- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
- Konu Sahibi marbling817
- #12.601
Bu haftada bitse bitecek :) sende durun nasıl kız doğum çantasını ne zaman hazirlayim kendim için diyorum ne koyayim fikrin var miKorkular nasıl azaldı mı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftada bitse bitecek :) sende durun nasıl kız doğum çantasını ne zaman hazirlayim kendim için diyorum ne koyayim fikrin var miKorkular nasıl azaldı mı biraz
Daha bende tam hazırlamadım kenarda duruyorlar kıyafetler fırsat olmadı benim 1 oğlum daha var 1.sınıf bu hafta ayarlarım sanırımBu haftada bitse bitecek :) sende durun nasıl kız doğum çantasını ne zaman hazirlayim kendim için diyorum ne koyayim fikrin var mi
Canım ben bilmiyorum ailem de başka şehirde ne konuk ne konuk bulmaz hiç fikrim yok bana özel den yazarmsinDaha bende tam hazırlamadım kenarda duruyorlar kıyafetler fırsat olmadı benim 1 oğlum daha var 1.sınıf bu hafta ayarlarım sanırım
Nefesini gobuslu karılarCanım ben bilmiyorum ailem de başka şehirde ne konuk ne konuk bulmaz hiç fikrim yok bana özel den yazarmsin
Burdayız canım benim oğlum var onu lada ilgileniyorum malumNeredesiniz kızlar
Kaçınci haftaya girdin canimBurdayız canım benim oğlum var onu lada ilgileniyorum malum
Tam 33 bugun bakalım sen nasılsınKaçınci haftaya girdin canim
Benim ikizler 7 aylık oldu çok şükür nasılsınız kızlar
Bende iyim canimm 30 lardayim işte karında sertlik oluyor ara siraTam 33 bugun bakalım sen nasılsın
Maşallah gebe misin yoksa doğum mu yaptın :)Benim ikizler 7 aylık oldu çok şükür nasılsınız kızlar
Aaa hadi inşallah rabbim kucağına vermeyi nasip etsin kaçıncı haftaya denk geliyor doğumun bide özelde mi yapacan30 ekim sezeryan tarihim insallah bi aksilik olmazsa kızlar 30lara gelebilecek miyiz derken doğum tarihimiz bile belli oldu darısı size insallah.
Canım 30 ekimde sağlıkla al yavrularını kucağına inşallah. Hayırla uğurla gelsinler.30 ekim sezeryan tarihim insallah bi aksilik olmazsa kızlar 30lara gelebilecek miyiz derken doğum tarihimiz bile belli oldu darısı size insallah.
Amin insallah hepimizinki sağlıkla sıhhatle gelsinler insallahCanım 30 ekimde sağlıkla al yavrularını kucağına inşallah. Hayırla uğurla gelsinler.
Özel de olacak insallah 37+1 olacağım. Rabbim sizede 37 38 leri görmeyi yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallahAaa hadi inşallah rabbim kucağına vermeyi nasip etsin kaçıncı haftaya denk geliyor doğumun bide özelde mi yapacan
İnşallah aminnnÖzel de olacak insallah 37+1 olacağım. Rabbim sizede 37 38 leri görmeyi yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah