- 27 Kasım 2017
- 245
- 317
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.121
ayyy hayirli olsun canim darisi bizim basimizabugun oglumun dişi cikti..2 gündür huzursuzdu.kolay atlatiriz umarim
insallah,sagol canimm :) 6 ayini doldurdu 2gun once. sabah yoktu aksam bi baktim cıkmıs cok heyecanlandim :))ayyy hayirli olsun canim darisi bizim basimizakac aylik
Bizim de geçen hafta çıktı 2 tane. Ayni zamanda çıktı. Yani 5,5 aylıkken.bugun oglumun dişi cikti..2 gündür huzursuzdu.kolay atlatiriz umarim
Baya bir araştırıp Besafe izi comfort x3 aldık biz. Ama henüz kullanmaya başlamadık. 9 kilo olduğunda başlayacağız.Kızlar oto koltuğu aldınız mi? Yada alanlar neyi tercih etti yada alacaklar hangi marka model alacaksınız? Benim için en önemlisi adac testini geçmiş olması.
Arkadaşlar merhaba artık kimse uğramıyor buraya ama ben yinede uğrayan arkadaşlara danışayım artık 6.ayımız doldu tarhanaya geçicem sebze ve meyve pürelerine yoğurda devam ediyorum şimdiye kadar sorun yok ama acaba dedim tarhana çorbasına şu e bebekte satılan paça ilikli kemik suyundan alıp bir çay kaşığı falan ilaveli versem bişey olur mu ki erken mi daha bilemedim hem tat açısından hem faydalı diye düşündüm
6.ayda biz de çorbalara geçtik canm ama doktor özellikle belirtti kemik suyu ilik suyu et suyu daha kullanmayacağız erken dedi.Arkadaşlar merhaba artık kimse uğramıyor buraya ama ben yinede uğrayan arkadaşlara danışayım artık 6.ayımız doldu tarhanaya geçicem sebze ve meyve pürelerine yoğurda devam ediyorum şimdiye kadar sorun yok ama acaba dedim tarhana çorbasına şu e bebekte satılan paça ilikli kemik suyundan alıp bir çay kaşığı falan ilaveli versem bişey olur mu ki erken mi daha bilemedim hem tat açısından hem faydalı diye düşündüm
bizim doktorumuz 6. ayda tarhana ve mercimek çorbasına başlattı. Gayet de güzel yiyor bebek tarhanasını valla :) hemişerinin dediği salçalı tuzlu olan normal tarhanadır belki. Onun için baya erken çünkü.Tarhana icin hemşiremiz erken demişti bze. Doktorumuza kalsak herşeyi verebılurız ama(şekerde dahil)
O zaman bende doktora sormadan atlamayayım hemen sağol canım6.ayda biz de çorbalara geçtik canm ama doktor özellikle belirtti kemik suyu ilik suyu et suyu daha kullanmayacağız erken dedi.
Şu bebek tarhanasını söyledi bize beyaz tarhanaymış bugün e bebekten aldım 250 gr 15 lira bir avuç şeyTarhana icin hemşiremiz erken demişti bze. Doktorumuza kalsak herşeyi verebılurız ama(şekerde dahil)
bizim doktorumuz 6. ayda tarhana ve mercimek çorbasına başlattı. Gayet de güzel yiyor bebek tarhanasını valla :) hemişerinin dediği salçalı tuzlu olan normal tarhanadır belki. Onun için baya erken çünkü.
şeker verebilirsin mi dedi doktorunuz anammm şok oldum :)
offf hem süt hem şeker yani. bence de hemen değiştir doktoru canm.Gece muhallebisine şeker ve inek sütü katabilirsin dedi inanılır gibi değil. İnek sütüne takılıp kaldıgım icin şekeri yazan listede fark ettim evde. Doktor arayışındayız bakalım.
Ben Bi paket kullandim. Sevdim aslında ama Hava almiyor hissi oluşturdu bende.bel bantlı bezler yine yanlardan falan hava aliyor. Kısacası pek sağlıklı bulmadım. Goon külot bez kullanmiştim.Külot bez kullanan varmı rahat oluyor mu acaba
Ben goon külot bez kullanıyorum çok rahat hatta artık bantlı bez kullanamıyorum çok sızıntı yapıyor Ama külot bezde sıkıntı yaşamıyorum...Külot bez kullanan varmı rahat oluyor mu acaba
5.ayda 500 gram almıştı. 6.ay kilosunu cumartesi kontrolde öğreneceğiz.Ek gıda döneminde bebeklerinizn kilo alımı nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?