- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.081
Hâlâ 30 dk da bir uyanıyor mu yani ? Off çok stresli bi durum. Sanırım uyku eğitimi almak zorunda kalacağım.
Düzelmedi yani off valla çok zor. Bebek huzursuz olmuyor mu peki ? Benimki en fazla 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor . Tüm gün çocuk uyutup başını bekliyorum.Gündüz uykularımız 30 dk 45 dk 2 saat uyursa kendimi şanslı sayıyorum. Gecede uyaniyor ama gece emdiği için şikayetçi değilim.
Bayramda değil de temmuzda tatile gideceğiz biz. Konaklamalı gidip iki ayrı otelde kalacağız. 7 aylık olmuş olacak ozaman. Bakalım ben de yemek işini düşünüyorum. Sabah rendelenmiş ceviz lor peyniri yumurta sarısı yiyor şuanda. Kahvaltıyı hallederim. Öğleyinde meyveli yoğurt yiyor. Loru yoğurdu kendim yapıyorum onlar problem. Akşam yemeği de sıkıntılı. Nasıl yapacağız çözüm bulursan bana da yazArkadaşlar bayram tatilinde uzun yolculuğa çıkup otelde kalacak olanlar varmı tam ek gıdaya yeni başladık çorba ve yoğrt veriyorm uzun yolculuk hiç yapöadık bebeğim pusette oturmayı hiç sevmiyo hep kucağmda gidiyo 9 gün evde durmak istemiyorm ama hem nasl çorba yapıcam diye düşünüyorm tek başına sütümle doymuyo hemde yolculuk beni düşündürüyo öneriniz varmı
Düzelmedi yani off valla çok zor. Bebek huzursuz olmuyor mu peki ? Benimki en fazla 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor . Tüm gün çocuk uyutup başını bekliyorum.
4 aylık daha. Uyanıyor 1 saat sonra tekrar uykusu geliyor. Uykusunu tam alamıyor çünkü.Bir iki ay öncesine kadar öyleydi şimdi 6 aylik oldu uyku aralari açıldı etrafla oyuncaklarla ilgilenmeye başladı daha rahatım o yüzden. Ne kadarlik bebegin bilmiyorum ama 5. 6. Aydan sonra biraz daha düzelir.
Hepsi 6.aya uygun canm. Ben yoğurtlu tarhana aldm. Süt alerjisi varsa alerjik bebekler için olan tarhanadan almak gerekir.Canim tarhanayi nasil aliosunuz cesitleri war hangisi suan 6 ay icin uygun bilemedim yardinci olurmusunuz
Geçmiş olsun canm. Tarif ettiğinden anladığım kadarıyla siz de Atopik dermatit olmuşsunuz. Hırıltısı da varsa süt alerjisi düşünülebilir. O zaman atopik dermatitin sebebi de süt alerjisidir.kadir gecemiz mubarek olsun kizalr ramazan yogunlugu kizimin tahatsizligi derken fazla bakamiyorum buraya ama aklim.burda kizimin karnin sag tarafi kurumustu cok gecmedi karninda egzama cikti kizardi her yeri sonra bacak arasinda cikti 50 kurus kadar bir yer ve on tarafi surekli kizarik derken 5 gun once boynumda cikti uc gun once hapsirmaya burnu akmaya basladi dunden beride oksuruyor hiriltili bu gin sesi de gitti dr yol tabiki pazartesine kaldi acilede goturmek istemedim kesin alerjinama ne yapti degisik bisey yemedim ona da sadece bal kabagi havuc ve yogirt yedirdim oda toplasan hepsi 3 yemek kasigini gecmez toplami ne yapacagimi sasirdim
Kırmızı mercimek canm. Organik kırmızı mercimek aldm.Yeşil mercimekmi kırmızı mercimekmi kullanıyosun cnm ?
Benim hemsirem yoğurt dedi ama alerjik diye kabakla başladım. 3 gün kabak 3 gun patates denedim. Şimdi slikonlu meyve suzgecinin içine meyve koyuyorum. Daha devam edemedim. Malum evde değiliz. Kayinvalidem dondurma vermeye kalktı ama hemen müdahele ettim. Burda yapmıyorum o yuzden birde kv erken diyo kendi yemeğinden ver diyo ne dediği belli degilKızlar ek gıdaya başlayacağım yakında ama ilk kabakla mı başlasam yoksa yoğurtla mı bilemedim? İlk bir çay kaşığı tattıracağım ,2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı sonra kabağın yanına başka sebze de ekleyeceğim değil mi? Bu tattırma işlemi ne kadar sürmeli? 1 ay mesela?? 2. çocuk ama ben herkesten daha acemiyim
Hemen karışım yapmama gerek yok ayrı ayrı da tattirabilirsinKızlar ek gıdaya başlayacağım yakında ama ilk kabakla mı başlasam yoksa yoğurtla mı bilemedim? İlk bir çay kaşığı tattıracağım ,2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı sonra kabağın yanına başka sebze de ekleyeceğim değil mi? Bu tattırma işlemi ne kadar sürmeli? 1 ay mesela?? 2. çocuk ama ben herkesten daha acemiyim
Saç düğümlenmesi ne oluyorKizlar hayirli bayramlar herkese simdiden
Dogumdan snra saclari düğümlenen varmi varsa nasil actiniz yardim edin nolur kestirmen laizm dio kuafor
Canm anlayamadım senin mi saçın düğümlemdi? Açılmıyor mu? İlk defa duydum doğumdan sonra böyle bişey olduğunuKizlar hayirli bayramlar herkese simdiden
Dogumdan snra saclari düğümlenen varmi varsa nasil actiniz yardim edin nolur kestirmen laizm dio kuafor
Doktorunuz ne diyor canm neyle başlayın dedi? Biz ilk ay meyve ve yoğurtla başladık. Hepsini üçer gün denedik. İkinci ay sebzeli çorbalara başladık. 3er gün sebzeleri deniyoruz. Böylelikle tüm sebze ve meyveleri üçer gün denemiş olacağız. Önümüzdeki ay da kahvaltıyla birlikte meyve ve sebze karılımlarına da başlarız heralde.Kızlar ek gıdaya başlayacağım yakında ama ilk kabakla mı başlasam yoksa yoğurtla mı bilemedim? İlk bir çay kaşığı tattıracağım ,2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı sonra kabağın yanına başka sebze de ekleyeceğim değil mi? Bu tattırma işlemi ne kadar sürmeli? 1 ay mesela?? 2. çocuk ama ben herkesten daha acemiyim
Günde kaç ögün veriyorsun ek gıdayıDoktorunuz ne diyor canm neyle başlayın dedi? Biz ilk ay meyve ve yoğurtla başladık. Hepsini üçer gün denedik. İkinci ay sebzeli çorbalara başladık. 3er gün sebzeleri deniyoruz. Böylelikle tüm sebze ve meyveleri üçer gün denemiş olacağız. Önümüzdeki ay da kahvaltıyla birlikte meyve ve sebze karılımlarına da başlarız heralde.
çelik süzgeçten geçir canım ezerekKızlar herkese iyi bayramlarbugün az pirinçli kabak püresine başlıyorum ama yapamadım ben tam püre gibi olmuyor fikriniz varmı kabağı rendeledim iki tutam kadar pirinçle iyice haşladım havanda ezdim ama hala pütürlü yinede vermeye denedim ama tam yutamıyor öğürdü hep üzerine pişince bir çay kaşığı zeytinyağıda ilave ettim tabi 2-3 kaşıklık olduğu için blender da kullanılmıyor nasıl yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?