2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
E bebekten tarhana alan varmı bugün ilk defa yaptım ve çok acıydı benim boğazımı yaktı çok şaşırdım bebek tarhanası nasıl acı olur
Ben aldım bana acı gelmedi hatta tatsız almadan internetteki yorumları okumuşdm bazı kullanıcılar urfa usulü tarhana mı olur yazıp sitem etmişdi bazı kullanıcılarda tatsız olduğunu sorun olmadığını söylemişdi acaba bi standartı yokmu bilemedim

Arkadaşlar bebeklerinize ne tür bir sulukla ve ne kadar su veriyorsunuz? Benim ki sanki 50 cc bile içmiyor günde . Hep ağzının kenarlarindan dışarı bırakıyor suyu.
Ben nuk aldm ama hiç içmiyor , biberonla denedim onlada içmiyor, kalıkla veriyorm boynuna doluyor içmiyor malesef

Bebeklerinize kitap aldınızmı 6. Aydan itibaren bebekler kitap okumanın faydalı olacağını ilgilerini çekiceğni söyleyen yazılar okudum ama 6. Ay için kitap bulamadm hep 2-3 yaşdan itibaren olanlar denk geldi

Bebeklerinize kitap aldınızmı 6. Aydan itibaren bebekler kitap okumanın faydalı olacağını ilgilerini çekiceğni söyleyen yazılar okudum ama 6. Ay için kitap bulamadm hep 2-3 yaşdan itibaren olanlar denk geldi
Ben neredeyse doğduğundan beri okuyorum. Pek yaş grubuna da dikkat etmiyorum. Az ve basit yazılı olsun yeter diye düşünüyorum. 1 yaş hikayeleri diye bir kitap almıştım internetten ama çok saçma geldi bana, içinde okunacak hiç bir şey yok neredeyse. Marketten kitapcidan filan denk gelen icerigini beğendiğim kitapları alıyorum ben de artık rastgele. Pisi pisi diye bir seri aldım mesela çok güzel çizimleri filan. Görünce deli gibi heyecanlanıyor benimki. Çirkin ordek, Bremen mızıkacıları filan gibi klasik masalları da okuyorum.

Arkadaşlar bebeklerinize ne tür bir sulukla ve ne kadar su veriyorsunuz? Benim ki sanki 50 cc bile içmiyor günde . Hep ağzının kenarlarindan dışarı bırakıyor suyu.
Bebedorun alıstırma bardagıyla verıyorum ama içmiyor hep akıtıyor yada çekiyo çekiyo püf yapıp püskürtüyor. İçiyo mu diye bazen kaşıkla vrrıyorum bi içiyp bi içmiyo hiç aramız yok suyla

Selam anneler. Su konusu açılmış. Ben alıştırma bardağına koydum suyu ısırıyor yarı yutuyor çoğu akıyor Eski çay bardakları var şu küçücük olanlar varya kahvehane bardakları. Ona alıştı benimki güzel içiyor. Hatta çorba meyve suyu da veriyorum onunla içiyor MaşaAllah tavsiye ederim. Öyle lıkır lıkır içmiyor tabi ki ama içmek istediği kadar içiyor

Wee
Wee nin suluğunu kullanıyoruz lıkır lıkır içiyor maasallahgünde 90 cc iciyodur belki daha fazla bizim burda hava çok sıcak gerek duyuyor yani.Birde daha öncede söylediğim gibi ben suyu sevsin tadına alışsın diye doğduğundan beri veriyorum belkide ondan çok içiyor.

Benim aklıma gelmedi almadan önce baksaydım almazdım bu ne saçmalıksa bariz acı boğazımı yaktı yinede babasının baskısı üzerine verdim tiksindi çocuk ayıp valla yaa

Wee nin eczacı önerdi çok tercih ediliyormuş ama benim oğlum içmiyor bugün başka bir cam biberonu vardı onun ağzını biraz bıçakla genişlettim birkaç meyveyi blendırdan geçirdim meyve suyuyla alışsın diye bütün gün 30cc anca içti içiremiyorum kaşıkla biraz daha iyi içiyor emzikte

Kizlar mama veryrm ek gidada veryrm ama kizim halen dogru duzgn kilo alamiyr 6010 gram kizlar dr kilosu geride dedi morlm cok bozldu mama 180 cc veryrm su pure meyve lahvalti yapyrm neden oluyr cldrcm

Kizlar mama veryrm ek gidada veryrm ama kizim halen dogru duzgn kilo alamiyr 6010 gram kizlar dr kilosu geride dedi morlm cok bozldu mama 180 cc veryrm su pure meyve lahvalti yapyrm neden oluyr cldrcm
Minyon olabilir canım sağlığında problem yoksa takılmayın bukadar kiloya

Ek gıdada besleyici özelliği yüksek şeyler dene istersen mesela püre yerine sebze çorbası yap kabak havuç patates içine biraz kıyma kavurup koy ve çorbanın suyuna mutlaka et suyu yada ilikli kemik suyu kat , ben denedim açıkcası böyle çorba yapıyorm aradada yoğrt veriyorm bu ay kilo alımı maşallah daha iyiydi ve önemli olan yedirip uyutmak yiyip enerji harcamadan uyutrsan kilo aldırır bi arkadaşıma doktpru bu şekilde tavsiye etmiş, uykudan ömce beslenme saati yapmak iyi oluyormş

İlikli kemik suyu ağır gelmezmi sen kendin mi yapıyorsun hazır mı aldın e bebekten bende bakmıştım ama tarhanadan sonra almaya çekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…