- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Şu tek yikama işine cesaretim hiç yok.Her şeyi yaparım da başına nasıl su dokerim diye dusunuyorum.Nasil yaptınız su dökme işini?Kuvette mi kucakta mi yikadiniz?Ben eşimle akşamları yıkıyorum.Daha rahat ve uzun uyuyorlar aklınızda bulunsun.Yesil sabunla karın bölgesine de masaj yapıyorum.Daha banyodayken pırt pırt gazlarını çıkarıyorlar.Özgüvenim tavan canım besmeleyi çektim kuzularımı yıkadım pamuk gibi uyuyolar şimdi, bi anda cesaret geldi
Sorma bende ilk kendim yıkadım üstelik evde tektim bi cesaret geldi, benim bebeklerim de çok gazlı onlarda banyoda pırtlıyorlar. Küvette yıkadım ben küvet filesi büyük güvence gerçekten, sırtını döndürüp boynundan kavradım ürkmesin diye önce avucumla ıslattım köpükledim Aralık'larla yavaş yavaş suyu döktüm dikkatlice sonra da yüzünü döndürdüm alın hizasından yavaş yavaş döktüm belki kaçmıştır su diye tülbentle kulağını çektim ve bişey çıkmadı. Korkmazsan hareketlerin ne kadar sağlamsa ve konuşup bebeği rahatlatırsan o kadar az çırpınacağından o kadar işin kolaylaşıyor,Şu tek yikama işine cesaretim hiç yok.Her şeyi yaparım da başına nasıl su dokerim diye dusunuyorum.Nasil yaptınız su dökme işini?Kuvette mi kucakta mi yikadiniz?Ben eşimle akşamları yıkıyorum.Daha rahat ve uzun uyuyorlar aklınızda bulunsun.Yesil sabunla karın bölgesine de masaj yapıyorum.Daha banyodayken pırt pırt gazlarını çıkarıyorlar.
Canim kac gunluk oldu senin yavrular,kac saatte bir 60/90 iciyorlar.birde emiyorlarmi yoksa sadece mamami yada sagip biberonlami veriyosun.son soru sünneti kac gunlukkek yaptirdin.benimde 13 günlük 2tane oglusum varda kafamda deli sorularTeyzeleri Dr geldik benim küçük kızım 3,5 olmuş oğlanda 4,5 kız 60 oğlan 90 içince doyuyo oğlum şaşı :)) sünnetimizde bitti gitti kapandı bizde durumlar böyle şimdilik kalanı uykusuzluk
Küvette yıkıyorum fileyle canım. Mümkün olduğunca eşimle yıkıyorum ama kendimde yıkayabiliyorum sadece çok yoruluyorum diye eşimle yaptırıyorum.Şu tek yikama işine cesaretim hiç yok.Her şeyi yaparım da başına nasıl su dokerim diye dusunuyorum.Nasil yaptınız su dökme işini?Kuvette mi kucakta mi yikadiniz?Ben eşimle akşamları yıkıyorum.Daha rahat ve uzun uyuyorlar aklınızda bulunsun.Yesil sabunla karın bölgesine de masaj yapıyorum.Daha banyodayken pırt pırt gazlarını çıkarıyorlar.
Benim tam 1 aylık oldular 20 günden sonra sağıp verdiğim sütte gitti hiç emmediler hipp mama veriyorum oğlan 12 günlük oldu sünneti büyük oğlumda böyle yaptırmıştım temiz sünnet oldu hemen iyileşti 2 3 saatte bir mama içiyorlarCanim kac gunluk oldu senin yavrular,kac saatte bir 60/90 iciyorlar.birde emiyorlarmi yoksa sadece mamami yada sagip biberonlami veriyosun.son soru sünneti kac gunlukkek yaptirdin.benimde 13 günlük 2tane oglusum varda kafamda deli sorular
maşallah kuzulara canımTeyzeleri Dr geldik benim küçük kızım 3,5 olmuş oğlanda 4,5 kız 60 oğlan 90 içince doyuyo oğlum şaşı :)) sünnetimizde bitti gitti kapandı bizde durumlar böyle şimdilik kalanı uykusuzluk
Oy maşallah maşallah, kaşı canım kaşı nazara gelme ne güzel büyümüşler birimde 5'inde kontrol bende çok merak ediyorum ne aldılar diye özellikle atlet badilerinden anlıyorum büyüdüklerini de kızım küçük ya istiyorum ki o da çok alsın sonra da diyorum sağlıklı olsunlar yeter.. sünnet de iyi olmuş ne güzel hayırlı olsun paşa erken erkek olmuşTeyzeleri Dr geldik benim küçük kızım 3,5 olmuş oğlanda 4,5 kız 60 oğlan 90 içince doyuyo oğlum şaşı :)) sünnetimizde bitti gitti kapandı bizde durumlar böyle şimdilik kalanı uykusuzluk
Ayyy maaşallah canım darısı bize inşallah. Ne kadarlık oldunuzNasılsıniz kızlar bebisler napıyo benim kızlar anne dediler çok mutluyum tüm olumsuzlukların içinde onların gülüşleri ve ilk anne diyisleri çok mutlu etti beni
Maşallah maşallah ne güzel büyümüşler benim hala biri 2,5 kgTeyzeleri Dr geldik benim küçük kızım 3,5 olmuş oğlanda 4,5 kız 60 oğlan 90 içince doyuyo oğlum şaşı :)) sünnetimizde bitti gitti kapandı bizde durumlar böyle şimdilik kalanı uykusuzluk
Benim tam 1 aylık oldular 20 günden sonra sağıp verdiğim sütte gitti hiç emmediler hipp mama veriyorum oğlan 12 günlük oldu sünneti büyük oğlumda böyle yaptırmıştım temiz sünnet oldu hemen iyileşti 2 3 saatte bir mama içiyorlar
Darısı başımıza ne mutlu sanaNasılsıniz kızlar bebisler napıyo benim kızlar anne dediler çok mutluyum tüm olumsuzlukların içinde onların gülüşleri ve ilk anne diyisleri çok mutlu etti beni
Tombik tombik olsunlar inşallah sağlıkla büyüsünler benim kızla oğlanda hem tipi hem kiloları çok farklı benim kızçemde anca yenidoğan olduOy maşallah maşallah, kaşı canım kaşı nazara gelme ne güzel büyümüşler birimde 5'inde kontrol bende çok merak ediyorum ne aldılar diye özellikle atlet badilerinden anlıyorum büyüdüklerini de kızım küçük ya istiyorum ki o da çok alsın sonra da diyorum sağlıklı olsunlar yeter.. sünnet de iyi olmuş ne güzel hayırlı olsun paşa erken erkek olmuş
E maşallah emotion 2 kilodan baya gelmiş tombullamış kolay diil zayıf bebeği büyütmek maşallah maşallahMaşallah maşallah ne güzel büyümüşler benim hala biri 2,5 kg
Memnunum şimdilik 1 aylık daha benimkilerHipp benim bebeğimde 2-3 aya doğru çok kabızlık yapmıştı nişasta var diye dediler ben de aptamile geçtim. siz memnun musunuz mamadan?
Aptamil bana çok şekerli geldi oğlum da sevmedi zaten,Bebelac Gold a geçtik onu da çok iştahsız içtiler,en son sma ya gectik çok şükür onu güzel içiyorlar.Memnunum şimdilik 1 aylık daha benimkiler
Aynen çok zormuş yine çok şükürE maşallah emotion 2 kilodan baya gelmiş tombullamış kolay diil zayıf bebeği büyütmek maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?