- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.581
İlacin ismi nedir canimBence kullan doktor bilmese olur herkes kullanıyor arastır. Erken dogum önlüyor kasılma önler vb. Hergun kalsiyum magnezyum vitamin kan hapı bende. Arada balık yagı.
Bende zorlanmaya başladım nabız yuksek bende çarpıntı çok o mahvediyor en çok. Şeker testinde fenalaştım yapamadık öle kaldı. Kaç kilo aldın toplamdaevet aramız yakınmış zorlanmaya başladın mı bende şeker yaptı ufaklıklar günde iki kez insilün kullamak zorunda kaldım kilo aldım sandım oysa ödemmiş diyet uygulayınca 3 kilo geri gitti
magnorm 365 mgİlacin ismi nedir canim
Canım gun aşırı mi kulanyon yoksa her gün mumagnorm 365 mg
Hergün 2 sefer 1 er taneCanım gun aşırı mi kulanyon yoksa her gün mu
Çok sağol canimmm yaaHergün 2 sefer 1 er tane
16 kilo aldım 4 5 kilo daha alıcam gibi ilk bebeğimde 12 almıştım ama bunlar daha fazla aldırdı sen ne durumdasınBende zorlanmaya başladım nabız yuksek bende çarpıntı çok o mahvediyor en çok. Şeker testinde fenalaştım yapamadık öle kaldı. Kaç kilo aldın toplamda
10 kilo dayım bende oğlumda 21 kilo aldım. Bu sefer basta biraz ilk 3ay dikkat ettim ama 10 yani yinede16 kilo aldım 4 5 kilo daha alıcam gibi ilk bebeğimde 12 almıştım ama bunlar daha fazla aldırdı sen ne durumdasın
EsilaMagnorm bende kullanıyorum bacak kamplarına çok iyi geliyor. Ben hala isim bulamadım kızlar iki kızımız olacak bana fikir verin lütfen
Doğa ada. Asel ahsen. Beren berra. Dilay ayca. Aklımızda olanlar ama tam olarak içimize sinmedi. Sizin cinsiyetler ne isimler belli miEsila
Mira
Doğa
Tuna
Asel
Aklıma şu an gelenler
Iki kiz bizim de:) ipek ve idil dusunuyorumDoğa ada. Asel ahsen. Beren berra. Dilay ayca. Aklımızda olanlar ama tam olarak içimize sinmedi. Sizin cinsiyetler ne isimler belli mi
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin. 6. Hafta keseleri gollrmeye gittik. 8. Hafta kalp atislari duyduk. 14.gun 1455 di.beta hcg sonradan olcturmedik.Kızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.
Benim 2 erkek bide oğlum varDoğa ada. Asel ahsen. Beren berra. Dilay ayca. Aklımızda olanlar ama tam olarak içimize sinmedi. Sizin cinsiyetler ne isimler belli mi
Modern isim yorumları alabilirim. Kararsız kaldık bizBenim 2 erkek bide oğlum var
Canimmm az sabret ben 5 haftada gördüm inşallah ikizdir benim ilk kan sonucum 600 her halde 4 haftalarda baya olmuşturKızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.
Korkular nasıl azaldı mı birazBenim de kız erkek olacak erim ve erva koymayı dusunuyoruz