- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.621
Hadi gözünuz aydın başlasın uykusuz geceler :) darısı başımıza inşallah35+2 de dogum yaptim sezaryen. Bebisler 2.300 gr civari dogdular. Kuvoze girmediler. 2 gece kaldik bugun cikariz buyuk ihtimalle. Herkese saglikli dogumlar
Canım Allah analı babalı buyutsun.saglıköa inşallah. Animi oldu doğum. Kendilerini geldı malum yakınız merak ettim35+2 de dogum yaptim sezaryen. Bebisler 2.300 gr civari dogdular. Kuvoze girmediler. 2 gece kaldik bugun cikariz buyuk ihtimalle. Herkese saglikli dogumlar
Sagol darisi basiniza. Planliydi. Biz biraz daha dursunlar istedik. Ama dr umuz yeterli artik alalim dedi. Sukur iyi durumlar su an.Canım Allah analı babalı buyutsun.saglıköa inşallah. Animi oldu doğum. Kendilerini geldı malum yakınız merak ettim
Sagol darisi basinizaHadi gözünuz aydın başlasın uykusuz geceler :) darısı başımıza inşallah
Maşallah kuzulara Dr bilmiş zaten de almış. Sağlıkla büyüsünler sevgiyle.Sagol darisi basiniza. Planliydi. Biz biraz daha dursunlar istedik. Ama dr umuz yeterli artik alalim dedi. Sukur iyi durumlar su an.
Maşallah size rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrularimiza35+2 de dogum yaptim sezaryen. Bebisler 2.300 gr civari dogdular. Kuvoze girmediler. 2 gece kaldik bugun cikariz buyuk ihtimalle. Herkese saglikli dogumlar
Benim 5 yaşında kızım var onun park yatağı vardı ve birde sallanan besigi simdilik onlari kullanmayi planliyoruz biraz daha buyuduklerinde bakacaz artikCanimm bisey sormak istiyorum beşik iki tane mj alacaksınız yoksa bi tane mi
Canım bu park beşikler sağlanmıyor mu kusura bakma bilmediğimden diyorumBenim 5 yaşında kızım var onun park yatağı vardı ve birde sallanan besigi simdilik onlari kullanmayi planliyoruz biraz daha buyuduklerinde bakacaz artik
Canimmm nerelerdesin durumun nasılMaşallah kuzulara Dr bilmiş zaten de almış. Sağlıkla büyüsünler sevgiyle.
Sallanıyor diye satıyorlar ama diğer sallananlar gibi değil daha yavaş en azından benimki öyle hiç onda sallamadım anlayacaginCanım bu park beşikler sağlanmıyor mu kusura bakma bilmediğimden diyorum
Ayyy canimmm rabbim seni yavrularını kurtarsın inşallah aklımda kalmisti sağlansinda az sağlansinSallanıyor diye satıyorlar ama diğer sallananlar gibi değil daha yavaş en azından benimki öyle hiç onda sallamadım anlayacagin
Burdayım canım biraz yoğun geçiyor pek fırsatım olmuyor gırmeye. Sen nasılsınCanimmm nerelerdesin durumun nasıl
Bende iyim canimm bu gün kontrolum vardı biraz kafam karışık bebeklerin arasında 250 g var biri haftasına göre baya önde doktora dedim sorun yok dedi 31 haftada biri 1500 diğeri 1750 bilemedim ben mi abartiyorum yoksa canım sende üniversitesi gidiyom dimj ben ne zaman kontrole geleceğimi sormaya unuttun sen kac haftada bi gidiyonBurdayım canım biraz yoğun geçiyor pek fırsatım olmuyor gırmeye. Sen nasılsın
2 haftada 1 gıdıyorum. Bilmiyorum fark konusunu normal dediyse bakıp demiştir heralde ama bilgim pek yok ama aralarında fark olan bebekler var.Bende iyim canimm bu gün kontrolum vardı biraz kafam karışık bebeklerin arasında 250 g var biri haftasına göre baya önde doktora dedim sorun yok dedi 31 haftada biri 1500 diğeri 1750 bilemedim ben mi abartiyorum yoksa canım sende üniversitesi gidiyom dimj ben ne zaman kontrole geleceğimi sormaya unuttun sen kac haftada bi gidiyon
Canım seninde az kaldı nasıl gidiyor gunu belimi. Bende fazlaca nefes ve çarpıntı sorunu var. Dr endişe ediyor ciğer geliştirici verdi bu yuzden.Sallanıyor diye satıyorlar ama diğer sallananlar gibi değil daha yavaş en azından benimki öyle hiç onda sallamadım anlayacagin
Canimm 34 mu oldun sen doğum pilanli olacak yoksaCanım seninde az kaldı nasıl gidiyor gunu belimi. Bende fazlaca nefes ve çarpıntı sorunu var. Dr endişe ediyor ciğer geliştirici verdi bu yuzden.
Bilmiyorum tam da 34.2 oldum. Dr nefesimi beğenmedi halimi de. Artık haftaya kontrol sonrası belli olur heralde. 36 yı bekler gibi ama kalbime de pek güvenemiyor.Canimm 34 mu oldun sen doğum pilanli olacak yoksa
Benimde nabzim yüksek çıktı maalesef inşallah bende 34 gelirimBilmiyorum tam da 34.2 oldum. Dr nefesimi beğenmedi halimi de. Artık haftaya kontrol sonrası belli olur heralde. 36 yı bekler gibi ama kalbime de pek güvenemiyor.
İnşallah canımBenimde nabzim yüksek çıktı maalesef inşallah bende 34 gelirim