- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.061
Evet bir süre zor olacaktır. En azından etrafı anlayıp keşfrdene, kendini tanıyana kadar. Sonra düzelirler merak etme :)Sanırım benim de gitgide daha kolay olacağı fikrini kafamdan atmam lazım daha da zor ve cingöz oluyorlar valla. Yalnız bebekle ilgili fikir soranlara çooookkk zor olduğunu anlatmak lazım bu "bebek büyütmek zor" deyip geçilecek bir durum değilmişyoksa çok afallıyor insan...
yok cnm webden girdim organikbebe.com ama whatsappta da var sanırımİnstagramda mı
Baya bir araştırıp besafe izi comfort x3 aldık.kizlar oto koltugu alan varmi ya da onerisi olan
evet bende arastirdim baya memnunlar ama gormeden netten almak da istemedim indirimi de kacirdim :)Baya bir araştırıp besafe izi comfort x3 aldık.
Canim tarhanayi nasil aliosunuz cesitleri war hangisi suan 6 ay icin uygun bilemedim yardinci olurmusunuzyok cnm webden girdim organikbebe.com ama whatsappta da var sanırım
ben aldim canim 1 bucuk ay falan oldu chicco around aldim 360 derece donen memnunuz suanlik donmesi avantaj zaten ozellille.onun icin istemistim cocugu yan dondurerek bagliyorsun sonra arkaya ceviriyorsun cok rahatlik jokerde indirim vardi 1750 tl ye aldirdim burda pahaliydi tr den aldirdimkizlar oto koltugu alan varmi ya da onerisi olan
Çok geçmiş olsun.Özel hastanelerde doktor vardır gösterseniz mi tatile girmedenkadir gecemiz mubarek olsun kizalr ramazan yogunlugu kizimin tahatsizligi derken fazla bakamiyorum buraya ama aklim.burda kizimin karnin sag tarafi kurumustu cok gecmedi karninda egzama cikti kizardi her yeri sonra bacak arasinda cikti 50 kurus kadar bir yer ve on tarafi surekli kizarik derken 5 gun once boynumda cikti uc gun once hapsirmaya burnu akmaya basladi dunden beride oksuruyor hiriltili bu gin sesi de gitti dr yol tabiki pazartesine kaldi acilede goturmek istemedim kesin alerjinama ne yapti degisik bisey yemedim ona da sadece bal kabagi havuc ve yogirt yedirdim oda toplasan hepsi 3 yemek kasigini gecmez toplami ne yapacagimi sasirdim
Benimki de 4,5 5 ay civarı öyle bir dönemden geçti. Tam da ise başlamıştım çok zordu gunduz değil ama gece saat başı uyanıp meme istiyordu. Bence gelişimsel bı sey. Arada bir güven sağlaması yapmak istiyorlar gibi geldi. O zaman tam ise başlamıştım onun stresini yasiyor olabilir diye düşündüm. Her seferinde emzirdim ben. Bazı yerlerde de gelişim atakları sirasinda artan süt ihtiyacı için memeleri daha fazla süt üretmek için uyarıyorlar bu şekilde diyor. Prolaktin özellikle en çok gece salgılandığı için dönemsel olarak gece emmelerinde artış olabiliyormus süt artsın diye. 6 ayda da bir büyüme atağı var belki onun içindir seninki de. Ben böyle şeyleri sorgulamiyorum hiç. İstiyorsa bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta onların iç güdüleri bizden daha güçlü onu dinlemek lazım diye düşünüyorum. 1ay kadar sürdü bizim o durum şimdi çok şükür akşam 9da uyuyor sadece sahurda hiç uyandırmadan emzirip yerine koyuyorum. Kendisi bütün gece hiç uyanmadan uyuyor. Bence sabırlı davranıp güven verirsen bütün problem gibi gözüken şeyler yavaş yavaş düzeliyor.Merhaba kızlar.bizim bıdık bir hafta sonra 6 aylık olacak ama hala 2 saatte bir emiyor.ne zaman emmek istese emziriyorum.acaba susuyor mu?gece de saat 1 gibi uyanıyor emiyor sonra saat başı ya da 2 saatte bir kalkıp emip uyuyor.acaba uyandıkça emzirmesem mi bazen? Bilemedim ne yapacağımı?
canim biz de ayni durumdayiz onceden gece daha uzun uyuyodu.simdi saat basi kalkip emmek istiyo gece. emzirmesem uyumuyo ben de zorlaniyorumMerhaba kızlar.bizim bıdık bir hafta sonra 6 aylık olacak ama hala 2 saatte bir emiyor.ne zaman emmek istese emziriyorum.acaba susuyor mu?gece de saat 1 gibi uyanıyor emiyor sonra saat başı ya da 2 saatte bir kalkıp emip uyuyor.acaba uyandıkça emzirmesem mi bazen? Bilemedim ne yapacağımı?
sagol canim almanyadayiz burda ozel hastane yok malesef ve acilde de egzamaya bakmazlar dediler bize ki zaten acilede gitmek istemiyorumÇok geçmiş olsun.Özel hastanelerde doktor vardır gösterseniz mi tatile girmeden
olabilir canim havalar da sıcak ya baya bemde 1 aydir veriyorum su ben cok susarim bebegide oyle saniyorum vermeye basladigimda havalar sicakti iciyordu havalr serinledi uzun bi sure verdim icmedi dunden beri yine baya iciyor biberonu gordumu cildiriyorMerhaba kızlar.bizim bıdık bir hafta sonra 6 aylık olacak ama hala 2 saatte bir emiyor.ne zaman emmek istese emziriyorum.acaba susuyor mu?gece de saat 1 gibi uyanıyor emiyor sonra saat başı ya da 2 saatte bir kalkıp emip uyuyor.acaba uyandıkça emzirmesem mi bazen? Bilemedim ne yapacağımı?
Yeşil mercimekmi kırmızı mercimekmi kullanıyosun cnm ?biz doktor tavsiyesiyle ilerliyoruz. ilk 3 gün tarhana verdik. sonraki 3 gün kuru soğanlı mercimek çorbası. sonraki üçgün bu çorbanın içine patates, sonraki üç gün havuç, sonraki üç gün kabak, sonraki üç gün kereviz koyuyoruz. Bu şekilde mercimek çorbasının içine sebzeleri katarak bir ayı tamamlayacağız.
Merhaba. Şu anda nasıl durumunuz ? Düzeldi mi acaba?Bebeğinin uyku düzeni bozulan var mi? Gece uykularimiz iyiydi yattığında 4 5 saat kalkmazdı. Şimdi saat başı, 2 saatte bir uyaniyor, uykuya dalmakta zorlaniyor surekli elleri ile yüzünü kulaklarını ovuşturuyor. Gündüz uykulari da öyle. 4 ayı doldurduk neden böyle oldu? Hiç olmazsa gece uykumuz var diyordum o da gitti. Internette araştırdım 4 aydan sonra uyku gerilemesi diye bir şey varmış. Erişkin uykusuna geçtikleri icin olurmuş. Geçici değil kaliciymis. Uykusuzluktan zombi gibi oldum. @BlueCape sizin uykular düzeldi mi canım?
Merhaba. Şu anda nasıl durumunuz ? Düzeldi mi acaba?
Hâlâ 30 dk da bir uyanıyor mu yani ? Off çok stresli bi durum. Sanırım uyku eğitimi almak zorunda kalacağım.Tamamen düzelmiş değil, günü gününe uymuyor diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?