2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayır isofixsiz bizimki
Aslında isofix olmaması daha avantajlı geliyor kullanım açısından kendi aracımdan eşiminkine kolayca aktarabilmek için ama hep isofixli olanlar övülüyor ya siz herhangi bi sıkıntı yaşadınız mı isofix olmamasından dolayı? Bugün olsa isofixli alırdım dediniz mi hiç mesela?

Yildizcim sen böyle anlatınca senin bebegin çok uslu akıllı hic aglamayan bir bebek olarak gözümün onunde canlanıyor masallah diyelim Serra'ya

Kızlar benim kız su içmeyi bi türlü beceremiyor aventin şu mor olan alıştırma bardağını aldım hiç beğenmedim kesigi çok fazla çektiğinde çocuk boğazına kaçıyor direk.farklı basit birkaç alıştırma bardağı ve biberonlarda var ama hiç birinden memnun değilim hepsiyle boğazına kaçırıyor suyu haliyle şu içmek istemiyor.ben kaşık kaşık veriyorum oyle içiyor.yemekleri yerken filan bir sıkıntı yaşamıyoruz ama şu içerken sıkıntı oluyor bana önerebileceğiniz akışı yavaş alıştırma bardağı var mi?

O dediğiniz aventin mor suluğu bende de var. Bizimki de Bi türlü su içemiyor ondan. Bende kaşıkla veriyorum.

O dediğiniz aventin mor suluğu bende de var. Bizimki de Bi türlü su içemiyor ondan. Bende kaşıkla veriyorum.
evet canım ya hiç memnun kalmadım yani ucuz sıradan birseyde değil ama benim kız beceremiyor onla içmeyi.bana gore kesiği çok çok büyük. yavaş akis guzel birşey bulursan banada deyiver cnm.

evet canım ya hiç memnun kalmadım yani ucuz sıradan birseyde değil ama benim kız beceremiyor onla içmeyi.bana gore kesiği çok çok büyük. yavaş akis guzel birşey bulursan banada deyiver cnm.
Bende bakınıyorum aynen. Şimdi burdan biri yazarsa iyi olur Valla tavsiye üzerine almak:)

Ben de başta aynısını aldım çiğnedi, ağzının kenarlarindan sızdı gitti su. Hiç içemedi. Sonra bebedor pipetli bardak aldım. Başta ısırdı filan beceremedi kullanmayi ama sonra oynarken su gelince anladı nasıl kullanacağını şimdi çok güzel içiyor onunla. Oyun gibi geliyor galiba. Ayran, kefir filan da onunla veriyorum. Çok güzel düşünülmüş bı şey. Pipetin ucunda ağırlık var çocuk ters bile cevirse yine icebiliyor. Sızdırma da yapmıyor. Fotoğrafını ekledim. Bi de normal bardakla da iyi oluyor. Ben içerken ona da veriyorum bir iki yudum içiyor.

Eklentiler

• 9808617635890.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 33
Hiç bir sorun yaşamadık. Zaten isofixsiz haliyle de adac güvenlik testlerini geçmiş bir ürün. Gayet sıkı ve sabit duruyor. Bir çok yerinde güvenlik bağlantısı var.

Yildizcim sen böyle anlatınca senin bebegin çok uslu akıllı hic aglamayan bir bebek olarak gözümün onunde canlanıyor masallah diyelim Serra'ya
Canm maşallah pek zor bir bebek değil serra. Acıkınca ve uykusu gelince biraz mızırdanır sadece. Onun dışında ağlamaz. Ağlamayı bilmiyor sanırım

Bütün alıştırma bardaklarını denedim hiç biriyle içmiyor. Biberonla veriyorum baya içiyor.

Bende bakınıyorum aynen. Şimdi burdan biri yazarsa iyi olur Valla tavsiye üzerine almak:)

Bu mini biberonlarla denediniz mi? Biz bununla başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…