2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Merhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...

Aptamil bana çok şekerli geldi oğlum da sevmedi zaten,Bebelac Gold a geçtik onu da çok iştahsız içtiler,en son sma ya gectik çok şükür onu güzel içiyorlar.
Bende aynı şekilde yaptım geçişlere arada evolviada kullandım oda güzel ama kızım sevmedi onuda 2 aydır sma devam

Dogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bile Var mi boyle bir sey yasayan?

bizimkiler 5 buçuk aylık fark hala devam ediyo canım biri 2500 biri 2260 gr doğdu bi hafta önce kontrolde biri 6200 biri 6600 gr çıktı

Birkaç aya kadar kapanır inşallah canım neler düşünüyorsun kıyamam, benimkilerde öyle kızım zayıf ama toparlıyor gün gün aklı erene kadar ooo bakarsın küçük büyüğü geçer bile sıkma canını

sağlıkla eve götür inşallah bebeklerini canım benim kızlarda kuvezde 1 hafta kaldı solunum sıkıntısı vardı ama 1 hafta sonunda gittik sabahtan emzirmem için verdiler benim kuzular emince alıp eve geldik hiç öyle bişey demedi doktorumuz

geçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yoktur

Masaallah size canim. Seni diger gruptan hatirliyorum. Cok sevindim bebislerine. Yani bana da garip geldi. Dusunsenize 3 gün kantin ihtiyaci vs. Tek basima nasil kalabilirim ki diyorum. Geceleri tek kalmak bile cok zor agrilar zaten devam ediyor. Yarin doktorla tekrar gorusecegim ama sistem boyle dedi hemsireler. Ben de bugun emzirmeyi denedim tuttu ama bir iki kere cekip birakti. Biberona alismis galiba

Tombik tombik olsunlar inşallah sağlıkla büyüsünler benim kızla oğlanda hem tipi hem kiloları çok farklı benim kızçemde anca yenidoğan oldu
Amin inşallah phuketcim annelik ne güzel duyguymuş kilo aldı mı almadı mı, kaka yaptı oh çok şükür yapamadı ah vah.. Uzun uyudular mı özlüyorum vallahi, Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına inşallah sağlıkla büyüsünler

Canım ilk defa duyuyorum böyle biseyi.Sıkma canini dua et geçici bir şeydir inşallah.

Biz gözümüzden esirgeriz, sabahlarız süt sagariz,kaka yapamadiginda acısını biz yaşarız,aylık ne kadar kilo aldı diye günlerce kafa yorariz,şerefsizin biri gelir gözünün yaşına bakmadan alır yavrunu senden.Cok üzgünüm kızlar,Leyla, Eylül..Rahat uyuyun cennetinizde.Allah bunu yapanların belasını versin.Cezalari verilsin nolur.Kimseye evlat acısı yaşatma Allahım.Hele böylesini asla..

Aptamil bana çok şekerli geldi oğlum da sevmedi zaten,Bebelac Gold a geçtik onu da çok iştahsız içtiler,en son sma ya gectik çok şükür onu güzel içiyorlar.
Aptamil'de şeker yok aslında, anne sütündeki gibi laktoz var sadece. SMA'da prebiyotik lif olmadığı için bağışıklık gelişiminde yetersiz dedi doktorumuz, size doktor mu önerdi?

Geçmiş olsun canım ya üzme kendini

Aptamil'de şeker yok aslında, anne sütündeki gibi laktoz var sadece. SMA'da prebiyotik lif olmadığı için bağışıklık gelişiminde yetersiz dedi doktorumuz, size doktor mu önerdi?
Evet anne sütüne en yakinmis en masum mamaymis,herkes kafasına göre konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım,sma da yeterli bağışıklık sağlanamiyor muymus yani?

Arkadaşlar benim oğlanda baya şaşıydı Dr gördü 3 aya kadar düzelmezse ki düzelecek gibi gözükmüyo bi göz sabit hep ameliyat olcak heralde moralimiz çok bozuldu yavrum öle içe doğru bakıyo ki nereye baktığı belli diil

doktora söyle canım sistem öyle olsa bile yanında biri daha kalsın bari yardım etmek için benimkilerde ilk başlarda az az emdiler alisinca güzel emiyolar sıkıntı yapma hiç

inşallah düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…