• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk alt dişler çıkıyoya normalde onlar fazla belli etmiyo kendini üstler çok fena, hem kızarıyor hemde çok huzursuz ediyor acıyodur tabi😊ama sizin dişlerde çıkmak üzeredir 😍 Çok teşekkürler bu arada😊
ya inslh cıkıyordur son bir haftadir iyice geceleri mizirdaniyor her gece belki 5 defa kalkiyor alt onlerde hic sisiklik falan yok yan azi şiş hatta babasi sabah galiba disi cikiyor dedi 😊

Sinek demişken meyve sineklerinden yıldık bizde, ortalikta meyve yemek artığı da bırakmıyoruz nasil kurtulacaz bilmem.
ya bizim de oyle tezgahda kucuk bi kirinti kalsa ince sinek doluyor hele cop kutusu cop atmak icin kapagini aralamayayim hurra disari hucum ediyorlar ben ik defa almanyada karsilastim boyle biseyle 😒

Kizlar gunes kremi ne kullanıyorsunuz kac faktor?
Eczanede fiyatlar ucuk. Internwtte de son kullanma tarihini bilmiyorym. Nerden nasil alsam oneriniz var mi

kızlar merhaba epeydir yazmıyorum benim kız 6 ay 26 gunluk oldu dişimiz yok henüz.desteksiz oturuyoruz ama yuvarlanma hareketi yok.cani isterse sirt ustnden yuzustune donuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor ve yüz üstü pozisyonu hic sevmiyor.sizce endişelenmelimiyim tembel mi gucsz mu anlayamadim.varmi dönmeyen hala

kızlar merhaba epeydir yazmıyorum benim kız 6 ay 26 gunluk oldu dişimiz yok henüz.desteksiz oturuyoruz ama yuvarlanma hareketi yok.cani isterse sirt ustnden yuzustune donuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor ve yüz üstü pozisyonu hic sevmiyor.sizce endişelenmelimiyim tembel mi gucsz mu anlayamadim.varmi dönmeyen hala
Canm dönmek demek zaten sırtüstünden yüzüstüne dönmek demek. yüzüstünden sırtüstüne daha sonra da dönebilir. bence endişelenecek birşey yok. yüzüstünden geriye serra da dönemiyor ve sevmediği için mızıklıyor biz gidip geri çeviriyoruz sırtüstüne.

Endiselenme döner yakında. Kızımda yuz üstü durmayi sevmiyordu ama sirt ustunden yuz üstü dönmüyordu. Yuz ustu koydugumuz an hemen sirt ustu dönüyordu. 6 aydan sonra yuz ustu dönmeye başladı hatta abartiyor bu ara uykuda dönüyor besigin kenarına denk geliyor aglayip uyaniyor. Ogrendigi her yeni şey bize uykusuzluk olarak geri dönüyor sanırım. :işsiz:

Uykulari düzensiz olan var mi hala? bizim uykularımız gittikce daha kötü bir hal almaya başladı uykuya dalmakta cok zorlanıyor sık sık uyaniyor kesintisiz 2 saat bile uyumuyor gece de dahil. 6. Aydan sonra herkes rahatlarken biz uyku konusunda daha kötüye gidiyoruz. Ek gidaya gectigimiz icin gazi mi oluyor dişi yok henüz ondan mi bilemiyorum uyanikken sıkıntısi yok gayet neşeli ama uyurken cok rahatsız. Uykuyu duzene çeken var mi? Gece gündüz uykularını düzene sokabilir miyim? Hep bir rutin yapmaya calisiyoruz ama olmuyor bir türlü.

Endiselenme döner yakında. Kızımda yuz üstü durmayi sevmiyordu ama sirt ustunden yuz üstü dönmüyordu. Yuz ustu koydugumuz an hemen sirt ustu dönüyordu. 6 aydan sonra yuz ustu dönmeye başladı hatta abartiyor bu ara uykuda dönüyor besigin kenarına denk geliyor aglayip uyaniyor. Ogrendigi her yeni şey bize uykusuzluk olarak geri dönüyor sanırım. :işsiz:

Uykulari düzensiz olan var mi hala? bizim uykularımız gittikce daha kötü bir hal almaya başladı uykuya dalmakta cok zorlanıyor sık sık uyaniyor kesintisiz 2 saat bile uyumuyor gece de dahil. 6. Aydan sonra herkes rahatlarken biz uyku konusunda daha kötüye gidiyoruz. Ek gidaya gectigimiz icin gazi mi oluyor dişi yok henüz ondan mi bilemiyorum uyanikken sıkıntısi yok gayet neşeli ama uyurken cok rahatsız. Uykuyu duzene çeken var mi? Gece gündüz uykularını düzene sokabilir miyim? Hep bir rutin yapmaya calisiyoruz ama olmuyor bir türlü.
Bizimde uykularimiz bozuldu saat baai uyanuyo diyebilirim. Cok hareketli emeklemeye basladigindan beri yataktada emekliyo resmen uykusunda gidiyo yani cok daginik yatiyo carpip uyanıyo

Benim bebegimde 7 ay 11 günlük.yüz üstüden sırt üstüne dönemiyor yüzüstü durmayı sevmiyor aglıyor.

Benim bebegimde 7 ay 11 günlük.yüz üstüden sırt üstüne dönemiyor yüzüstü durmayı sevmiyor aglıyor.
evet aynı durumdayız bilemiyorum niye böyle cokmu geç kaldi tembel mi gucsuzmu aklıma takılıyor.desteksiz oturuyor yatar vaziyette ellerinden tutunca ayağa kalkıyor yere tam basıyor ama yuzustunden sırt ustu dönme ve yuvarlanma hareketini yapamıyor nefret ediyor yüzüstü pozisyonda n

Back