2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar oto koltuğu aldınız mi? Yada alanlar neyi tercih etti yada alacaklar hangi marka model alacaksınız? Benim için en önemlisi adac testini geçmiş olması.
Baya bir araştırıp Besafe izi comfort x3 aldık biz. Ama henüz kullanmaya başlamadık. 9 kilo olduğunda başlayacağız.

Kızlar atopik dermatit icin sarı coresatini tavsiye etmişti doktorumuz. Kortizonlu kremler bildiginiz gibi 10 gunu geçmeden tekrar edıyordu. Mecbur kullanıyodum cunku yanakları komple cok kotu oluyordu.
Sarı oresatini yaklasuk 15 gun kullandım ve cok sukur 1 ayı geçkin kızımda kızarıklık gormedim. Doktorunuza bir danışın derim atopik cilttler.

Arkadaşlar merhaba artık kimse uğramıyor buraya ama ben yinede uğrayan arkadaşlara danışayım artık 6.ayımız doldu tarhanaya geçicem sebze ve meyve pürelerine yoğurda devam ediyorum şimdiye kadar sorun yok ama acaba dedim tarhana çorbasına şu e bebekte satılan paça ilikli kemik suyundan alıp bir çay kaşığı falan ilaveli versem bişey olur mu ki erken mi daha bilemedim hem tat açısından hem faydalı diye düşündüm

Tarhana icin hemşiremiz erken demişti bze. Doktorumuza kalsak herşeyi verebılurız ama(şekerde dahil)

6.ayda biz de çorbalara geçtik canm ama doktor özellikle belirtti kemik suyu ilik suyu et suyu daha kullanmayacağız erken dedi.

Tarhana icin hemşiremiz erken demişti bze. Doktorumuza kalsak herşeyi verebılurız ama(şekerde dahil)
bizim doktorumuz 6. ayda tarhana ve mercimek çorbasına başlattı. Gayet de güzel yiyor bebek tarhanasını valla :) hemişerinin dediği salçalı tuzlu olan normal tarhanadır belki. Onun için baya erken çünkü.
şeker verebilirsin mi dedi doktorunuz anammm şok oldum :)

bizde tam gectik sayolmaz suana kadar kaabk brokoli patates havuc ve bal kabagi yumutta yogurt ve peynir avakado seftali kayisi karpuz salatalik armut ve muz verdim ama ek hidaua gecince duzenli ogun yapilir vs y iyle ypmdim yogurt ve peyniri biraktik egzama cikinca snki soldulr ma biz yerlen iatiyor bende ozmanlr az az ona gore biseyler hazirliyorum severek yiuor tarhana ya gecmeyi dusunuyordum ama normal ev yapimi trhna salcasiz tuSuz pisiririm ama erkenmi diye kararsizim

Gece muhallebisine şeker ve inek sütü katabilirsin dedi inanılır gibi değil. İnek sütüne takılıp kaldıgım icin şekeri yazan listede fark ettim evde. Doktor arayışındayız bakalım.

Gece muhallebisine şeker ve inek sütü katabilirsin dedi inanılır gibi değil. İnek sütüne takılıp kaldıgım icin şekeri yazan listede fark ettim evde. Doktor arayışındayız bakalım.
offf hem süt hem şeker yani. bence de hemen değiştir doktoru canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…