2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet bir süre zor olacaktır. En azından etrafı anlayıp keşfrdene, kendini tanıyana kadar. Sonra düzelirler merak etme :)

Maşallah herkes ek gıdaya başlamiş neredeyse.Bizim doktor 7.ay dedi.temmuz 14 ü bekleyeceğiz.

İyi aksamlar arkadaşlar. Ben de ocak annesiyim. Oğlum 3 Ocak doğumlu.
Son iki aydır az kilo alıyor oğlum. Sadece anne sütü alıyor. Mama deniyorum bir haftadır. İcmiyor. Ek gıdaya tadımlık bugün başladık ama bu ay öyle gidecek. Kilo alımı için kaşık maması vermeyi dusunuyorum. İçinizde kullanan var mı acaba?

kizlar oto koltugu alan varmi ya da onerisi olan
ben aldim canim 1 bucuk ay falan oldu chicco around aldim 360 derece donen memnunuz suanlik donmesi avantaj zaten ozellille.onun icin istemistim cocugu yan dondurerek bagliyorsun sonra arkaya ceviriyorsun cok rahatlik jokerde indirim vardi 1750 tl ye aldirdim burda pahaliydi tr den aldirdim

kadir gecemiz mubarek olsun kizalr ramazan yogunlugu kizimin tahatsizligi derken fazla bakamiyorum buraya ama aklim.burda kizimin karnin sag tarafi kurumustu cok gecmedi karninda egzama cikti kizardi her yeri sonra bacak arasinda cikti 50 kurus kadar bir yer ve on tarafi surekli kizarik derken 5 gun once boynumda cikti uc gun once hapsirmaya burnu akmaya basladi dunden beride oksuruyor hiriltili bu gin sesi de gitti dr yol tabiki pazartesine kaldi acilede goturmek istemedim kesin alerjinama ne yapti degisik bisey yemedim ona da sadece bal kabagi havuc ve yogirt yedirdim oda toplasan hepsi 3 yemek kasigini gecmez toplami ne yapacagimi sasirdim

Çok geçmiş olsun.Özel hastanelerde doktor vardır gösterseniz mi tatile girmeden

Merhaba kızlar.bizim bıdık bir hafta sonra 6 aylık olacak ama hala 2 saatte bir emiyor.ne zaman emmek istese emziriyorum.acaba susuyor mu?gece de saat 1 gibi uyanıyor emiyor sonra saat başı ya da 2 saatte bir kalkıp emip uyuyor.acaba uyandıkça emzirmesem mi bazen? Bilemedim ne yapacağımı?

Benimki de 4,5 5 ay civarı öyle bir dönemden geçti. Tam da ise başlamıştım çok zordu gunduz değil ama gece saat başı uyanıp meme istiyordu. Bence gelişimsel bı sey. Arada bir güven sağlaması yapmak istiyorlar gibi geldi. O zaman tam ise başlamıştım onun stresini yasiyor olabilir diye düşündüm. Her seferinde emzirdim ben. Bazı yerlerde de gelişim atakları sirasinda artan süt ihtiyacı için memeleri daha fazla süt üretmek için uyarıyorlar bu şekilde diyor. Prolaktin özellikle en çok gece salgılandığı için dönemsel olarak gece emmelerinde artış olabiliyormus süt artsın diye. 6 ayda da bir büyüme atağı var belki onun içindir seninki de. Ben böyle şeyleri sorgulamiyorum hiç. İstiyorsa bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta onların iç güdüleri bizden daha güçlü onu dinlemek lazım diye düşünüyorum. 1ay kadar sürdü bizim o durum şimdi çok şükür akşam 9da uyuyor sadece sahurda hiç uyandırmadan emzirip yerine koyuyorum. Kendisi bütün gece hiç uyanmadan uyuyor. Bence sabırlı davranıp güven verirsen bütün problem gibi gözüken şeyler yavaş yavaş düzeliyor.

canim biz de ayni durumdayiz onceden gece daha uzun uyuyodu.simdi saat basi kalkip emmek istiyo gece. emzirmesem uyumuyo ben de zorlaniyorum

olabilir canim havalar da sıcak ya baya bemde 1 aydir veriyorum su ben cok susarim bebegide oyle saniyorum vermeye basladigimda havalar sicakti iciyordu havalr serinledi uzun bi sure verdim icmedi dunden beri yine baya iciyor biberonu gordumu cildiriyor

Yeşil mercimekmi kırmızı mercimekmi kullanıyosun cnm ?

Arkadaşlar normalde bebegim günde ortalama 5kez kaka yapardı ek gıdaya geçtim günde 1e düştü 2haftadır yine günde 5kez yapıyor bazen sulu oluyor bazen katı.bu yüzden kilo da alamıyor .muz veryorum patates veriyorum yinede aynı probiyotik ilaç mı kullansam kararsızım.varmı önerisi olan ?

Merhaba. Şu anda nasıl durumunuz ? Düzeldi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…