2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar bayram tatilinde uzun yolculuğa çıkup otelde kalacak olanlar varmı tam ek gıdaya yeni başladık çorba ve yoğrt veriyorm uzun yolculuk hiç yapöadık bebeğim pusette oturmayı hiç sevmiyo hep kucağmda gidiyo 9 gün evde durmak istemiyorm ama hem nasl çorba yapıcam diye düşünüyorm tek başına sütümle doymuyo hemde yolculuk beni düşündürüyo öneriniz varmı

Gündüz uykularımız 30 dk 45 dk 2 saat uyursa kendimi şanslı sayıyorum. Gecede uyaniyor ama gece emdiği için şikayetçi değilim.
Düzelmedi yani off valla çok zor. Bebek huzursuz olmuyor mu peki ? Benimki en fazla 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor . Tüm gün çocuk uyutup başını bekliyorum.

Bayramda değil de temmuzda tatile gideceğiz biz. Konaklamalı gidip iki ayrı otelde kalacağız. 7 aylık olmuş olacak ozaman. Bakalım ben de yemek işini düşünüyorum. Sabah rendelenmiş ceviz lor peyniri yumurta sarısı yiyor şuanda. Kahvaltıyı hallederim. Öğleyinde meyveli yoğurt yiyor. Loru yoğurdu kendim yapıyorum onlar problem. Akşam yemeği de sıkıntılı. Nasıl yapacağız çözüm bulursan bana da yaz

Düzelmedi yani off valla çok zor. Bebek huzursuz olmuyor mu peki ? Benimki en fazla 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor . Tüm gün çocuk uyutup başını bekliyorum.

Bir iki ay öncesine kadar öyleydi şimdi 6 aylik oldu uyku aralari açıldı etrafla oyuncaklarla ilgilenmeye başladı daha rahatım o yüzden. Ne kadarlik bebegin bilmiyorum ama 5. 6. Aydan sonra biraz daha düzelir.

Bir iki ay öncesine kadar öyleydi şimdi 6 aylik oldu uyku aralari açıldı etrafla oyuncaklarla ilgilenmeye başladı daha rahatım o yüzden. Ne kadarlik bebegin bilmiyorum ama 5. 6. Aydan sonra biraz daha düzelir.
4 aylık daha. Uyanıyor 1 saat sonra tekrar uykusu geliyor. Uykusunu tam alamıyor çünkü.

Geçmiş olsun canm. Tarif ettiğinden anladığım kadarıyla siz de Atopik dermatit olmuşsunuz. Hırıltısı da varsa süt alerjisi düşünülebilir. O zaman atopik dermatitin sebebi de süt alerjisidir.

Kızlar ek gıdaya başlayacağım yakında ama ilk kabakla mı başlasam yoksa yoğurtla mı bilemedim? İlk bir çay kaşığı tattıracağım ,2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı sonra kabağın yanına başka sebze de ekleyeceğim değil mi? Bu tattırma işlemi ne kadar sürmeli? 1 ay mesela?? 2. çocuk ama ben herkesten daha acemiyim

Benim hemsirem yoğurt dedi ama alerjik diye kabakla başladım. 3 gün kabak 3 gun patates denedim. Şimdi slikonlu meyve suzgecinin içine meyve koyuyorum. Daha devam edemedim. Malum evde değiliz. Kayinvalidem dondurma vermeye kalktı ama hemen müdahele ettim. Burda yapmıyorum o yuzden birde kv erken diyo kendi yemeğinden ver diyo ne dediği belli degil çok icerlendim sanırım. Ben şöyle yapıcam ama 3 gun havuç 3 gun patates 3 gun kabak 3 gun yoğurt. Sonra baktım birşey yok karışım yapıcam. Mesela yumurtalı patates gibi baktım ki alerji, yumurtadir o

Hemen karışım yapmama gerek yok ayrı ayrı da tattirabilirsin

Kizlar hayirli bayramlar herkese simdiden
Dogumdan snra saclari düğümlenen varmi varsa nasil actiniz yardim edin nolur kestirmen laizm dio kuafor
Canm anlayamadım senin mi saçın düğümlemdi? Açılmıyor mu? İlk defa duydum doğumdan sonra böyle bişey olduğunu

Doktorunuz ne diyor canm neyle başlayın dedi? Biz ilk ay meyve ve yoğurtla başladık. Hepsini üçer gün denedik. İkinci ay sebzeli çorbalara başladık. 3er gün sebzeleri deniyoruz. Böylelikle tüm sebze ve meyveleri üçer gün denemiş olacağız. Önümüzdeki ay da kahvaltıyla birlikte meyve ve sebze karılımlarına da başlarız heralde.

Günde kaç ögün veriyorsun ek gıdayı

Kızlar herkese iyi bayramlar bugün az pirinçli kabak püresine başlıyorum ama yapamadım ben tam püre gibi olmuyor fikriniz varmı kabağı rendeledim iki tutam kadar pirinçle iyice haşladım havanda ezdim ama hala pütürlü yinede vermeye denedim ama tam yutamıyor öğürdü hep üzerine pişince bir çay kaşığı zeytinyağıda ilave ettim tabi 2-3 kaşıklık olduğu için blender da kullanılmıyor nasıl yapsam ki

giigf
çelik süzgeçten geçir canım ezerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…