- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.301
hayirli olsun cok sevindim basta zor olir ama sonrasi cok guzel
Yok canim ben almim cok erken dha uzuuunnnn bi sure dusunmuyorum :))Sagol kuzum amin darisi sana diyim
Sezerbusra21 Canım hayırlı olsun Allah kolaylık versin benim kızlarda böyle oldu arka arkaya zor oldu ama güzel oldu zamanla
hayirli olsun cok sevindim basta zor olir ama sonrasi cok guzel
Sqgolun kizlar amin ins rahat gecer ve bitaz zorlancm buyudukce rahatlsrm artk bende buyurler berbrTebrik ederim canım. İnşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin.
Umarım değilsindir hamile. hapla korunabilirsin. daha kolay ve daha güvenilir.Kizlar acil yardim edin cok korkuyorum bayadr giremiyorum benim ilk hamileligim cok kotu sonuclandi 9 aylikti olu dogum yaptim 6 yasinda bi oglum var bide 6 aylik kizim hamileliklerim baya sikintili geciyo kordon dolanmasi sonucunda kaybetmistim ilkini oyle nese yaa ben tekrarmi hamileyim gunum gecti cok korkuyorum bebegim cok kucuk yjne ayni sorunlari yasayacam bakamam onlara yatmam gerekecek ufff kac gundur stres oldum yardjm edin kizlar napsam bu arada kondomla korunuyoduk ama su saglik ocaginjn verdigi iki kez cikti napiyim korkuyorumda test yapmaya
canm pütürlü şeylerden önce püre kıvamıyla başlamalısın. yoğurt, meyve ve sebze püreleri verebilirsin. sevmediklerini zorlama değiştir. mutlaka seveceği bir şeyler çıkacaktır. başlarda ağızlarından çıkarmaları çok normal. çiğneme ağızda çevirme yutma refleksleri gelişmemiş oluyor. yutmak isterken bile ağızlarından çıkarıyorlar. pes etme. çorbalar yapıp blendırdan geçirebilirsin. biz ilk ay sadece yoğurt ve meyve püreleri verdik. ikinci ay buna çorbaları ekledik. 3.ay kahvaltıyı ekledik. ek gıda sabır ve emek istiyor gerçekten.Selam kizlar biz 6 ayi bitiricez 5gun sonra 7 aylik olucaz ama hala ek gida konusunda bi duzen olusturamadim tam 6aylik oldugunda sehir disina ciktik evde olmayincada duzen olmadi gelincede ev ile cocuklarla ugras derken bi duzen oturtamadim suan severek yedigi tarhana corbasi baska hicbiseyi sevemedi meyve suyu veriyorum yuzunu burustuyo geri cikartiyo tuzsuz peynir yaptirdik pekmez getirdik memleketten ama sevdedi nasil yedirebilirimki onlari puturlu seyleri zaten hic sevmiyo yemiyo yumurtanin srisini haslayip sabah onu veriyorum az az siz neler yapiyosunz neler veriyosunuz bana biraz fikir verseniz bide emiyo ama eskisi kadar sutum yok gibi doymuyo sanki
Test yapmadan endişenden kurtulamazsınKizlar acil yardim edin cok korkuyorum bayadr giremiyorum benim ilk hamileligim cok kotu sonuclandi 9 aylikti olu dogum yaptim 6 yasinda bi oglum var bide 6 aylik kizim hamileliklerim baya sikintili geciyo kordon dolanmasi sonucunda kaybetmistim ilkini oyle nese yaa ben tekrarmi hamileyim gunum gecti cok korkuyorum bebegim cok kucuk yjne ayni sorunlari yasayacam bakamam onlara yatmam gerekecek ufff kac gundur stres oldum yardjm edin kizlar napsam bu arada kondomla korunuyoduk ama su saglik ocaginjn verdigi iki kez cikti napiyim korkuyorumda test yapmaya
canm pütürlü şeylerden önce püre kıvamıyla başlamalısın. yoğurt, meyve ve sebze püreleri verebilirsin. sevmediklerini zorlama değiştir. mutlaka seveceği bir şeyler çıkacaktır. başlarda ağızlarından çıkarmaları çok normal. çiğneme ağızda çevirme yutma refleksleri gelişmemiş oluyor. yutmak isterken bile ağızlarından çıkarıyorlar. pes etme. çorbalar yapıp blendırdan geçirebilirsin. biz ilk ay sadece yoğurt ve meyve püreleri verdik. ikinci ay buna çorbaları ekledik. 3.ay kahvaltıyı ekledik. ek gıda sabır ve emek istiyor gerçekten.
Meyve Puresi yaptim sevmedi yogurt arada yiyo arada hic yemiyo sevdigi seylere agzini aciyo sevmedigi seylere agzini aciyo ama hemen geri puskurtuyo siz kac ayda basladinizki ek gidaya?sebze puresi olarak neler verdin ben bi ara kabak patates havuc vermistim sevmedi diye daha vermedimcanm pütürlü şeylerden önce püre kıvamıyla başlamalısın. yoğurt, meyve ve sebze püreleri verebilirsin. sevmediklerini zorlama değiştir. mutlaka seveceği bir şeyler çıkacaktır. başlarda ağızlarından çıkarmaları çok normal. çiğneme ağızda çevirme yutma refleksleri gelişmemiş oluyor. yutmak isterken bile ağızlarından çıkarıyorlar. pes etme. çorbalar yapıp blendırdan geçirebilirsin. biz ilk ay sadece yoğurt ve meyve püreleri verdik. ikinci ay buna çorbaları ekledik. 3.ay kahvaltıyı ekledik. ek gıda sabır ve emek istiyor gerçekten.
5.ayda başladık. şuan 7,5 aylık serra. sebzeleri püre olarak vermedik biz. mercimek çorbasına katarak verdik. patates, havuç, kabak, balkabağı, ıspanak, pırasa, kuru soğan, sarımsak, enginar, bezelye, brokoli, karnabahar, kırmızı kapya biber bunların hepsini verdim.Meyve Puresi yaptim sevmedi yogurt arada yiyo arada hic yemiyo sevdigi seylere agzini aciyo sevmedigi seylere agzini aciyo ama hemen geri puskurtuyo siz kac ayda basladinizki ek gidaya?sebze puresi olarak neler verdin ben bi ara kabak patates havuc vermistim sevmedi diye daha vermedim
meyve püresi yaptım sevmedi diyorsun ya mesela hangi meyveyi yaptın? serra avokado sevmedi ama muzu seviyor. kayısıyı, şeftaliyi tatlı olursa seviyor. ekşi olursa püskürtüyor. elma armutu seviyor. yani tek tek meyveleri denemelisin. öyle bir meyveyi verdiğinde sevmediyse meyve sevmiyor diye başka meyve vermemezlik etmemelisin.Meyve Puresi yaptim sevmedi yogurt arada yiyo arada hic yemiyo sevdigi seylere agzini aciyo sevmedigi seylere agzini aciyo ama hemen geri puskurtuyo siz kac ayda basladinizki ek gidaya?sebze puresi olarak neler verdin ben bi ara kabak patates havuc vermistim sevmedi diye daha vermedim
biz 7 ay kontrolünde 6850 gramdık :) ama 34. haftada 1970 gram doğdu serra. dişimiz çıkmadı henüz.Mercimek corbasina patates ekledim verdim yemedi ama tarhanayi yiyo bıdık bide zayif suan 7.300du 6bucuk aylik kontrole gittigimizde sebze corbasi yapicam bugun tekrar denicem insallah yer. disiniz ciktimi sizin
Dogum kilosuna gore iyi guzellik masallah sen daha iyi bilirsin.benimki 38haftalik 3kilo dogdu hani bide bakiyorum bebekler 8 9kilo banada zayif gibi geliyobiz 7 ay kontrolünde 6850 gramdık :) ama 34. haftada 1970 gram doğdu serra. dişimiz çıkmadı henüz.
Sesi az , beyaz gürültü benzeri bir ses var ancak çok düşük ses, meledik müzik sesler bi tık daha yüksek saç kurutma makinası beyaz gürültü tarzı sesleri düşük duyulmuyoMerhaba fisher price müzikli uyku arkadaşı kullanan var mı? Sesi çok mu az? Nette iyi diyende var sesi az diyende. İçinde beyaz gürültü var mı?
Zürafayı mı diyorsun canm. Biz doğduğundan beri onu kullanıyoruz. O olmadan uyumuyor. sesi az diyenler pilini değiştirsin :) beyaz gürültü var.Merhaba fisher price müzikli uyku arkadaşı kullanan var mı? Sesi çok mu az? Nette iyi diyende var sesi az diyende. İçinde beyaz gürültü var mı?
Ew tarhanasimi veriyosun canim ozel bebek tarhanasimi aldin bide benkm kizimda ayni kiloda zayif demedi normal dedi hemsiremiz kilomizaMercimek corbasina patates ekledim verdim yemedi ama tarhanayi yiyo bıdık bide zayif suan 7.300du 6bucuk aylik kontrole gittigimizde sebze corbasi yapicam bugun tekrar denicem insallah yer. disiniz ciktimi sizin
Evde kaynanamin yaptigi baharatsiz tarhana vardi ben ondan verdim.bizim kiloyada hemsire biseydemedi etraftaki cocuklar kizimdan kucuk kilosu bize gore fazla acaba ben ek gidaya baslamadim ondanmi oldu diye kafama takildiEw tarhanasimi veriyosun canim ozel bebek tarhanasimi aldin bide benkm kizimda ayni kiloda zayif demedi normal dedi hemsiremiz kilomiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?