- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
İyi canım maaşallah. Allah daha çok arttırsın.ne kadar anne sütü sağlıklı bebişler olsun.
55 günlüğüz canım biz.Mamanin yarısını verip alt değiştirmek çok mantikli,karnini doyurduktan sonra değiştirince resmen hortluyorlar:)Öncesinde değişince de durum aynı:)Canım seninkiler kaç günlüktü. Benimkiler doymadığı Zaman istiyorlar uyumakta zorlanıyorlar az içtikleri zamanda çabuk uyanıyorlar. Mamanın yarısını veriyorum bi durakladığında altlatını değiştiriyorum uyuyorlarsada uyanıyorlar genelde kalan mama yada sütüde öyle veriyorum.
Merhaba,hosgeldiniz,siz baya buyutmussunuzdur ikizleri,tecrubelerinizden faydalanıriz insallah.Slm kizlar ben 2017 ikiz annesiyim
Hayırlı ve sağlıklı olsun bebisleriniz
Ben yaptırmadım henüz ama kararsızım sizler ne düşünüyorsunuzKızlar rota aşısı yaptırdınız mi?ikinci ayda yapiliyormus
Hos buldumMerhaba,hosgeldiniz,siz baya buyutmussunuzdur ikizleri,tecrubelerinizden faydalanıriz insallah.
Kesinlikle yaptirin iciniz rahat olsunBen yaptırmadım henüz ama kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz
Yaptiracam ben ya,çünkü yayginmis riske atmak istemiyorumBen yaptırmadım henüz ama kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz
Nasıl gittikçe rahatliyor mu anneler?Hos buldum
Evet 10 ay bitmek üzere çok şükür
Hayat gittikçe kolaylasiyor mu zorlasiyor mu merak ediyorumHos buldum
Evet 10 ay bitmek üzere çok şükür
Valla bi iyi bi kötü oluyorHayat gittikçe kolaylasiyor mu zorlasiyor mu merak ediyorum
Sen bi yap 120 ne kadarını yiyorlar ne kadarı kalıyor bakarsın ona göre yaparsınSorun olmaz mı canim 120 ye cikarsam
Valla bi iyi bi kötü oluyor
Daha rayına girmedi mesela hâlâ sallamadan uyutamiyorum
Kendi hallerinde oynuyorlardi 2gundur arkamdan ağlıyor lar
Yani saatleri saatlerini tutmuyor diyebilirim
Ama harika seyler de yaşıyorum
Dişleri cikiyo tatli tatli gözüküyor gulerlerken
Anne baba dede mama demeyi ogrenmisler harika duygu
Açıkçası hediye geldiği icin cok araştırma yapmadimaaa tecrubelı bır anahemen faydalanayım
bebek arabası ne önerırsın acaba ? bi karar veremedım yaaa delırcem ıkı model arasındayım hala
Markası ve modeli neydi?Bakayım bende netten.Açıkçası hediye geldiği icin cok araştırma yapmadim
Benimkinden memnunum yalnizca yönünü kendine ceviremiyosun ve yagmurluk yok
Ama cok hafif ve aşırı yer kaplamio benimki
Açıkçası hediye geldiği icin cok araştırma yapmadim
Benimkinden memnunum yalnizca yönünü kendine ceviremiyosun ve yagmurluk yok
Ama cok hafif ve aşırı yer kaplamio benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?