2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ilk defa duydum şaşırdım vallahi

MaşaAllah iyi dayanmissin
Öyle olabilir ama benim büyük kizima suan meme versem yine alir emer inan hic birakma niyeti yoktu. Bakalim bu miniğim nasıl olacak oda cok düskün memeye ama yemesi ablasindan daha iyi MaşaAllah
benim büyük artık istemiyor şundan 6ay öncesine kadar istiyordu uzaklıktaki iştah bizde yok inan yemeği yiyor bitince birde meme için agliyor

Götürdüm canım, ozaman virüs olayı yoktu daha.Aslında keşke hiç götürmeseydim, hem hiç bir işlem yapmadı hemde önerdiği jel daha beter etti.parmak fırça aldık o güzel temizlenince biraz yavaşlar belki çürümesi.Geçmiş olsun size, sizde benim gibi takıyomusunuz acaba ben çok üzülüyorumda

Tabi ki ben de çok üzülüyorum neden beyaz dişleri olacakken çürük olsun ki hem de tam üst dişler Co kkasam takıyorum dökulene kadar ne olacak diye dolgu yaptıran bile varmış sanırım

Tabi ki ben de çok üzülüyorum neden beyaz dişleri olacakken çürük olsun ki hem de tam üst dişler Co kkasam takıyorum dökulene kadar ne olacak diye dolgu yaptıran bile varmış sanırım
Dolgu yapılır diye gittim zaten, geç kalmış olmak istemedim ama Dr küçük 3 yaşından önce müdahale edemem dedi.Afedersiniz pipiyi keserken anesteziyi vuruveriyonuz 3 yaşa kadar dişmi kalır Birde verdiği diş jeli daha hızlı çürümesine sebep oldu.Birde eczanelerden bulamadık netten sipariş ettik.illa anestezi versin demiyorum ama işe yarar bişey yapsaydı.Birde her Dr yapmıyomuş cucuk diş dru ayrıymış onuda öğrenmiş oldum Burda bize yarım saat uzaklıkta bir tane Dr bulabildik seçenekte yoktu inşallah siz bizden şanslı olursunuz

Bakalım arastiracagim ben de inşallah isimizi görürler hayırlısiyla

merhaba canim ben gdcen a
kızlar bebeğini memeden kesenler nasıl yaptılar ben de artık bıraktırmak istiyorum ama gece hala çok sık uyanıp meme istiyo
merhaba canim ben gecen ay kestim,once gunduzleri biraktirdim gece emmeye devam etti yaklasik 2 hafta sonrada geceyide kestim.azaltarak kademeli kesmek bence daha kolay.

A.selam Biz ele avuca sığmaz olduk Çok haylazız coookkhergün birazdaha büyüyoruz,iyiyiz,sizde iyisinizdir inşallah
Ayy bizde bizde kizim hic oturmuyor surekli ayakta yorulmuo mu anlamiyorum oyun oynuoz oturarak ise 3 dk enfzla oda sonra gene ayaga kalkio kosturup koltuk sandalye masa tepelerinde sukur iyiyiz ama :)))

Ayy bizde bizde kizim hic oturmuyor surekli ayakta yorulmuo mu anlamiyorum oyun oynuoz oturarak ise 3 dk enfzla oda sonra gene ayaga kalkio kosturup koltuk sandalye masa tepelerinde sukur iyiyiz ama :)))
Bizimkide hiç oturmuyor aynen seninki gibi anca 3 dakika,5 dakika dicektim mecazi olarak bile fazla buldum bütün enerjisini harcıyor,o yüzden zayıf, ama iyi çok şükür.

Bizimkide hiç oturmuyor aynen seninki gibi anca 3 dakika,5 dakika dicektim mecazi olarak bile fazla buldum bütün enerjisini harcıyor,o yüzden zayıf, ama iyi çok şükür.
Bnmkinin kilosu boyu bana iyi gelio ama bilemiyorum tabi enerjisi bitio mu bari bizimkinin asla bitmiyor yorulmak nedir bilmiyor

Bnmkinin kilosu boyu bana iyi gelio ama bilemiyorum tabi enerjisi bitio mu bari bizimkinin asla bitmiyor yorulmak nedir bilmiyor
Bitio galiba uyku moduna geçiyor,gündüz iki kez uyuyo, gecede uykusu uzun, yorulduğu için diye düşünüyorum Kilosu az değil bana görede ama takılı kaldı yerinde sayıyor

Bitio galiba uyku moduna geçiyor,gündüz iki kez uyuyo, gecede uykusu uzun, yorulduğu için diye düşünüyorum Kilosu az değil bana görede ama takılı kaldı yerinde sayıyor
selam kizlar, benim kizda aylardir kilosu ayni yurumeye basladiklarindan sanirim kilo almıyorlar.

Selam kızlar bebisler büyüdü grup sustu. Herkesin bebisi iyidir inşallah. Benim kızım da hareketli ve başına buyruk bu dönem. Bacagimdan çekiştirip anne gel diye bana istediğini yaptırma çabalarında.merak ettiğim bir şey var. Benim kızım kendi kendine yemek yemiyor. Yani hani kritik bir dönem var ya o dönem ben onu engelledim çok erken diye şuan kendi kendine yemiyor en fazla kaşığın neredeyse tamamını yere döküp kalanına bir dil atıyor. Bu konuya egilmeli miyim? Bir de 18.aya girecekler biliyorum erken ama tuvalet eğitimine erken başlamayı düşünen var mı?

Bizimkide kendi kendine yemiyor daha, ama bizimle sofrada olur çatal kaşıklarımıza saldırır, kendi kendine yemeye çok meraklı.Ama daha yüzde seksen benden besleniyor sütten kesince kendi kendine yemeyede alışır Tuvalet eğitimi için temmuzda bi atak yapcaz öğrenirse ne âlâ öğrenemezse seneye kalır.Bezinden biran önce kurtulmasını çok istiyorum ama istemekle olmuyo her zaman

Aynen ben de öyle düşünüyorum şu ara bir deneyip olmazsa ileri bir zamana erteleriz. Bazen söylüyor kaka geldi diyor ama tuvalete götürünce yapmıyor bakıyorum birazdan bezine yapmış ben de pek üstüne düşmedim öyle öğretme gibi bir çabam yok ama denemek istiyorum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…