2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

adet tarihinize ne kadar var kizlar
Benim daha adetime cok 24 gün var ama şöyle birşey adetten 2 gün önce ve adetten 1 gün önce ilişki oldu sonra adet 3. Gün sona erdi çok az sürdü normali 5 gün adetin bittiği gün ilişki oldu hala çalışmalara devam

ay hadi allah cabalarimizi bosa cikarmasin:)

dun ve bu sabah 1 damla geldi durdu test yapsam cikarmi
Bence erken gebelik testi al kuzum yap ben de 12 gün olsun yapcam kasıgımda sancılar var değişik böyle gaz sancısı gibi şişlik hissi var ve sürekli çişim geliyor birde çok erken diyorum bir yanda da

Bence erken gebelik testi al kuzum yap ben de 12 gün olsun yapcam kasıgımda sancılar var değişik böyle gaz sancısı gibi şişlik hissi var ve sürekli çişim geliyor birde çok erken diyorum bir yanda da
Bebegim ben cikmaz diye yapmka istemiyorum sonucta yerlesme kanamasi olsa bile cikarmi ki hemen oyle idrarda

allah allah cok ilginc test yaptinmi peki ondan sonra
Kuzum bak adetten 2 gün önce ilişki oldu bir kala da oldu adet 2 gün sürdü bitişi sürekli ilişki oldu kafam karıştı yani 28 29 ilişki 1, 2 ekin adet 3 , 4 ,5 ekim ilişki sence yapim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…