2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

evet aynı durumdayız bilemiyorum niye böyle cokmu geç kaldi tembel mi gucsuzmu aklıma takılıyor.desteksiz oturuyor yatar vaziyette ellerinden tutunca ayağa kalkıyor yere tam basıyor ama yuzustunden sırt ustu dönme ve yuvarlanma hareketini yapamıyor nefret ediyor yüzüstü pozisyonda n

Ben hiç öyle düşünmüyorum neden tembel yada güçsüz olsun. Çocukları karşılaştırmamak lazım. İlla dönecek yada illa emekleyecek diye bişey yok ki. Hepsi er yada geç bir gün yürüyecek. 2 yaşına gelip yürümeyen çocuk var mı? Bence rahat ol canm. Hatta keyfini çıkar dönmediği günlerin :)

aman ne bileym kaba motor gelişimde gecikmeler filan netten okuyunca iyi şeyler yazmiyo bende evhamin dibine vuruyorum.

Hanımlar iyi aksamlar bebeğim 9 aylik yaklaşık 1 2 aydır bazı şeylerden korkup çok şiddetli ağlamaya başlıyor örneğin avm lerdeki alt acma unitesinden ates olcerin konusma sesinden gibi sizlerdede oluyormu

Hanımlar iyi aksamlar bebeğim 9 aylik yaklaşık 1 2 aydır bazı şeylerden korkup çok şiddetli ağlamaya başlıyor örneğin avm lerdeki alt acma unitesinden ates olcerin konusma sesinden gibi sizlerdede oluyormu
Bizde fon makinasi sesinden vilada nin sesinden korktu cok agladi ama ikinciye tekrarlamadi

Ek gıdaya geçtikten sonra pişik olduk ya. Bi türlü geçmiyor naptiysam. Neyin dokunduğunu da bulamadım. Süt ve süt ürünlerini de kestik. Anlamadım gitti.

sadece "bir aslan miyav dedi" şarkısına çok ağlıyor. ama korkmuş gibi değil iç çekerek ağlıyor :) ne düşünüyor o şarkıda bilmiyorum :)

bizimkide doğduğundan beri yüksek ve anı seslerden korkuyor örneğin hapşırma öksürme gibi..ufaktan alışmaya başladı gibi ama hala var birisi hapşırsa irkiliyor.cok ses cikar gutlrultu yap alisir diyorlar bizim ev çok sessiz gürültüye yabanci çocuğum

Kizimda elektrik supurgesinden korkuyor bana sarilmadanda sakinleşmiyor. Oncesinde boyle bissy yoktu anlamadm birden korkmaya basladi calistirie calistirmaz ellerini cirpip agliyor

Evet olabilir ama Doktorumuz ön taraftaki pişik alerji olmaz dedi dermo trosyd krem verdi. İnşallah çabuk geçer ya
Alerji demedim ki zaten. Meyve asidi çişle birleşince pişik yapabiliyor. Dermo trosyd iyi bir mantar ilacıdır. Mantara çevirmiş demek ki. Bizim de ilk haftalar mantara çeviren pişiğimiz vardı 1-2 günde geçirmişti trosyd. Geçmiş olsın.

Hee yok ben doktora sordum pişik için ön taraftki pişik alerji olmaz dedi. Yani senin meyve asidi yorumun için demedim bende zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…