- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #62.281
Rümeysa yazan mıİyi akşamlar arkadaşlar.instgramda dobra anne diye bir sayfa var bir göz atsanıza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rümeysa yazan mıİyi akşamlar arkadaşlar.instgramda dobra anne diye bir sayfa var bir göz atsanıza?
6 ayı bitirdik 71 cmBebeklerinizin boyları kaç cm?
Evet canım.Kordon kanı dikkatimi çektide.ikinci üçüncü çocuk düşünenlerin aklında bulunsun diye çok önemli çünkü.Rümeysa yazan mı
İyi akşamlar arkadaşlar.instgramda dobra anne diye bir sayfa var bir göz atsanıza?
Ya yok içinde çok önemli paylaşımlar var işinize yarayanı alın.Birebir yaşayan anneler anlatıyor gerçeklik payını bilemem tabi.Benim annem ebe değil hiç okumamış ama çok kadın doğurtmuş ve kordon kanını sıyırırdık diyordu merak edip sormuştum.Simdi o kan çok kaliteli çok önemli deniyor neden bizim çocuklarımızı kendilerine ait kandan mahrum ediyorlar çok acımasızca.Yani burda çoğu ilk çocuk ikinci çocuk düşündüklerinde kordon kanını bebeğe doğru sıyırmalarını istesinler.Aşı karşıtı, insanlari da buna yönlendiriyor nerdeyse aşı yaptiranlari katil ilan edecek.
yumurtayi az az hergün veriyormusun yoksa haftada 3 gun mu ya nerdeyse 4 5 gun veya 6 gun yumurta veriyorum ben ama tek seferde bir sari bitirmiyor yarim veya biraz fazla kahvaltida ne verecegimi sasirdim.peynir de vermiyorum sadece 1 tatli kasigi yulafi sicak suyla karistiriyorum muhallebi den az sulu yapiyirum icine yarim ceviz renseliyorum yanina da yumurta sarisi veriyorum bazen iki dilim salatalik rendeliyorum bazen avakado veriyorum bir tatli kasigi kadar bazen yulaf verimoyorum ozaman ppapatya cayi yapip ara ara kasikla veriyorum yumurta kuru oluyontek basina cunku yemekde hergun duzenli saatlerde vermiyorum yogurtta verkiyorum bu gun yogurt ve peynir verdim yine kizardi karni sirti cokda seviyor yogurdu avakadoyuda seviyor baya et de kendimize kuzu eti pisirdim iki kere ondan bir parca kucuk kucuk elimle ezip direk verdim cignedi pesine sebze puresi oyle yedi baya sevdi eti burda kontrol aralari uzun biraz sali gunu kontrol bakalim dr ne diycek tr deki gibi her seyi anlatmuyor dr egzamalarina da bisey diycegini sanmiuorum bakalimhaftada 3 yumurtayı geçmeyecek kadar yumurta sarısı,
organik labne yada suda bekletilerek tuzu alınmış yağlı peynir
ev yapımı pekmez
tuzsuz tereyağ
kendi yaptığım bisküvi (formül mama yada anne sütüyle eziyorum)
hamilemisin canim kac aylıkBende degilde esim canm iste hamileymde ilgelnyrmda napcm sasrdm adam beni euclyr habire benim sucum mus gbi cnm birde hep mama icerken terlyor sennde oluyr mu
Pentinin sporcu sutyeninin yapma şansı yok. Ben sarkmadan ve büyümeden dolayi cerraha gittim o onerdi sporcu sutyenini. Ben evde de disari da da onu kullaniyorum. Emziriyorsaniz sarkmasindan daha doğal bir sey yok.Sevgili anneler emzirme sonrası göğüsleriniz sarktımı, hiç bir yazlık kıyafetim tişörtüm gömleğim olmuyor irileşti o ayrı mesele ama birde sarktı pentinin sporcu sütyenlerinden kullanıyordum evde sanırım o yaptı , düzelirmi nasıl çamaşır kullanmak gerek fikri olan varmı
Canm her gün çeyrek yada yarım yumurta sarısı veriyorum. Haftalık 3 yumurtaya tamamlıyorum. 1 yumurta tek seferde çok fazla zaten. Bisküviyi anne sütüyle karıştırıp biraz da pekmez katıp verebilirsin.yumurtayi az az hergün veriyormusun yoksa haftada 3 gun mu ya nerdeyse 4 5 gun veya 6 gun yumurta veriyorum ben ama tek seferde bir sari bitirmiyor yarim veya biraz fazla kahvaltida ne verecegimi sasirdim.peynir de vermiyorum sadece 1 tatli kasigi yulafi sicak suyla karistiriyorum muhallebi den az sulu yapiyirum icine yarim ceviz renseliyorum yanina da yumurta sarisi veriyorum bazen iki dilim salatalik rendeliyorum bazen avakado veriyorum bir tatli kasigi kadar bazen yulaf verimoyorum ozaman ppapatya cayi yapip ara ara kasikla veriyorum yumurta kuru oluyontek basina cunku yemekde hergun duzenli saatlerde vermiyorum yogurtta verkiyorum bu gun yogurt ve peynir verdim yine kizardi karni sirti cokda seviyor yogurdu avakadoyuda seviyor baya et de kendimize kuzu eti pisirdim iki kere ondan bir parca kucuk kucuk elimle ezip direk verdim cignedi pesine sebze puresi oyle yedi baya sevdi eti burda kontrol aralari uzun biraz sali gunu kontrol bakalim dr ne diycek tr deki gibi her seyi anlatmuyor dr egzamalarina da bisey diycegini sanmiuorum bakalim
tesekkur ederim ozaman 3 yumurtayi gecmemek.sartiyla hergun verebilirim pekmez hazir vermek istemuyorum burdada organik.zannetmiyorum bulayim.artik.trye gelmemize 1 ay var ordan alir baslarim bu gun biz muhlama yerken azicik verdik.sevdi ama iste icinde tereyahi kasar varCanm her gün çeyrek yada yarım yumurta sarısı veriyorum. Haftalık 3 yumurtaya tamamlıyorum. 1 yumurta tek seferde çok fazla zaten. Bisküviyi anne sütüyle karıştırıp biraz da pekmez katıp verebilirsin.
Bence düzelmez annem boşuna demiyormuş kız memesi kadın memesi başka diye bende amaan ne alaka diyordum benim göğüslerim çok afedersiniz küçüktü dikti şimdi tenime değiyor sütyeni çıkarınca ben normal destekli sütyen kullanmaya devam ediyorum göğüslerim terbiye olunca yarım bir numara anca büyüdüSevgili anneler emzirme sonrası göğüsleriniz sarktımı, hiç bir yazlık kıyafetim tişörtüm gömleğim olmuyor irileşti o ayrı mesele ama birde sarktı pentinin sporcu sütyenlerinden kullanıyordum evde sanırım o yaptı , düzelirmi nasıl çamaşır kullanmak gerek fikri olan varmı
3 aylik hemde bu da aralik bebegiSezerbusra21 hamilemisin canım yanlış mı anladık acaba ben şokkkk
3 cnmhamilemisin canim kac aylık
Canim bak olsun die o kadar ugrasirken allah ikisinin tadini kisa surede vermis allah kucagina almayida nasip etsin3 aylik hemde bu da aralik bebegi
Lütfen ayrıntı istiyorum çok merak ettim öncelikle hayırlı olsun ne cesaret arkadaşım yaaa sen normal mi doğum yapmıştın nasıl idare ediyorsun şimdi hem çocuk hem hamilelik ben duşa bile giremiyorum valla tebrik ederim seni3 aylik hemde bu da aralik bebegi
Zaten isteyerek ol.adi bu kadr bende erken yapmazdn anlivan gbi suprz oldu diyimLütfen ayrıntı istiyorum çok merak ettim öncelikle hayırlı olsun ne cesaret arkadaşım yaaa sen normal mi doğum yapmıştın nasıl idare ediyorsun şimdi hem çocuk hem hamilelik ben duşa bile giremiyorum valla tebrik ederim seni
Sagol kuzum amin darisi sana diyimCanim bak olsun die o kadar ugrasirken allah ikisinin tadini kisa surede vermis allah kucagina almayida nasip etsin
Tebrik ederim canım. İnşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin.3 aylik hemde bu da aralik bebegi