2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba, Ben şu anda 16+4 üm. 1 kız ve 1 erkek. Kız 122 gr (15+4 ) veriyor, erkek 181 gr(17+1) veriyor. Aralarında gram olarak 30% fark var. böyle bir şey yaşayan oldu mu bu haftalarda? bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler

Merhaba, Ben şu anda 16+4 üm. 1 kız ve 1 erkek. Kız 122 gr (15+4 ) veriyor, erkek 181 gr(17+1) veriyor. Aralarında gram olarak 30% fark var. böyle bir şey yaşayan oldu mu bu haftalarda? bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
canım bende 10+5 im. benimde bebeklerim arasında 1 cm boy farkı var biri 3 cm diğeri 4 cm . benimde bu aklıma takılıyor. aynı olmak zorundaymış gibi söyleniyor.

kızlar bende 8 haftalık ikizlere hamileyim . ancak kontrole gittiğimizde bir kese diğerinden bariz küçüktü. dr kaybedebiliriz dedi. var mı içinizde kesenin biri çok küçükken sonradan gelişen ? daha randevuma 3 hafta var sabırsızlanıyorum acaba nasıl olacak büyüyecek mi diye ? büyür mü siz neler yaşadınız ?
Benimde küçüktü doktor Yaşamaz tek gebelik gibi düşün dedi ama hep inandım dua ettim yaşadı ama gebeligin sonuna kadar küçük gitti doğdu çok küçük diğerine göre kuvezde kaldi yasamaz dediler yasadu hep dua ettim fetih suresini oku savasi kazwnsin minigin şimdi 4 aylik oldu benim meleklerim

B
Merhaba arkadaşlar ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez, arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Biz maxi cosi dana för two aldık çok rahat pusetlerini takınca daha iyi oluyor

Benimde küçüktü doktor Yaşamaz tek gebelik gibi düşün dedi ama hep inandım dua ettim yaşadı ama gebeligin sonuna kadar küçük gitti doğdu çok küçük diğerine göre kuvezde kaldi yasamaz dediler yasadu hep dua ettim fetih suresini oku savasi kazwnsin minigin şimdi 4 aylik oldu benim meleklerim

Canım Allah bağışlasın çok sevindim senin adına . Benimde 11. hafta bu hafta . gecen gün kontrole gittik bebekler arasında boy farkı var yaklasık 1 cm 1,5 cm civarı. doktor bir anormallik olabilir küçük olması normal değilmiş. Seninkilerin boyuda ilk haftalarda böyle çok farklımıydı ?

Canım Allah bağışlasın çok sevindim senin adına . Benimde 11. hafta bu hafta . gecen gün kontrole gittik bebekler arasında boy farkı var yaklasık 1 cm 1,5 cm civarı. doktor bir anormallik olabilir küçük olması normal değilmiş. Seninkilerin boyuda ilk haftalarda böyle çok farklımıydı ?
Canim benim hala boyları kiloları küçük söyle söyleyim biri 50 cm ken diğeri 45 m di biri 6 kilo ken diğeri 7.5 kiloydu hamileyken de birbiri arasında 2 haftalık fark vardı biri haftasinda diğeri 2 hafta büyüktü sonra büyük olan haftasına geriledi küçük olan da 2 hafta geriden geldi bu arada Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bol bol muz kabak çekirdeği kaju ye bebisler kilo alır

Allah razi olsun canım

Merhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
Allah bağışlasın canım şuan son durumları ne inşallah herşey yolundadır..rahim ağzı kısalığı için ne yaptınız acaba hiç kalkmadan mı yattınız yoksa yemek yapmak için filan kalktnz mı bide progestan fitil şu hap olan 200 mg hap olanlarımı kullandınz

1600-2000 doğduk biz canım
2 kilo doğan iki gün oksijen desteği aldı,3hafta kilosunu tamamlamak için kuvozde kaldı 3 kiloya gelince çıktı
1600 doğan beslenmeyi kabul etmedi damardan beslediler,hastane enfeksiyonu kaptı 11 gün izole odasında kaldı:KK43:. 1 ay 1 gün sonra 2 kilo 300 Gr olunca çıktı kuvozden
6 ay boyunca küçük olan evde de zorladı beni mama yemedi damla damla emdi,kilo alımı çok azdı.sonra yavaş yavaş toparladı şükür

Doğduklarından sonra aralarındaki kilo farkı 2 ye kadar çıktı ama şimdi 1 yaşındalar ve kilo farkı 1 e indi

Kilo almak dışında başka sorunumuz olmadı şükür
Hatta minik farem daha eğlenceli daha atak ikizine göre

Hamileyken aralarında 3 hafta olması doktor açısından sorun değildi.ama son hafta beslenmesi kesilmiş ve beni ve ikizini zehirlemeye başlamış bu yüzden aldılar hemen acil

Senin asıl maceran doğumdan sonra başlayacak,o yüzden bol bol dinlen güç toparla
İnşallah küvoze girmezler ama girerlerse en çok senin iyi olman lazım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisinide
Merhaba mesajinizi okuduktan sonra sormak istedim
Bebeklerinizin arasinda boy afrki var mi?

X