- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 44
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.661
Yaptı evet erken alacağı için yaptıYa canimm seninde az kaldı yaptım ciğer geliştiriciyi sana
Hiç stres yapma maşallah haftaları iyi kilolarida iyi olsa kuvezde kalmazlar Allah emeklerinin karşılığını versinYaptı evet erken alacağı için yaptı
İnşallah canım temennim o cümlemizin inşallahHiç stres yapma maşallah haftaları iyi kilolarida iyi olsa kuvezde kalmazlar Allah emeklerinin karşılığını versin
Yazmisimdir belki. Benimkiler 35+2 de dogdular. 2.380 ve 2.240 gr lardi. Kuvoze girmediler. 2 gece kaldik hastanede. Biz kilolar dusuk oldugu icin girecek diye bekledik. Ciltleri bile daha kirmizi yavrularin. Ama gunden gune buyuyorlar. Saglikla gelsin yavrularin insallahİnşallah canım temennim o cümlemizin inşallah
Canım bence normal daha iyi yan yana arkalı alan bi arkadasim memnun olmadığını söyledi bende kış geliyor diye almadim zaten pek ilk 3 ay evden çıkartmak istemiyorum Allah izin verirse il ilk baharda alacamMerhaba arkadaşlar ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez, arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Yan yana olan mı daha iyi canm?Bahar biraz gec olur bizim için.Çünkü en azından sağlık ocağına falan arabalariyla götürürüm.Canım bence normal daha iyi yan yana arkalı alan bi arkadasim memnun olmadığını söyledi bende kış geliyor diye almadim zaten pek ilk 3 ay evden çıkartmak istemiyorum Allah izin verirse il ilk baharda alacam
Ay inşallah bizim de kuvez sız olur. Stresteyim ister istemez. Maşallah seninkilerede allahım hepsini korusun.Yazmisimdir belki. Benimkiler 35+2 de dogdular. 2.380 ve 2.240 gr lardi. Kuvoze girmediler. 2 gece kaldik hastanede. Biz kilolar dusuk oldugu icin girecek diye bekledik. Ciltleri bile daha kirmizi yavrularin. Ama gunden gune buyuyorlar. Saglikla gelsin yavrularin insallah
Bende merak ettim söyledim hangisi daha iyi oda kesinlikle yan yana olanı tavsiye etti istersen yine doğum yapmış ikiz annelerede sor istersenYan yana olan mı daha iyi canm?Bahar biraz gec olur bizim için.Çünkü en azından sağlık ocağına falan arabalariyla götürürüm.
Sağol canım çok teşekkür ederim.İnşallah doğru kararı veririz artık. Araba alan diğer arkadaşlar da inşallah görür yanıtlar. Çünkü bir an önce almamız lazım. Bu aralar çok gerekecek.Bende merak ettim söyledim hangisi daha iyi oda kesinlikle yan yana olanı tavsiye etti istersen yine doğum yapmış ikiz annelerede sor istersen
Canimmm durumun nasılİnşallah canım temennim o cümlemizin inşallah
Yarın buyuk gun ama grip oldum uykusuzluktan pert yatıyorum şansına sen nasılsınC
Canimmm durumun nasıl
Bende iyim canım az kaldı 33 bitirmeye 34 bitirsem rahat olacamYarın buyuk gun ama grip oldum uykusuzluktan pert yatıyorum şansına sen nasılsın
Sen böyle yaparsan olmaz ki akışına bırak rabbim isterse herşey mümkünkızlar bende 8 haftalık ikizlere hamileyim . ancak kontrole gittiğimizde bir kese diğerinden bariz küçüktü. dr kaybedebiliriz dedi. var mı içinizde kesenin biri çok küçükken sonradan gelişen ? daha randevuma 3 hafta var sabırsızlanıyorum acaba nasıl olacak büyüyecek mi diye ? büyür mü siz neler yaşadınız ?
Canım bebekler nasıl ıyılermıSen böyle yaparsan olmaz ki akışına bırak rabbim isterse herşey mümkün
Çok sükur canım yarın kızımı emzirmeye gidecem:) oğlumun daha tutmuyor emzik inşallah 4 5 güne onuda emziririmCanım bebekler nasıl ıyılermı
Solunumları nasılÇok sükur canım yarın kızımı emzirmeye gidecem:) oğlumun daha tutmuyor emzik inşallah 4 5 güne onuda emziririm
Merhaba arkadaşlar ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez, arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Biz de prego İbiza aldık, internetten. Tavsiye ediyorum ben dePrego ibiza aldık biz. Daha kullanmadık ama güzel. Nette satışı bolca var ama letgo ya da tutumluanneden de temin edebilirsin. En çok kullanılan marka-model o sanırım. Hem çok pratik...