2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Merhaba!bende geçtiğimiz ctesi Doğum yaptım seninkiler kaç kg doğdu..benimkilerde küvözde
Hayırlı olsun Allah bağışlasın biri 1590 diğeri 1320 Gr doğdu ama kg alıp veriyorlar kusmaları var mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidiyoruz seninkiler nasil:KK200:

Kızlar biz 2 aylık olduk sayılır. Doktor bize kontrolde 3 saatte uyandır besle demişti. Bu gittiğimde sormayı unuttum. Hala 3 saatte mi beslemek gerek? Siz geceleri napıyorsunuz?
Ben kaldırmıyorum canım 3aylık olduk bizde akşam yedirip yatırıyorum zaten gecede uyandıklarında veriyorum mamalarını

Hayırlı olsun Allah bağışlasın biri 1590 diğeri 1320 Gr doğdu ama kg alıp veriyorlar kusmaları var mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidiyoruz seninkiler nasil:KK200:
Cnm sizinde gözünüz aydın...benimkiler ikisi de 1600 gr doğdu..dediğin gibi kg veriyorlar aynı birinde kusma var fazla beslenmiyor...senin Doğum nasıl oldu

Cnm sizinde gözünüz aydın...benimkiler ikisi de 1600 gr doğdu..dediğin gibi kg veriyorlar aynı birinde kusma var fazla beslenmiyor...senin Doğum nasıl oldu
Bana hem normal doğum sancısını hemde sezeryani yaşattılar meleklerim hastane odasında biri normal dogumla gelmek istedi diğeri ters duruyordu acil sezeryanla aldılar yukarıdaki bebeğime 2 kere kordon dolanmışti doğduğunda nefes alamıyormus aglamamis falan şuan solunumlari iyi ama ben çok özlüyorum sen nasıl kendini telkin ediyorsun bana da yardımcı olurmusun :KK42:

Bana hem normal doğum sancısını hemde sezeryani yaşattılar meleklerim hastane odasında biri normal dogumla gelmek istedi diğeri ters duruyordu acil sezeryanla aldılar yukarıdaki bebeğime 2 kere kordon dolanmışti doğduğunda nefes alamıyormus aglamamis falan şuan solunumlari iyi ama ben çok özlüyorum sen nasıl kendini telkin ediyorsun bana da yardımcı olurmusun :KK42:
Ayy kıyamam allahtan benim doğumum çok güzel geçti belki en risksiz sorunsuz hamileydim ben herşey süper gidiyordu daha gün önce dr ile Haziran diye konuşmuştuk..gece yattım sabaha karşı suyum geldi bebeklerden biri suyunu patlatmış...hiç böyle hayal etmemiştim Allah’ın takdiri kabulleniyor insan...ağrı sancı kanama bir yere kadar tolere edebiliyorlar ama suyun geldi mi kaçınılmaz oluyor...bir anne için hele de ikiz bebeklerin küvözde olması çok ama çok zormuş ilk birkaç gün bende çok kötüydüm ama sonra dedim onların bana ihtiyacı var bir de güçlü annelerin bebekleri daha çok toparlıyormuş öyle dediler...benim evde 6 yaşında oğlum var ben kendimi onunla oyalıyorum çok şükür iyi ki var...

Ayy kıyamam allahtan benim doğumum çok güzel geçti belki en risksiz sorunsuz hamileydim ben herşey süper gidiyordu daha gün önce dr ile Haziran diye konuşmuştuk..gece yattım sabaha karşı suyum geldi bebeklerden biri suyunu patlatmış...hiç böyle hayal etmemiştim Allah’ın takdiri kabulleniyor insan...ağrı sancı kanama bir yere kadar tolere edebiliyorlar ama suyun geldi mi kaçınılmaz oluyor...bir anne için hele de ikiz bebeklerin küvözde olması çok ama çok zormuş ilk birkaç gün bende çok kötüydüm ama sonra dedim onların bana ihtiyacı var bir de güçlü annelerin bebekleri daha çok toparlıyormuş öyle dediler...benim evde 6 yaşında oğlum var ben kendimi onunla oyalıyorum çok şükür iyi ki var...
İnşallah geçecek bu gunler:dua:

Kızlar slmlar...bende geçen cumartesi 32.haftamda suyum geldiği için doğum yaptım:KK43:bebeklerim küvözde:KK43:çok zormuş...
Dmrz Dmrz seninkiler kaç gün kalmıştı
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin biran önce kucağına almak nasip olsun :dua: evet gerçekten çok zor küvez süreci ama ilk önce şunu bilki onlar için şuan en güvenli yer orası hergün konuş onlarla mutlaka dokunmana izin veriyorlarsa mutlaka dokun sev, benim 1kg doğan kızım 46gün, 1.5kg doğan kızım 30gün kaldı canım ama bizim solunum sıkıntımız yoktu sadece kilo problemimiz vardı siz ne durumdasınız

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin biran önce kucağına almak nasip olsun :dua: evet gerçekten çok zor küvez süreci ama ilk önce şunu bilki onlar için şuan en güvenli yer orası hergün konuş onlarla mutlaka dokunmana izin veriyorlarsa mutlaka dokun sev, benim 1kg doğan kızım 46gün, 1.5kg doğan kızım 30gün kaldı canım ama bizim solunum sıkıntımız yoktu sadece kilo problemimiz vardı siz ne durumdasınız
Çok şükür bizimde yok cnm dediğin gibi kilo durumları az 16oo kg doğdular ama verdiler küvözde..kaç kg ile taburcu oldunuz

Arkadaşlar merhaba. Öteki topicten hatırlayanınız olacaktır beni. Çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Kalple ilgili çok ciddi bir sorunum varmış. Her geçen gün bir final benim için. Allah a çok şükür 30. Haftaya gelebildik. Aylardır dışarı çıkamıyorum. Sadece hastaneye gidip geliyorum haftada iki defa. Sizden yardım isteyeceğim. Hastanede bana neler lazım olacak, çantada neler olsun? Eve döndükten sonra Allah nasip ederse bebeklerle beraber en çok neler kullandınız? Malesef yalnızım ve internet üzerinden halletmeye çalışıyorum. PembeHelvam PembeHelvam jeliboni jeliboni Tombuldut Tombuldut Dmrz Dmrz

eşim gelmedıgı icin annem yanımda kalıyor hala ama bebeklerın kontrolu bakımı tamamen bende suan. annem ben yokmusum gıbı yaşa dedı. hani alışmam icin. valla beslenme sürekli emzirme halındeyım yatarak emzırıyorum cok rahat oluyor hem bebekler keyıflı oluyor hem ben yorulmuyorum. gece alt degısmemiz azaldı okonuda rahatladım buyudukce azalıyor ya hani. uykuları maşallah dıyım gece cok ıyı 5-6 gbı kalkıyorlar emıyolar altlarını degısıyorum yatıyorlar. sadece sabaha karsı boyle mız mız oluyorlar. okadarda olsun dıyorum:) öyle aglayıp sabahlara kadar susmayan bebekler degıller bin şükür. senınkıler nasıl canım uyku beslenme yoruluyomusun ?
Selam. Ben daha dogurmadim ama sizi,bebislerinizi merak ettim maşallah diyim oncelikle. Yatarak emziriyorum dedin ya, ayrı ayrı emziriyorsun o zaman birlikte yatarak emzirme formülü varsa bilmeyi çok isterim❤️oglumu 2.5 yasina kadar yatarak emzirdim çok rahattim. İkizler de aynı anda yatarsk emzirsem harika olur tabi munkunse

Ne kadar ses varsa denedik ise yaramadı bı tanesi kolik çok zormus kolik bebek
Kolik bebekler için sling tavsiye ediyorlar. Anne karnındaki gibi sallandığı için rahatlayip uyiyorlarmis. Kullanan herkes çok memnun. Facebook ta babywearing grubuna üye olabilirsiniz daha ayrıntılı bilgi için.

Her ikisinide yaşıyorum canım yoğun kusmaları süt kesiği gibi
Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum kakalari nasıl,? Mukuslu mu? Beyaz parçacıklar var mı? Huzursuzluk,gaz,kivranma,kulak arkası kabuklanma,konak tarzi sikayetleriniz var mı? Ailede alerjik kişiler var mı? Gıda alerjisi çok yaygın maalesef. Oğlum doğduğundan itibaren kusuyordu ne yese.once fizyolojik reflü 1 yaşına kadar gecer dediler. Sonra gıda alerjisi olabilir dediler. Yani yediğim süt,sut ürünleri,yumurta , mama içeriğindeki süt vs. Dokunuyordu. Emzirfigim için diyet yaptım dokunan gıdaları bulup onları yemedim. Mama ile beslenen cocuklar da doktor raporu ile özel alerjik mamalardan tuketiyorlar. Böyle bir şey yoktur belki de sizi de ama bilgi amaçlı yazdım.

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum kakalari nasıl,? Mukuslu mu? Beyaz parçacıklar var mı? Huzursuzluk,gaz,kivranma,kulak arkası kabuklanma,konak tarzi sikayetleriniz var mı? Ailede alerjik kişiler var mı? Gıda alerjisi çok yaygın maalesef. Oğlum doğduğundan itibaren kusuyordu ne yese.once fizyolojik reflü 1 yaşına kadar gecer dediler. Sonra gıda alerjisi olabilir dediler. Yani yediğim süt,sut ürünleri,yumurta , mama içeriğindeki süt vs. Dokunuyordu. Emzirfigim için diyet yaptım dokunan gıdaları bulup onları yemedim. Mama ile beslenen cocuklar da doktor raporu ile özel alerjik mamalardan tuketiyorlar. Böyle bir şey yoktur belki de sizi de ama bilgi amaçlı yazdım.
Alerji ailemde yok. Bakalım bugün mamamızı değiştirdik bi kaç güne belli eder sanırım. Sağlık ocagında normal dediler ama.teşekkürederim canım bakalım bi kaç gün daha deneyecegim olmadı bi doktor şart gibi

Töbe ya....
Ne insanlar var.... ne diyim canim..
Isin zor Allah yardimcin olsun....

Evet ciktim caniM... ama benim kiz daha ufak senin oglundan o yüzden sen benden daha rahat cikarsin.. ben pek yalniz cikamiyorum cünkü kizim laf dinlemeyip kacip gidio... ondan cok korkuyorum allah muhafza suanda hep esimle cikiyorum cikarsam.. az daha büyüsün ikizler.. ben bugaboo aldim canim bide kizima dikilmesi icin takilan bi alet var adini bilemedim.. bebek arabasina takiosun..
o bebek arabasına takılan aparat her arabaya uyar mi acaba canım bende joie nin arabasina baktım netten genişliği 80 cm bizim asansöre anca sığar çok geniş bişey alamicam kapılardan rahat geçmesi lazım kızlar bide biberona alışsa bende cikicam dışarı ama sürekli emmek istiyorlar dışarda zor olur diye korkuyorum

Kızlar yarın 40 ımız çıkacak. Tek başımayım eşimle çıkartacagız.sizler nasıl çıkarttınız
ben kızları banyo yaptırdım suyuna gül yaprağı taş altın tespih anahtar koydum sonra bende yikandim onların kalan suyundan kendimede döktüm adet yerini bulsun diye :) sonra bi akrabamiza gezmeye çıktık

Back
X