2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben goon külot bez kullanıyorum çok rahat hatta artık bantlı bez kullanamıyorum çok sızıntı yapıyor Ama külot bezde sıkıntı yaşamıyorum...
Teşekkür ederim ben molfix 4+ kullanıyorum bebeğim 8.5 kg külot bezde bir numara küçükmü kullanılmalı acaba sızıntı olmasın diye sırttan kaka falan çıkmaması için siz kaç numara kullanıyorsunuz

Benim bebeğim 10 kg 4 numara kullanıyorum. İstersen 3 ve 4 numaradan küçük paket al hangisi daha uygun olursa onunla devam edersin. Ama şunu söyleyeyim birkaç kere arkadan sızdı kakası çünkü çok hareketli bir bebeğim var ve ben altını alana kadar ayaklarını vs çok kaldırıyor özellikle çok kaka yapmışsa sızdı ama diğer bezde daha fena olurdu eminim. Ama çiş hiç sızmadı

Sağlık ocağındaki 6.ay aşısı kaç tane oluyor? Bi de ağızdan damla da verdiler bize çocuk felci aşısı diye

Sağolasın benimkide çok hareketli her alt değiştirmede kıyamet kopuyor istemiyor bağlatmak çok seviyor çıplak kalmayı öyle daha rahat emekliyor falan ondan külot bez düşündüm bende krize çözüm olur belki diye

E bebekten tarhana alan varmı bugün ilk defa yaptım ve çok acıydı benim boğazımı yaktı çok şaşırdım bebek tarhanası nasıl acı olur

Arkadaşlar bebeklerinize ne tür bir sulukla ve ne kadar su veriyorsunuz? Benim ki sanki 50 cc bile içmiyor günde . Hep ağzının kenarlarindan dışarı bırakıyor suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…