- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.501
ya inslh cıkıyordur son bir haftadir iyice geceleri mizirdaniyor her gece belki 5 defa kalkiyor alt onlerde hic sisiklik falan yok yan azi şiş hatta babasi sabah galiba disi cikiyor dediİlk alt dişler çıkıyoya normalde onlar fazla belli etmiyo kendini üstler çok fena, hem kızarıyor hemde çok huzursuz ediyor acıyodur tabiama sizin dişlerde çıkmak üzeredir Çok teşekkürler bu arada ♥
ya bizim de oyle tezgahda kucuk bi kirinti kalsa ince sinek doluyor hele cop kutusu cop atmak icin kapagini aralamayayim hurra disari hucum ediyorlar ben ik defa almanyada karsilastim boyle biseyleSinek demişken meyve sineklerinden yıldık bizde, ortalikta meyve yemek artığı da bırakmıyoruz nasil kurtulacaz bilmem.
Canım azımı köpek dişlerimi azıya daha çok var benceya inslh cıkıyordur son bir haftadir iyice geceleri mizirdaniyor her gece belki 5 defa kalkiyor alt onlerde hic sisiklik falan yok yan azi şiş hatta babasi sabah galiba disi cikiyor dedi
benm hiç sert olmuyor canm. yulaf ununu az koyuyorum. çok mu kızarttın acaba. sert olanları rondodan çekip o şekilde kullanabilirsin.ruhum_mavi senin bisküvi tarfini denedimde benim hamur baya baya sert olduki tam bugday ununu yaklasik 1 cay bard koymama ragmen bakalim firinda simdi
Tarife gore yaptim ama tutmadi. 20 dk falan tuttum firinda ama bilemedimbenm hiç sert olmuyor canm. yulaf ununu az koyuyorum. çok mu kızarttın acaba. sert olanları rondodan çekip o şekilde kullanabilirsin.
Trukid eczema kullanıyoruz. 30 bizimki. Dermomarketten alıyorum şampuan ve kremlerini.Kizlar gunes kremi ne kullanıyorsunuz kac faktor?
Eczanede fiyatlar ucuk. Internwtte de son kullanma tarihini bilmiyorym. Nerden nasil alsam oneriniz var mi
Trukid eczema kullanıyoruz biz. Eczaneden almıştım 2 ay falan oldu galiba.Kizlar gunes kremi ne kullanıyorsunuz kac faktor?
Eczanede fiyatlar ucuk. Internwtte de son kullanma tarihini bilmiyorym. Nerden nasil alsam oneriniz var mi
kopek disiCanım azımı köpek dişlerimi azıya daha çok var bence
Bizim hala cikmadi 8 ay 3 gunlukDisi cikmayan var mi? Bizde tık yok daha
bizde bir belirti yok henüz. dün 8 aylık olduk. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi :)Disi cikmayan var mi? Bizde tık yok daha
Canm dönmek demek zaten sırtüstünden yüzüstüne dönmek demek. yüzüstünden sırtüstüne daha sonra da dönebilir. bence endişelenecek birşey yok. yüzüstünden geriye serra da dönemiyor ve sevmediği için mızıklıyor biz gidip geri çeviriyoruz sırtüstüne.kızlar merhaba epeydir yazmıyorum benim kız 6 ay 26 gunluk oldu dişimiz yok henüz.desteksiz oturuyoruz ama yuvarlanma hareketi yok.cani isterse sirt ustnden yuzustune donuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor ve yüz üstü pozisyonu hic sevmiyor.sizce endişelenmelimiyim tembel mi gucsz mu anlayamadim.varmi dönmeyen hala
kızlar merhaba epeydir yazmıyorum benim kız 6 ay 26 gunluk oldu dişimiz yok henüz.desteksiz oturuyoruz ama yuvarlanma hareketi yok.cani isterse sirt ustnden yuzustune donuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor ve yüz üstü pozisyonu hic sevmiyor.sizce endişelenmelimiyim tembel mi gucsz mu anlayamadim.varmi dönmeyen hala
Bizimde uykularimiz bozuldu saat baai uyanuyo diyebilirim. Cok hareketli emeklemeye basladigindan beri yataktada emekliyo resmen uykusunda gidiyo yani cok daginik yatiyo carpip uyanıyoEndiselenme döner yakında. Kızımda yuz üstü durmayi sevmiyordu ama sirt ustunden yuz üstü dönmüyordu. Yuz ustu koydugumuz an hemen sirt ustu dönüyordu. 6 aydan sonra yuz ustu dönmeye başladı hatta abartiyor bu ara uykuda dönüyor besigin kenarına denk geliyor aglayip uyaniyor. Ogrendigi her yeni şey bize uykusuzluk olarak geri dönüyor sanırım.
Uykulari düzensiz olan var mi hala? bizim uykularımız gittikce daha kötü bir hal almaya başladı uykuya dalmakta cok zorlanıyor sık sık uyaniyor kesintisiz 2 saat bile uyumuyor gece de dahil. 6. Aydan sonra herkes rahatlarken biz uyku konusunda daha kötüye gidiyoruz. Ek gidaya gectigimiz icin gazi mi oluyor dişi yok henüz ondan mi bilemiyorum uyanikken sıkıntısi yok gayet neşeli ama uyurken cok rahatsız. Uykuyu duzene çeken var mi? Gece gündüz uykularını düzene sokabilir miyim? Hep bir rutin yapmaya calisiyoruz ama olmuyor bir türlü.
Bizimde uykularimiz bozuldu saat baai uyanuyo diyebilirim. Cok hareketli emeklemeye basladigindan beri yataktada emekliyo resmen uykusunda gidiyo yani cok daginik yatiyo carpip uyanıyo
Benim bebegimde 7 ay 11 günlük.yüz üstüden sırt üstüne dönemiyor yüzüstü durmayı sevmiyor aglıyor.kızlar merhaba epeydir yazmıyorum benim kız 6 ay 26 gunluk oldu dişimiz yok henüz.desteksiz oturuyoruz ama yuvarlanma hareketi yok.cani isterse sirt ustnden yuzustune donuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor ve yüz üstü pozisyonu hic sevmiyor.sizce endişelenmelimiyim tembel mi gucsz mu anlayamadim.varmi dönmeyen hala
evet aynı durumdayız bilemiyorum niye böyle cokmu geç kaldi tembel mi gucsuzmu aklıma takılıyor.desteksiz oturuyor yatar vaziyette ellerinden tutunca ayağa kalkıyor yere tam basıyor ama yuzustunden sırt ustu dönme ve yuvarlanma hareketini yapamıyor nefret ediyor yüzüstü pozisyonda nBenim bebegimde 7 ay 11 günlük.yüz üstüden sırt üstüne dönemiyor yüzüstü durmayı sevmiyor aglıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?