- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Bende aynı şekilde yaptım geçişlere arada evolviada kullandım oda güzel ama kızım sevmedi onuda 2 aydır sma devamAptamil bana çok şekerli geldi oğlum da sevmedi zaten,Bebelac Gold a geçtik onu da çok iştahsız içtiler,en son sma ya gectik çok şükür onu güzel içiyorlar.
5 buçuk aylık oldular canımAyyy maaşallah canım darısı bize inşallah. Ne kadarlık oldunuz
hiç dert etme canım kiloyu öyle güzel büyüyorlarki benimkiler 5 buçuk aylık oldu ne hızlı büyüyor bunlar diyorum :)Maşallah maşallah ne güzel büyümüşler benim hala biri 2,5 kg
bizimkiler 5 buçuk aylık fark hala devam ediyo canım biri 2500 biri 2260 gr doğdu bi hafta önce kontrolde biri 6200 biri 6600 gr çıktıKizlar benimkilerde biri 2400 48cm biride 2200 46cm dogdu ama 2200 olan digerinin yaninda baya minik duruyor.ikiside erkek olunca zamanla o hep digerinden minyon mu olur,budurum pskolojisini etkilermi diye simdiden cok uzuluyorumtecrubeli ikiz anneleri,o fark zamanla kapanirmi,sizde durum ne
Birkaç aya kadar kapanır inşallah canım neler düşünüyorsun kıyamam, benimkilerde öyle kızım zayıf ama toparlıyor gün gün aklı erene kadar ooo bakarsın küçük büyüğü geçer bile sıkma canınıKizlar benimkilerde biri 2400 48cm biride 2200 46cm dogdu ama 2200 olan digerinin yaninda baya minik duruyor.ikiside erkek olunca zamanla o hep digerinden minyon mu olur,budurum pskolojisini etkilermi diye simdiden cok uzuluyorumtecrubeli ikiz anneleri,o fark zamanla kapanirmi,sizde durum ne
sağlıkla eve götür inşallah bebeklerini canım benim kızlarda kuvezde 1 hafta kaldı solunum sıkıntısı vardı ama 1 hafta sonunda gittik sabahtan emzirmem için verdiler benim kuzular emince alıp eve geldik hiç öyle bişey demedi doktorumuzDogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bileVar mi boyle bir sey yasayan?
geçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yokturMerhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...
Masaallah size canim. Seni diger gruptan hatirliyorum. Cok sevindim bebislerine. Yani bana da garip geldi. Dusunsenize 3 gün kantin ihtiyaci vs. Tek basima nasil kalabilirim ki diyorum. Geceleri tek kalmak bile cok zor agrilar zaten devam ediyor. Yarin doktorla tekrar gorusecegim ama sistem boyle dedi hemsireler. Ben de bugun emzirmeyi denedim tuttu ama bir iki kere cekip birakti. Biberona alismis galibasağlıkla eve götür inşallah bebeklerini canım benim kızlarda kuvezde 1 hafta kaldı solunum sıkıntısı vardı ama 1 hafta sonunda gittik sabahtan emzirmem için verdiler benim kuzular emince alıp eve geldik hiç öyle bişey demedi doktorumuz
Amin inşallah phuketcim annelik ne güzel duyguymuş kilo aldı mı almadı mı, kaka yaptı oh çok şükür yapamadı ah vah.. Uzun uyudular mı özlüyorum vallahi, Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına inşallah sağlıkla büyüsünlerTombik tombik olsunlar inşallah sağlıkla büyüsünler benim kızla oğlanda hem tipi hem kiloları çok farklı benim kızçemde anca yenidoğan oldu
Sağol canım inşallahgeçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yoktur
Canım ilk defa duyuyorum böyle biseyi.Sıkma canini dua et geçici bir şeydir inşallah.Merhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...
Aptamil'de şeker yok aslında, anne sütündeki gibi laktoz var sadece. SMA'da prebiyotik lif olmadığı için bağışıklık gelişiminde yetersiz dedi doktorumuz, size doktor mu önerdi?Aptamil bana çok şekerli geldi oğlum da sevmedi zaten,Bebelac Gold a geçtik onu da çok iştahsız içtiler,en son sma ya gectik çok şükür onu güzel içiyorlar.
Geçmiş olsun canım ya üzme kendiniMerhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...
Merhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...
Evet anne sütüne en yakinmis en masum mamaymis,herkes kafasına göre konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım,sma da yeterli bağışıklık sağlanamiyor muymus yani?Aptamil'de şeker yok aslında, anne sütündeki gibi laktoz var sadece. SMA'da prebiyotik lif olmadığı için bağışıklık gelişiminde yetersiz dedi doktorumuz, size doktor mu önerdi?
doktora söyle canım sistem öyle olsa bile yanında biri daha kalsın bari yardım etmek için benimkilerde ilk başlarda az az emdiler alisinca güzel emiyolar sıkıntı yapma hiçMasaallah size canim. Seni diger gruptan hatirliyorum. Cok sevindim bebislerine. Yani bana da garip geldi. Dusunsenize 3 gün kantin ihtiyaci vs. Tek basima nasil kalabilirim ki diyorum. Geceleri tek kalmak bile cok zor agrilar zaten devam ediyor. Yarin doktorla tekrar gorusecegim ama sistem boyle dedi hemsireler. Ben de bugun emzirmeyi denedim tuttu ama bir iki kere cekip birakti. Biberona alismis galiba
inşallah düzelir canımArkadaşlar benim oğlanda baya şaşıydı Dr gördü 3 aya kadar düzelmezse ki düzelecek gibi gözükmüyo bi göz sabit hep ameliyat olcak heralde moralimiz çok bozuldu yavrum öle içe doğru bakıyo ki nereye baktığı belli diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?