2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim de 5,5 aylıktan sonra mahvoldu uykular saat bası emmek istıyor uyanıyor benimle yatarak uyumak istıyor meme agzında vermedim mi çığlıj çığlığa ağlıyor uykuda dişe yoruyorum ben cıkmak üzere iki aydır cıkamadı ya

Kızlar bebeklerinize gece öğünü veriyor musunuz? 6. Aydan sonra kesin diyor doktorlar. Ama sanki acıkıyor gibi. Gece yatmadan kaşık mamasi ya da muhallebi denedim hiç birini yemiyor malesef sizler nasıl yapıyorsunuz?

ben vitmanin muhallebisini yediriyorum gece yatmadannonce. 3.4 saat uyanmıyor sonra saat basinuyaniyor emmek icin acikiyor.muhtemelen bırakamaz daha bizmkisi

ben vitmanin muhallebisini yediriyorum gece yatmadannonce. 3.4 saat uyanmıyor sonra saat basinuyaniyor emmek icin acikiyor.muhtemelen bırakamaz daha bizmkisi
Bizimki de o şekilde ağlayarak meme istemeye alıştı dişten sıkıntı cekiyor gaz giriyor birsey oluyor acıkıp ağlamadığına eminim alışkanlık oldu

aslında uzun uzadiya bizimkiside emmiyor gece ağladığında alıyorum iki çekip tekrar dalıyor uykuya maksimum 3..5 dakika emiyordur

Ek gidadan sonra hepten uzaklaştı zaten uykuda emen bir bebekti. Gece iyi emerdi şimdi emmek de istemiyor niye kalkıyor anlamiyorum emmeyince de acaba acıkıyor mu diyorum süt de gitti emmedigi icin bir iki damla geliyordur anca.

akşam 7-7:30 arası uyuyor. uyurken mamasını yediriyorum. sonra gece 12'de kendi uyanmıyor ama ben tekrar mama veriyorum. bir daha uyanmıyor ve yemiyor. sabah 6:30'da yediriyorum tekrar uyuyor 7:30-8 arası uyanıyor. uyanınca kahvaltı yapıyor.

bizimkinin uyku duzeni cok bozuldu.gece cok sık uyaniyo emmeden de uyumuyo.sicaklardan ya da diştendir diyorum ama cok zorlaniyorum.onceden besigine koyup yaninda pış pış diyince bile uyuyodu simdi surekli hareket halinde besiginde

İsofixli olanı mı kullanıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…