2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Aman kızlar ciğer iğnelerinizi yaptığım 1 doz yaptılar bana doğum yapacağım gün bebeklerimnefes alamıyorlardı 37 ye kadar yapiyolarmis ben 36 +4 doğum yaptim

Canım seninde az kaldı nasıl gidiyor gunu belimi. Bende fazlaca nefes ve çarpıntı sorunu var. Dr endişe ediyor ciğer geliştirici verdi bu yuzden.
Bugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza

Bugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kavuş tez zamanda inşallah. Ciğer geliştirici yapılmadı dımı sana. Şimdi nasıllar iyiler inşallah.

Bana her an her şeye hazırlıklı ol dediler canım sakın kendini üzme sütün ile her şey düzelecek sen moralini yüksek tut Benim de aynı idrar enfeksiyonun çocuklara geçmiş ve solunumları hortumla oluyordu

Bana her an her şeye hazırlıklı ol dediler canım sakın kendini üzme sütün ile her şey düzelecek sen moralini yüksek tut Benim de aynı idrar enfeksiyonun çocuklara geçmiş ve solunumları hortumla oluyordu
Banada gun verdiler 6 Kasım kalbimden dolayı 35.6 da alacaklar. Bakalım allahım yardımcımız olsun.

Merhaba benim kızlarından 27 gün kuvozde kaldılar güçlü ol sabret ağlama onların yanında inan bana hatırladıklarım yüzünde bir tebessüm olacak dua et Allah a sığın internete pek bakma inşallah rabbim en kısa zaman sağlıcakla kızlarına kavuşmayı nasip eder:KK200:

X