucta.. hr ne kadar millet baksada sen rahat ol.. dünyanin en normal seyi yani :) ve kendini kisitlama agliyo diye hemen eve gitme sonucta daha cooook qglicaklar :) yapman gereken susturmak canim.. kucagina al o anda sakinlestir birde esin yaninda gelmis daha kolay digerinide ona ver oh mis :) yemek yeme
Bölümünde otur bi kösede sakinlesir bebeler .. ya mama ile ya kucaga almak iile..bazen acliktan ziyade daha cok aperatiflik istiolar :) yani bi 10 cc mama gibi,,sonra devam yoluna :) bi kac kere dene bunu.. alistikca oluyo ... :) tecrübe ile sabit :)
bizdede aynı sorun var canım kucağıma alınca basıyor çığlığı kalkıp sakinleştirip tekrar deniyorum bide biri emmek için agliyo birini sakinlestircem derken öbürü sinir oluyo geçici bi dönemdir inşallahBenim kızlardan bitanesi bugünden beri emmiyor kızlardün meme yoluna ağlayan çocuk bugün emme pozisyonuna geçtiği an ağlamaya başladı meme reddi yaşıyoruz sanırım ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
bizdede aynı sorun var canım kucağıma alınca basıyor çığlığı kalkıp sakinleştirip tekrar deniyorum bide biri emmek için agliyo birini sakinlestircem derken öbürü sinir oluyo geçici bi dönemdir inşallah
canlari sağolsun onları küvezde birakip beklediğim günler gözümün önünde hep o yüzden hiç kiyamiyorum onlara ilk bir yıl hergün yeni bi huy çıkıyo yaşından sonra rahat etcez diye düşünüyorum :)Benimde biri emecem diye ağlıyor öbürü emmicem diye ağlıyorvallahi napıcam bilmiyorum bide emmek istemeyen zaten tam olarak ememeyen kızım bakalım bugün ayakta dans ederek emmeye başladık acayip acayip huylar işte
Canım bazen büyük insan gibi ögürüyorlar.Biraz çıkarmasının normal olduğunu düşünüyorum ben canım ya,benimkiler de ara ara yapiyorlar
Her ikisinide yaşıyorum canım yoğun kusmaları süt kesiği gibiCanım eğer az az süt kesiği gibi kusuyorlarsa korkma fazla mamayı atıyorlardır. Ama çok fazla kusuyorlarsa ve sıvı haldeyse O zaman sıkıntı olabilir. Belki midesini üşütmüştür.
Sinir oldum kaynanana.ne kadar vicdansızlar bu sözleri söylerken utanmıyorlar....söyledim zaten artık sizde kalmasını istemiyorum dedim ama ben istersen alırım kimse karışamaz sen sadece doğurdun taşımakti senin görevin o benim oğlum falan dedi bu laflardan sonra anladım ki insan laftan anlamıyosa ne dersen de önemli değil eşim destek olsa keşke bu konularda
Ahhh küvez günlerini hatırladıkça hala göz yaşlarıma hakim olamıyorumcanlari sağolsun onları küvezde birakip beklediğim günler gözümün önünde hep o yüzden hiç kiyamiyorum onlara ilk bir yıl hergün yeni bi huy çıkıyo yaşından sonra rahat etcez diye düşünüyorum :)
söyledim zaten artık sizde kalmasını istemiyorum dedim ama ben istersen alırım kimse karışamaz sen sadece doğurdun taşımakti senin görevin o benim oğlum falan dedi bu laflardan sonra anladım ki insan laftan anlamıyosa ne dersen de önemli değil eşim destek olsa keşke bu konularda
canım hiç çıktın mi dışarı dolaşmaya ben çıkmak istiyorum ama hem oğlum hem ikizler idare edebilir miyim diye düşünüyorum bide bebek arabasi aldın mi tavsiyen var mı
Benimde aklımda o var ama eşim yok değillerdir diyor.dediğini deneyecegim canım sağolGeleceksin biliyorum canim reflü olabilir yavrularinda.. mama yedirfiten sonra hafif dikey tut uzun müddet ve yattiklar yer hafif eyimli olsun.. rahat edicekler o zaman..
Benimde aklımda o var ama eşim yok değillerdir diyor.dediğini deneyecegim canım sağol
Kızlar biz 2 aylık olduk sayılır. Doktor bize kontrolde 3 saatte uyandır besle demişti. Bu gittiğimde sormayı unuttum. Hala 3 saatte mi beslemek gerek? Siz geceleri napıyorsunuz?
Benimde merak ettiğim bir konuydu.kızım bazen 4 saati buluyor uyanmasıKızlar biz 2 aylık olduk sayılır. Doktor bize kontrolde 3 saatte uyandır besle demişti. Bu gittiğimde sormayı unuttum. Hala 3 saatte mi beslemek gerek? Siz geceleri napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?