2018 dogum yapmis ikiz anneleri

yok canim bi kere 8de uyutmak icin 6da falan uyutmaya basliyorum ancak 8de derin uykuya geciyorlar bazen 8.30u buluyor. Benimde en az 4 sefer kalkiyorlar emmek icin.
benimde oyle kizim basiyor oglum yigilip kaliyor biz 6aylik olacagiz 9 gun sonra. Biraz erken dogduklari icin cpk sorun etmiyorum insallah sıkınti cikmaz
6 dan 8 e uğraşıyorsun tam uykuları gelmeden yatmış oluyorlar demek. Ben 6 dan bazen 5 den 7.30 ekadar uyutmuyorum oyalıyor um sonra yatırıyorum önec uyuyorlar sonra emzik düştü mızık derken 10 gibi tam dalıyorlar. 8 den 10 a arafa emzik ver arda gidip piş piş gerekiyor.

2019 ikiz annesi olacağım derken 31/12/2018de apar topar sezeryan yapıldı 28 haftalık ikizlerim doğdu. 14 Şubat ta ancak eve gelebildi kuzularım 1,5 ay yoğun bakımda kuvezde kaldılar. Sonuncunuz olarak bende arada sırada uğrar soru sorarım kabul buyurur iseniz. Sağlıcakla kalın.

Kızlar benim ikiz olma ihtimali olabilir mi.. az önce arkadaşım öyle dedi aklımı karıştırdı.

Adetimden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 26 şubatta..

26 Şubat : 112,26
4 Mart : 1974
(yani 6 günde)

Ölçebilirsem yarın da ölçtüreceğim

Kızlar merhaba. Bebeklerine diş dönemi için kehribar kolyesi alıp kullanan var mı? Çevremde çok fayda gördüğünü söyleyenler var. Kararsız kaldım açıkçası. Bebeklerim 4 aylık oldu. Diş zamanları da yaklaşıyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda ?

2019 ikiz annesi olacağım derken 31/12/2018de apar topar sezeryan yapıldı 28 haftalık ikizlerim doğdu. 14 Şubat ta ancak eve gelebildi kuzularım 1,5 ay yoğun bakımda kuvezde kaldılar. Sonuncunuz olarak bende arada sırada uğrar soru sorarım kabul buyurur iseniz. Sağlıcakla kalın.
Merhabalar. Hoşgeldiniz. Bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle hayırla mutlulukla huzurla keyifle büyütün inşallah. Erken Doğum yapmışsınız. Demekki hayırlısı böyleymiş hiç canınızı sıkmayın. İnşallah bebekleriniz hemen toparlar ve olması gerektiği gibi tüm büyüme süreçlerini sağlıklı ve hızlıca atlatırlar. Size demem o ki gördüğüm kadarıyla genelde küçük doğan ve küvöz süreçlerini geçiren çoğu bebek hayata karşı çok güçlü şekilde tutunup daha hızlı toparlanıyor. Yaşamında da çok güçlü karakterlere sahip oluyorlar. Umarım ikizleriniz de öyle olur. Kendi adıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar hoşgeldiniz.

Kızlar merhaba. Bebeklerine diş dönemi için kehribar kolyesi alıp kullanan var mı? Çevremde çok fayda gördüğünü söyleyenler var. Kararsız kaldım açıkçası. Bebeklerim 4 aylık oldu. Diş zamanları da yaklaşıyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda ?
ben de merak ediyorum acaba gercekten ise yariyor mu yoksa sosyal medya tarafindan pompalanan bir sey mi diye bizimkiler 6 aylik ben almadim almayi da dusunmuyorum ama cokta arastirmadim

@mrckrc
@Geleceksin biliyorum
@jeliboni
@Dmrz
@followingsf
@Twinss6380
@Avrenim
cennet35 cennet35
@erva_erva
@ukyo
PembeHelvam PembeHelvam

Bu etıketledıklerım nerdesınız cogunuza baktım aylar once gırenler var.... doguranlar yok oldu birer birer :) @Twinss6380 bi senınle kopmadık galıba
aynen canim dogum yapinca görüşemez olduk bikac arkadaş var instagramdan görüyoruz birbirimizi o kadar buraya girdikçe yazıyorum işte ikizcanlar 14 aylık oldular zaman su gibi akıp geciyo sen nasılsın seninkilerde yaşına girmiş doğum günleri kutlu olsun kuzuların

aynen canim dogum yapinca görüşemez olduk bikac arkadaş var instagramdan görüyoruz birbirimizi o kadar buraya girdikçe yazıyorum işte ikizcanlar 14 aylık oldular zaman su gibi akıp geciyo sen nasılsın seninkilerde yaşına girmiş doğum günleri kutlu olsun kuzuların

Sagol canım benım :KK15: :KK200: Haklısın fırsat olmuyor masallah senınkılerde buyumus. Daha dün gibi hamıleyken yazısmalarımız sankı. Bızımkılerler arasında cok yok galıba benım ıkızler 9subat dogumlu. İnstagramın ney ekleyım senıde. Bende habıre cocuklarla ugrasıyorum babamızı beklıyoruz napalım

Sagol canım benım :KK15::KK200: Haklısın fırsat olmuyor masallah senınkılerde buyumus. Daha dün gibi hamıleyken yazısmalarımız sankı. Bızımkılerler arasında cok yok galıba benım ıkızler 9subat dogumlu. İnstagramın ney ekleyım senıde. Bende habıre cocuklarla ugrasıyorum babamızı beklıyoruz napalım
Benimkilerde 18 ocak doğumlu canim eşin yine görevde mi allah kavuştursun

Hamile iken geçen yıl sizleri takip ediyordum. Çok arada yazdığım oldu. Benim de 22 Mayıs 2018 de ikiz kızlarım dünyaya geldi. Çok şükür küveze girmediler. 36. Haftamdı zaten. Biri 2200 diğeri 2300 kg dı. Hala 10. Ayın içinde olmamıza rağmen çok ta kilomuz yok. Sizlerin nasıl bilemiyorum. Biz 7 kilo civarındayız. Hala emziriyorum. Mama pek sevmiyorlar. Ek gıdalarla aramız iyi aslında ama dedim ya miniğiz biraz. Benimle aynı olan arkadaşlar sizinkiler kaç kilo?

Bebekleri emeklemeye yurumeye baslayan arkadaslar ikisiyle birlikte nasil basediyorsunuz? Bizimkiler yeni yeni donmeye basladilar baya hareketliler iki bebekle zor oluyor mu? Herkes ayaklaninca ikisiyle cok zorlanirsin diyorlar. Disariya tek cikamam da evde nasil bir duzende gidiyor?

Kızlar yardım ihtiyacim var bebeğim 5 aya girdi dolaysıyla ek gıdaya geçiş yapt malesef mamayi da icmiyorlar ne verebilirim yoğurt dışında sız kaç aylıkken bağladiniz vene önerisiniz 5 aylık bebek için

Kızlar yardım ihtiyacim var bebeğim 5 aya girdi dolaysıyla ek gıdaya geçiş yapt malesef mamayi da icmiyorlar ne verebilirim yoğurt dışında sız kaç aylıkken bağladiniz vene önerisiniz 5 aylık bebek için
Selam bende yeni başladım 5.ayda patatesle başladım ben arttıra arttıra devam edicem. Daha doğrusu doktorum söyledi neler vermem nezaman vermem gerektiğini. Mesela yoğurda haftaya meyveye ondan bir sonraki hafta başlayacağım

Valla benimkilerde mamayı içmek istemiyorlar bende şaşırdım 5 aya gırdık artık çorba falan yapıcam heralde yemeklerde sokuyorum ağızlarına yiyorlar. Ben nuz elma armut falan verdim. Yoğurt sevmiyorlar. Tatlı istiyorlar hep. Mama içsinler diye buskıvı atıyorum ne kadar yanlış olsada. Simdi evde buskıvı yapıcam doğal mamaya atmak için.

5 ay erken degil mi? 6 aydan once baslanmamali deniyor. Bizimkiler erken oldugu icin duzeltilmis hesaba gore olmali diye okuyorum hatta.

Back
X