- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.641
Hımmm anladım. Bu belli olmuyor bebeklerde dimi bak 36 da gerek olmuş sağol canım.Aman kızlar ciğer iğnelerinizi yaptığım 1 doz yaptılar bana doğum yapacağım gün bebeklerimnefes alamıyorlardı 37 ye kadar yapiyolarmis ben 36 +4 doğum yaptim
Canım doğum yaptın mıSallanıyor diye satıyorlar ama diğer sallananlar gibi değil daha yavaş en azından benimki öyle hiç onda sallamadım anlayacagin
Canım peki kuvezde kaldılar mj hiçAman kızlar ciğer iğnelerinizi yaptığım 1 doz yaptılar bana doğum yapacağım gün bebeklerimnefes alamıyorlardı 37 ye kadar yapiyolarmis ben 36 +4 doğum yaptim
Persembe doğum yaptım canım sali yogun bakim kuvozunden ciktilar 1 gunde yenidogan kuvozunde kaldılar 1gunde anne bebek uyum odasında kaldık perşembe ciktikCanım peki kuvezde kaldılar mj hiç
Aynen canım ilk dozu yapmasalar belki daha kötü olacaklardıHımmm anladım. Bu belli olmuyor bebeklerde dimi bak 36 da gerek olmuş sağol canım.
Bugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimizaCanım seninde az kaldı nasıl gidiyor gunu belimi. Bende fazlaca nefes ve çarpıntı sorunu var. Dr endişe ediyor ciğer geliştirici verdi bu yuzden.
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kavuş tez zamanda inşallah. Ciğer geliştirici yapılmadı dımı sana. Şimdi nasıllar iyiler inşallah.Bugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza
Canım tebrik ederim rabbim annali babalı büyütsün inşallahBugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza
Bana her an her şeye hazırlıklı ol dediler canım sakın kendini üzme sütün ile her şey düzelecek sen moralini yüksek tut Benim de aynı idrar enfeksiyonun çocuklara geçmiş ve solunumları hortumla oluyorduBugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza
Banada gun verdiler 6 Kasım kalbimden dolayı 35.6 da alacaklar. Bakalım allahım yardımcımız olsun.Bana her an her şeye hazırlıklı ol dediler canım sakın kendini üzme sütün ile her şey düzelecek sen moralini yüksek tut Benim de aynı idrar enfeksiyonun çocuklara geçmiş ve solunumları hortumla oluyordu
Amin canım sen sütünün gelmesine bak anne sütü kuvozde cok onemliBanada gun verdiler 6 Kasım kalbimden dolayı 35.6 da alacaklar. Bakalım allahım yardımcımız olsun.
İnşallah kuvez siz atlatırız ama sagma makinem stil tea hazırlıgımı yaptım. Sut için bakalımAmin canım sen sütünün gelmesine bak anne sütü kuvozde cok onemli
Merhaba benim kızlarından 27 gün kuvozde kaldılar güçlü ol sabret ağlama onların yanında inan bana hatırladıklarım yüzünde bir tebessüm olacak dua et Allah a sığın internete pek bakma inşallah rabbim en kısa zaman sağlıcakla kızlarına kavuşmayı nasip ederBugün doğum yaptim sezeryan iyi geçti çok şükür ama bebeklerin kuvezdeler önce bi takip için almışlardı sonra solunumları hızlandı dua edin sağlıcakla kavuşalım kizlarimiza
Inşallah canım milk teada ise yaradı bendeİnşallah kuvez siz atlatırız ama sagma makinem stil tea hazırlıgımı yaptım. Sut için bakalım
Ya onuda alıcam aklımda. Sağol canım.Inşallah canım milk teada ise yaradı bende
Icmeyede başla canım 3 4 gun öncedenYa onuda alıcam aklımda. Sağol canım.
Ya oyle oluyor mu bilmiyordum onu tamam canım sagolIcmeyede başla canım 3 4 gun önceden
Ya canimm seninde az kaldı yaptım ciğer geliştiriciyi sanaYa oyle oluyor mu bilmiyordum onu tamam canım sagol
Burdan bi arkadaş demiş ti benimki planlı olmadi ben icemedimYa oyle oluyor mu bilmiyordum onu tamam canım sagol